Sevgili ayancıklı, Bu arada senin monster kablo da benim dolapda öylece kuzu gibi yatıyor, göndermemi ister misin?
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
Sevgili ayancıklı, Bu arada senin monster kablo da benim dolapda öylece kuzu gibi yatıyor, göndermemi ister misin?
O kuzu hala duruyorsa bende alabilirim
yok be gözüm ben onu zaten ayancıklı için almıştım, uygun bir zaman bekliyorduk, zaten cuma günü gönderdim, ben istanbulda değilim, ama yolum düşerse ayarlamaya çalışırım bir tane
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
Valla iyi olur.Adnan arkadaş bir ara ilgileniyordu ama aramaz sormaz oldu sağolsun genede.Zaten amfi işini erteledim sotaya yattım bekliyorum.Belki bu arada onkyo 605 yada Harman 247 düşer
Beyler Monster kablo istiyorsanız Mersin Forum Bimeks te 3 tane vardı 2 sini ben aldım kalan 1 taneyide raflarda arkaya sakladım bulamayan varsa bilgilerine Kablolar güzelde o scartlar çok fena yaw.Adamlara helal olsun kabloları duvara vs yere tutturmak için çivisine kadar koymuşlar
Adnan arkadaş tekrar aramıza döndü ilgilenecek.Bulamazsa sana haber veririm.Teşkkür ederim.Nöbet ne iş? meslek nedir?
Kenfat 10 kardeş ben hekim olarak görev yapıyorum,Sağlık konularında da yardımcı olabilirim ,Aslında nöbetlerde pc ye daha çok yapışıyorum. PM attım size
Kenfat 10 kardeş ben hekim olarak görev yapıyorum,Sağlık konularında da yardımcı olabilirim ,Aslında nöbetlerde pc ye daha çok yapışıyorum. PM attım size
Sayın hocam doktor olmanıza sevindim , benim bir hastalığım var, sanırım benim gibi pek çok arkadaşta bu mevcut (sizden de şüpheliniyorum ,sizde buralarda dolaşmaya başladınız ) bu elekronik sapıklığı üzerine yazabileceğiniz bir reçete var mı ? Var ise ilaçları aç karnına mı yoksa yemek üzerine tatlıdan sonra mı almak gerekir ? Lütfen kurtarın beni bu hastalıktan...