arkadaşım güsel olmuş hoş duruyo yani benim hoşuma gitti bide kasanın içini boyasaydın metalik griye yada metalik siyaha çok güsel olurdu. güsel olacağından eminin ii çalışmalar...
arkadaşım güsel olmuş hoş duruyo yani benim hoşuma gitti bide kasanın içini boyasaydın metalik griye yada metalik siyaha çok güsel olurdu. güsel olacağından eminin ii çalışmalar...
metalik gri ya da siyah dediğin sprey boyamı dostum?
CM STACKER 810 / AMD PHENOM X4 9950 B.E. / SUnbeam Core Contact Freezer / MSI KA790GX ANAKRT / OCZ FlexXLC DDR2 800MHz CL3 2x1GB Kit / GİGABYTE HD4870 /Seagate 320 Gb sata / High Power 560 Watt modüler / Sky Star 2 Tv / Hyundai 19" lcd / logitech x-230 ses sistemi / logitech ex110 klavye mause
yaw deli olucam ben bulamadım şu kablo toplama zımbırtılarından mavi renk olanını güzel olmuş kardeş ellerine sağlık böyle yarım bırakma dewamı gelsin ayrıca fotolar yetersiz
yaw deli olucam ben bulamadım şu kablo toplama zımbırtılarından mavi renk olanını güzel olmuş kardeş ellerine sağlık böyle yarım bırakma dewamı gelsin ayrıca fotolar yetersiz
eyvallah kardeş mavi olan kaplama değil uv duyarlı sata kablosu sarıları firebalın konyadaki yetkili satıcısından aldım 1o ytl 5metre işte devam edicemde ne yapablirim?
Güzelsin, şirinsin, şahanesin. Çektiğim çileme tek bahanesin. Melek mi? şeytan mı? bilmem ki nesin. Tuzaktan tuzağa atsan da olur ben seni seviyorum sen sevmesende olur.
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
eyvallah kardeş mavi olan kaplama değil uv duyarlı sata kablosu sarıları firebalın konyadaki yetkili satıcısından aldım 1o ytl 5metre işte devam edicemde ne yapablirim?
ya mavi renkli kablonun sata kablosu olduğunu biliyorumda ben o kablo toplama kitlerinin mavi renk olanını bulamadım daha ne yapabilrisin kasanın içini uv boya ile boyayabilirsin güzel bir ren seçmen gerekiyor aama veya mat siyahada boyayabilirsin güzel durur eminim
Ben Yazıcıoğlu uygar elektronikten almıştım mavi kablo toplama kiti ac ryan marka. Oraya bakabilrsin...
quote:
Orjinalden alıntı: emmoo14
quote:
Orjinalden alıntı: kahraman_turk12
quote:
Orjinalden alıntı: emmoo14
ya mavi renkli kablonun sata kablosu olduğunu biliyorumda ben o kablo toplama kitlerinin mavi renk olanını bulamadım daha ne yapabilrisin kasanın içini uv boya ile boyayabilirsin güzel bir ren seçmen gerekiyor aama veya mat siyahada boyayabilirsin güzel durur eminim