Şimdi Ara

PHILIPS 220XW8FB/00 22' 5ms WIDE SCREEN LCD MONİTÖR (Resimler Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar Bu Monitörü İzmir Vatan Bilgisayardan Aldım yaklaşık 1 ay oldu HDM cıkışına PS3 ümü VGA yada Bilgisayarımı Bağladım Görüntü olarak cok kaliteli bir ürün ve dop dolu bir üründür yeni monitör alicak arkadaşlara tavsiye ederim

PS3 teki Performansı Süper Full HD TV Kalitesinde bir görüntü veriyor bukadar beklemiyordum

Yüksek Çözünürlüklü Video için HDMI

# Yüksek çözünürlüklü ortam eğlencesinin keyfini çıkarın! Yüksek kaliteli ses ve video eğlencesi için HDMI ve SPDIF ile bu geniş ekran 220XW8, üstün performans ve önemli pratik özellikler sağlar.

Dijital kalitede audio/video için öncü arayüz
    # Yüksek kalite için HDMI uyumlu, tek kabloyla video ve ses
    # SPDIF koaksiyel bağlantı üzerinden güvenilir ses

Olağanüstü ekran performansı
    # Büyük, geniş ekran: Tek bir ekranla mesajlaşın, e-posta yazın ve video izleyin
    # Mükemmel LCD görüntüleme deneyimi için SmartImage
    # SmartContrast: Görsel netlik için optimum kontrast
    # Farklı görüntüleme gereksinimleri için tepki süresini optimum seviyeye getirin
    # Yüksek parlaklık ve keskin renkler için ActiveBright

Büyük kullanım kolaylığı
    # Çalışma ortamınızı kişiselleştirmek ve düzenlemek için SmartAccessory
    # SmartControl II ile zahmetsiz görüntü performansı ayarı
    # Çevre birimlerinin kolayca bağlanabilmesi için USB bağlantı noktası
    # Dahili hoparlörlerle multimedya keyfini yaşayın
    # PC kapalı olduğunda bile harici ses cihazlarından müzik çalın

Ürün özellikleri

HDMI uyumlu
    # HDMI uyumlu bir cihazda Yüksek Çözünürlüklü Multimedya Arayüzü (HDMI) girişi, bir PC veya set üstü kutular, DVD oynatıcılar ve A/V alıcılar gibi birçok AV kaynağından bir kabloyla gelen yüksek kaliteli dijital video ve ses sinyallerini kabul etmek için tüm gerekli donanımlar bulunmaktadır.

koaksiyel dijital ses SPDIF
    # SPDIF koaksiyal kablo, dijital ses cihazı bağlamanın oldukça güvenilir bir yoludur.

Geniş ekran tasarım
    # Daha yüksek en-boy oranına sahip geniş ekranla daha fazla şey görüntüleyin ve daha fazla eğlenin, daha fazla işinizi halledin.

SmartImage
    # SmartImage, ekranınızda görüntülenen içeriği analiz eden, patentli ve öncü Philips teknolojilerinin olağanüstü bir birleşimidir. Yaptığınız seçime bağlı olarak SmartImage kontrastı, renk doygunluğunu, fotoğraf ve videoların netliğini geliştirerek mükemmel bir ekran performansı sağlar; bunları tek bir düğmeye basılmasıyla, gerçek zamanlı olarak yapar.

SmartContrast
    # SmartContrast, görüntülediğiniz içeriği analiz eden, en iyi dijital görüntüleri vermek amacıyla dinamik olarak kontrastı geliştirmek için otomatik olarak renkleri ayarlayan ve arka aydınlatma yoğunluğunu kontrol eden, koyu renk tonlarının görüntülendiği videoları izler veya oyunları oynarken daha fazla eğlence sunmak için optimum kontrast sağlayan bir Philips teknolojisidir. Ekonomi modunu seçtiğinizde, günlük ofis uygulamalarının en doğru şekilde görüntülenmesi ve daha düşük güç tüketimi için kontrast ayarlanır ve arka aydınlatmaya hassas ayar uygulanır.

SmartResponse
    # SmartResponse, tepki süresini uygulama gereksinimlerine göre ayarlayan, oyunlar ve videolarda daha hızlı tepki süreleri sağlarken fotoğrafların ve statik görüntülerin görüntülenmesi sırasında renk doygunluğunu artıran mükemmel bir Philips teknolojisidir.

ActiveBright
    # ActiveBright, üstün parlaklık, çok keskin renkler ve geniş izleme açısıyla sunduğu mükemmel görüntüleriyle, en iyi multimedya eğlencesi için yüksek çözünürlüklü televizyonlara yakın bir kalite sağlar.

SmartAccessory
    # SmartAccessory, çalışma ortamınızı toplu ve düzenli tutmak amacıyla web kamerası ya da kırtasiye eşyalarını monitörünüzün kasasına kolaylıkla ve esnek şekilde takmak için yenilikçi ve kullanımı kolay bir çözümdür. Monitör kasasına takılan ve kırtasiye eşyaları, web kameralar gibi küçük çevre birimler için dahili ya da isteğe bağlı tutucu çeşitlerini barındırmak amacıyla yukarı ve aşağı ya da sola ve sağa hareket eden, işle ilgili ya da kişisel öğelerin kullanışlı şekilde gözünüzün önünde ve elinizin altında tutan evrensel arayüzlü çok fonksiyonlu klipslerle donatılmıştır.

SmartControl II
    # SmartControl II, ince ayar çözünürlük, renk kalibrasyonu ve parlaklık, kontrast, saat ve faz, konum, RGB, beyaz nokta ve - dahili hoparlörlü modellerde - ses ayarı dahil diğer ekran ayarlarında size yardımcı olan, kullanımı kolay ekran grafik arayüzlü ve monitör tabanlı bir yazılımdır.

Teknik Özellikler

Görüntü/Ekran
    # LCD panel tipi: 1680 x 1050 piksel, RGB dikey şerit
    # Ekran geliştirme: Parlamasız ekran, Sağlam Kaplamalı
    # Panel Boyutu: 22" / 55,9 cm
    # Efektif izleme alanı: 473,76 x 296,1 mm
    # Piksel aralığı: 0,282 x 0,282 mm
    # Parlaklık: 300 cd/m²
    # Kontrast oranı (tipik): 1000:1
    # SmartContrast oranı (dinamik): 3000:1
    # Ekran renkleri: 16,7 M
    # İzleme açısı: 170º (Y) / 160º (D), C/R > 10 ise
    # Tepki süresi (tipik): 5 ms
    # SmartResponse: 2 msn (Gri-Gri)
    # Maksimum Çözünürlük: 60 Hz'de 1680 x 1050 (dijital giriş)
    # Tavsiye Edilen Çözünürlük: 60 Hz'de 1680 x 1050 (dijital giriş)
    # Video Nokta Hızı: 205 MHz
    # Yatay Tarama Frekansı: 30 - 83 kHz
    # Dikey Tarama Frekansı: 56 - 76 Hz
    # Görüntü geliştirme: SmartImage
    # sRGB

Bağlanabilirlik
    # Sinyal Girişi: Analog (VGA), DVI-D, PC Ses girişi, HDMI
    # USB: 1x USB 2.0
    # Video Sync Giriş Sinyali: kompozit sync, Ayrı Sync, Sync Yeşil
    # Diğer bağlantılar: S/PDIF çıkışı (koaksiyel), Kulaklık çıkışı

kolaylıklar
    # Dahili Ses: 1 W RMS x 2 Stereo Hoparlör
    # Rahatlık Geliştirmeleri: Ekran Üstü Gösterim (On Screen Display), SmartControl II
    # Monitör Kontrolleri: SmartImage, Otomatik (Geri), Giriş (Aşağı), Parlaklık (Yukarı), Menü (OK), Açık/Kapalı, Ses seviyesi kontrolü
    # OSD Dilleri: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Portekizce, Rusça, Basitleştirilmiş Çince, İspanyolca
    # Diğer kolaylıklar: Kensington kilit uyumlu
    # Tak ve Çalıştır Uyumluluğu: DDC CI, sRGB, Windows 98/ME/2000/XP/Vista
    # Kanuni Onaylar: CE işareti, EMC, Energy Star, FCC-B, UL, CSA
    # Eğilme: -5° - 20°

Aksesuarlar
    # Aksesuarlarla Birlikte: AC Güç Kablosu, USB kablosu, VGA kablosu, Ses Kablosu
    # Kullanım Kılavuzu

Güç
    # Uyumluluk: Energy Star
    # Tüketim: < 45 W (tipik)
    # Tüketim (ekonomi modu): 34 W
    # Kapalı Modu: < 1 W
    # Güç LED göstergesi: Bekleme/uyku - Sarı, Çalışma - yeşil
    # Güç kaynağı: Dahili, 100-240VAC, 50/60Hz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratalagoz -- 3 Nisan 2008; 13:10:27 >

• hayırlı olsun güle güle kullan.

ürünle ilgili biraz resimleri paylaşır mısın? ekran görüntüsünü ve performansı merak ediyorum.
  • hayırlı olsun evet ps3 deki performansını merak ettim gerçekten resim ile paylaşma imkanın varsa bekleriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: korner12

hayırlı olsun evet ps3 deki performansını merak ettim gerçekten resim ile paylaşma imkanın varsa bekleriz

arkadaşlar en kısa zmn içinde yolluyorum
  • hocam HDMI bağlantısını nasıl yaptın? ben HDMI kablo alayim mi diyorum ama forumdan bazıları çok fark olmuyor diyor. o yuzden 60 ytl falan verip vermemekte kararsızım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mazottt

hocam HDMI bağlantısını nasıl yaptın? ben HDMI kablo alayim mi diyorum ama forumdan bazıları çok fark olmuyor diyor. o yuzden 60 ytl falan verip vermemekte kararsızım....

HDMI kablosunu ben ps3 için aldım vatan copmterden 34 ytl. bilgisayarda zaten hdmi çıkışı yok eğer ps3 için düşünüyorsan al derim
  • erkan kartında hdmi çıkışı varmı. var ise öyle bağlayıp görüntüdeki kalite farkını söyleyebilir misin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartımda malesef hdmi cıkışı yok 8800 gts kullaniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratalagoz -- 1 Nisan 2008; 16:18:48 >
  • nerden ne kadara aldın acaba?? bende şeçeneklerim arasından en uygunu bu olarak düşündüğüm için almak istiyorum ama çok pahalı mağazalarda.. mavi bilgisayar vatan bilgisayar ve teknosa ya baktım en ucuz 650 falan.. ben 550 max düşünüyorum.. bi yardımcı olurmusun.. Ankaradayım bu arada..

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3129
    burda biraz daha ucuz ama güvelinir bi site mi bilmiyorum ayrıca teknik destekleri nasıldır o da ayrı mesele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razzraziel -- 1 Nisan 2008; 16:55:49 >
  • bende 660 a aldım 1 ay önce vatan bilgisayardan izmirdeki... Ankarada Armadanın Karşısında Var Vatan bilgisayar hafta sonlar git ara sıra bak kampanya oluyor %25 %18 ondan yaralanarak 550 600 arasına alabilirsin.. Cok başarılı bir monitör en kısa zaman içinde resimlerini yayinlicam forumda
  • hocam keşke sende şu vatanın %28 kampanyasını kaçırmasaydın ben 475e aldım monitör almaya niyetim yoktu ama görüntüm kalitesibni görünce vede tabi uygun fiyat aldım çok da memnunum

quote:

Orjinalden alıntı: razz_raziel

nerden ne kadara aldın acaba?? bende şeçeneklerim arasından en uygunu bu olarak düşündüğüm için almak istiyorum ama çok pahalı mağazalarda.. mavi bilgisayar vatan bilgisayar ve teknosa ya baktım en ucuz 650 falan.. ben 550 max düşünüyorum.. bi yardımcı olurmusun.. Ankaradayım bu arada..

burda biraz daha ucuz ama güvelinir bi site mi bilmiyorum ayrıca teknik destekleri nasıldır o da ayrı mesele

• quote:

Orjinalden alıntı: mazottt

hocam keşke sende şu vatanın %28 kampanyasını kaçırmasaydın ben 475e aldım monitör almaya niyetim yoktu ama görüntüm kalitesibni görünce vede tabi uygun fiyat aldım çok da memnunum

quote:

Orjinalden alıntı: razz_raziel

nerden ne kadara aldın acaba?? bende şeçeneklerim arasından en uygunu bu olarak düşündüğüm için almak istiyorum ama çok pahalı mağazalarda.. mavi bilgisayar vatan bilgisayar ve teknosa ya baktım en ucuz 650 falan.. ben 550 max düşünüyorum.. bi yardımcı olurmusun.. Ankaradayım bu arada..

Yapma yaww Ne zaman yaptılar onu?? Tekrar yaparlar mı acaba? Bide pazar günleri mi ne indirim oluomus genelde ole bisi mi belki tekrar olur bi umut işte

• Arkadaşlar Sizler İçin Fotoğrfarını Cektim

PS3 TE CEKTİĞİM RESİMLER

• Resimler için eline sağlık. Güzel olmuş

Güle güle kullan.
  • monitor çok güzel. resimler için sağol. aynısının 24" olanı çıksa almak için sayarım.
  • Philips 220XW8FB 22"LCD Monitör Parlak Siyah 2ms.

humm 2 ms yazmıslar ama aslında 5 ms, gri-gri 2ms humm.. oyunlarda problem yasadın mı hic?
  • yorumlarınız için sağolun akadaşlar ..

Hyr Oyunlarda Hiç Problem Yaşamadım Görüntü Kalitesi Cok Net Ve Cok Güzel CTR Monitörleri Aratmıyor
  • hdcp destekliyormu bu lcd acaip ikilemde kaldım 220cw8fb mi 220xw8fb die
  • quote:

Emin Gürbüz - 21 Aralık 2007 - 20:01

ps3 aldım ve bende 46' özel yapım 1080İ lcd monitör var. Fakat hdmi to dvi kablo ile bunu bağladım görüntü alamadım. sonra araştırmamda hdcp yi desteklemediğini öğrendim. Bunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim. HDCP li splitırlar var bunları alıp bağlasam hd görüntü alabilirmiyim? teşekkürler.

Bnm lcd ps3ü hdmi kablosu ile desteklediğine göre vardır herhalde ama yine de emin değilim öyle birley yazmıyor özelliklerinde
  • Öncelikle monitörün hayırlı olsun. Bir sorum olacak: Samsung 226BW ve 2232BW'yi kullanma fırsatım oldu. Her iki monitörün de ayakları "yere sağlam basmıyor". Yani masanın ufak bir sallanmasında bile monitörler aşırı derecede sarsılıyor. Acaba bu monitörde böyle birşey dikkatini çekti mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlos_Ortega -- 6 Nisan 2008; 13:36:47 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.