Güzelsin, şirinsin, şahanesin. Çektiğim çileme tek bahanesin. Melek mi? şeytan mı? bilmem ki nesin. Tuzaktan tuzağa atsan da olur ben seni seviyorum sen sevmesende olur.
emmod arkadasım kasayı ben kendıme almadım kuzene aldık valla ben yalvardım kuzene armor alalım diye begenmedı armoru yoksa ben armora dunden razıydım yanı.bana sorarsanız bu kasanın kullanısı yok sadece tasrımdan para kazamak ugruna yapılmıs bır kasa.. armor oylemı:):):):):):)
emmod arkadasım kasayı ben kendıme almadım kuzene aldık valla ben yalvardım kuzene armor alalım diye begenmedı armoru yoksa ben armora dunden razıydım yanı.bana sorarsanız bu kasanın kullanısı yok sadece tasrımdan para kazamak ugruna yapılmıs bır kasa.. armor oylemı:):):):):):)
Armor çok süper ya tasarımı harika kalitesni konuşturmuş tt yine bu kasada bence ön panel kapaklı kasa almam artık hayatta elimde feel hurricane var binpişmanım kuzeni kandırsaydın be dostumm
aslında armora o para verılmez dostum ya bendede x-clio var gayet kullanıslı ve cok sık bi kasa ve de 220 ytl cıvarında yani degmez armora o para..... ama güzel kasa laf yook