Tosiba'nın yurtdışında çıkarmış olduğu şu an için ülkemize henüz gelmemiş olan birkaç serisini sizlerle paylaşmak istedim. Bu seriler ile kasalar da değişikliğe uğramış ve tamamen siyah renge bürünmüş. Bu serilerin birbirlerinden ayırt edici özellikleri:
A300 modeli Teknosa'ya geldi. Benim gördüğümün üzerinde "Türkiye'ye özel olarak üretilmiştir" şeklinde hologramlı stiker yapıştırılmış, Core 2 Duo, işlemcili 1.8 Ghz, 2 GB ram, 250 gb hdd ve dahili ekran kartlı bir modeldi. 1199 USD + KDV olarak satılıyordu. Teknosa'nın internet sitesinde ise A300 15D modeli var ve 1899 USD +kdv satılıyor.
And so he kick, push, kick, push, kick, push, kick, push, coast And away he rolled Just a rebel to the world with no place to go And so he kick, push, kick, push, kick, push, kick, push, coast So come and skate with me Just a rebel Looking for a place to be So let's kick...and push...and coast
toshiba A200 serisinde oldugu gibi ATi kullanmaya devam ediyor
acaba ATi ile bır anlaşması mı var
nvidia nın daha guclu cozumlerını tercıh etmıyor
Toshiba satellite X200 modellerinde Nvidia nın 8600M GT Dual SLI ve 8700M GT gibi yüksek performans grafik kartlarını kullanıyor.Bu notebook lar zaten oyun fanatikleri için yapıldı.Diğer satellite serileri özellikle A200,P200,yeni çıkan A300 gibi modeller oyundan ziyade multimedia amaçlı notebooklar olarak üretildiğinden Çok performanslı kartlara biraz da maliyeti düşünerek gerek görmüyorlar sanırım.
ATI HD 3650 ve HD 2600 arasında öyle aman aman bir fark yok zaten.
1) laptoplarda ilerde 7200 rpm lik bir laptop hdd alsam takabilirmiyim ? böyle bir işlemde sorun çıkarmı ?
2) hdmi ve esata nedir ? iyi bişeyse toshiba son modeline neden koymadı ? :)