Şimdi Ara

herkez madur!! peki HP'den memnun olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF05a/1090731-4511061-4511063-4511063-4511063-80247436.html

HP Pavilion HDX CH325EA

işte bu modeli almayı düşünüyor arkadaşım cok paradır az paradır iyidir kötüdür tartışılır fakat dikkat ettimde bir kişi bile çıkıp ben HP'den cok memnumum harika hiçbir problemi olmadı demedi mi ? cok merak ediyorum gercekten herkez yakınıyor mu bu firmadan günlerdir düşünüyorum nasıl oluyor diye herkez pişman ama her yerde neredeyse satılma durumunda HP hadi bakalım memnun olanlarıda buraya alalım

• Zaten "Hp'den memnun olanlar" diye bir konu var biraz araştıralım lütfen. Bari bu forum çöplük olmasın. Birde HDX modelleri pahalı olmasının yanında pavilion serisine dahil buda arıza yaptığında o çok şikayet edilen teknik servise bu canım aletinde gideceği manasına geliyor ki; bu bile almamak için benim açımdan bir nedendir. Sözü memnun olanlara bırakıyorum
  • Bu modelin incelemesini bir sitede görmüştüm bayağa şekil bir alet ama kullanılan malzeme yada arıza bilgisi hakkında bilgim yok çünkü ben servisteyken bu cihaz olmadığı için açıp kurcalama şansım olmadı

Kim ne derse desin bu cihaz hoşuna gittiyse alırsın mağdur olanlar ve sorunları ortada o yüzden memnun olanları aramak çok saçma forumda sürekli takılan birinin herhangi marka bir cihazı bozulduğunda bütün topiclerde bunu yazar ama memnun olan sorunlar bölümüne takılmaz zaten niye takılsın sorunu yokki

Tavsiyem gidip cihazı yakından inceleyin hoşunuza giderse "30 gün içersinde sorgusuz sualsiz iade" hakkı sunan bir firmadan satın alın zaten sorunu varsa yada perfonmasından memnun kalmazsanız götürür geri verirsiniz tabi bu tavsiye genel kesim için değil sizin için madem bu kadar tereddüt yaşıyosunuz bide bu yolu deneyin

• quote:

Orjinalden alıntı: DVB

Bu modelin incelemesini bir sitede görmüştüm bayağa şekil bir alet ama kullanılan malzeme yada arıza bilgisi hakkında bilgim yok çünkü ben servisteyken bu cihaz olmadığı için açıp kurcalama şansım olmadı

Kim ne derse desin bu cihaz hoşuna gittiyse alırsın mağdur olanlar ve sorunları ortada o yüzden memnun olanları aramak çok saçma forumda sürekli takılan birinin herhangi marka bir cihazı bozulduğunda bütün topiclerde bunu yazar ama memnun olan sorunlar bölümüne takılmaz zaten niye takılsın sorunu yokki

Tavsiyem gidip cihazı yakından inceleyin hoşunuza giderse "30 gün içersinde sorgusuz sualsiz iade" hakkı sunan bir firmadan satın alın zaten sorunu varsa yada perfonmasından memnun kalmazsanız götürür geri verirsiniz tabi bu tavsiye genel kesim için değil sizin için madem bu kadar tereddüt yaşıyosunuz bide bu yolu deneyin

Söylenmesi gerekeni söylemiş arkadaş

• Bana göre para iadesi yada 30 işgününde onarımını sağlayacak uzman servisinin bulunması ödül değildir. İşinin parçası pc nin 30 gün boyunca serviste kalmasıdır seni perişan edecek olan..

Sorun değil, ikide bir arıza versin ama servisi olsun 30 günde onarılsın veya para iadesi olsun diyorsan o da senin bileceğin iştir.
    Sözü ben de memnun olanlara bırakıyorum.
  • şimdi memnun olmayan kesim %90 pavilion yada compaq presario bide Hp nin küçük işletmeler için kurumsal bilgisayarları var bu bilgisayarların için bu
    konuştuklarınız söylenemez. ben hiç pavilion almadım almamda çünkü pavilionlar için dedikleriniz doğru. bide benim dediğim (hp compaq) bilgisayarı alında o nun üstünde konuşun unutmayınki hp iki yüzlü bir şirkettir...

ofis dizüstü bilgisayarları ve tablet PC leri ((link için) tavsiyem yüksek performans)

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/sm/WF02d/1090731-1124073-1124073.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D9369ED2 -- 30 Mart 2008; 10:00:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: h2001

Bana göre para iadesi yada 30 işgününde onarımını sağlayacak uzman servisinin bulunması ödül değildir. İşinin parçası pc nin 30 gün boyunca serviste kalmasıdır seni perişan edecek olan..

Sorun değil, ikide bir arıza versin ama servisi olsun 30 günde onarılsın veya para iadesi olsun diyorsan o da senin bileceğin iştir.
    Sözü ben de memnun olanlara bırakıyorum.

Önce yazılanları dikkatlice okuyun , bir şekilde ifade etmek istediğiniz şey için benim mesajımdaki 30 rakamını kullanmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tom Ford Black Orchid aldım
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DVB ; size yada bir başkasına kasıt birşey yazmadım.Yazılanları yeterince dikkatle okuyorum. "30 işgünü "yasada geçiyor.İçiniz rahat olsun.
  • 1 seneden fazladır HP G5002 EA kullanıyorum gayet memnunum taş gibi.
  • Adamlar pazarın en büyüğü ise vardır bi sebebi
    Ha bu arada en çok o satılıyorsa sonuçta arıza da olacaktır.
    O yoğunluğa göre bence gayet iyi hizmet veriyorlar. Örn.Şarj aletini kendin bozsan bile çoğu zaman yenisini gönderiyolar. Bir çok olay yaşadım biliyorum.
    Tabiki hiç kimseyi memnun etmenin imkanı yoktur ama bence hp iyi servis veriyor Toshiba ve Asusla kıyasladığım zaman. Diğer çoğu firmanın eline düşmeyin.
    Burada çoğunluk memnun olmayanlar ön plana çıkıyor kimse ben aldım sorun yok die durup dururken başlık açmaz.
  • bilgisayar sorunları kişinin bilgisine göre değişir sana göre sorun olan şey bana göre hemen düzeltilecek bir aksama. sorun yaşayanlar elektronik konuda ise onda kişinin yapacağı birşey yok. elektronik parça sorunu yaşayan kaç kişi var o önemli.
    birde bu modeli hp'nin diğer modellerinden ayrı tutmanız gerekiyor bu model başka bir bilgisayar firmasıyla birleşmesinden sonra üretildi siyah inci çizilmeye dayanıklı kasa olması birleştiği firmanın çizgileri. eğer kapsamlı bir cihaz alıyorsanız bilgisayardan biraz fazla anlamanız lazım format driverden anlamayana buda bir sorun. driverlerine baktım oldukça fazla driverleri var diyelim hata verdi kişi bunun neden olduğunu anlayacak bilgiye sahip olması lazım driveri yenilemesi varsa netten son sürümünü çekmesi lazım bu durumu çoğu kişi bilmiyor. yine bu özellikler olup kasası eski modeldekiler gibi olsaydı almayı düşünmezdim hp bu birleşmeden sonra oldukça bir büyük adım atmış bana göre.

• quote:

Orjinalden alıntı: master88

bilgisayar sorunları kişinin bilgisine göre değişir sana göre sorun olan şey bana göre hemen düzeltilecek bir aksama. sorun yaşayanlar elektronik konuda ise onda kişinin yapacağı birşey yok. elektronik parça sorunu yaşayan kaç kişi var o önemli.
    birde bu modeli hp'nin diğer modellerinden ayrı tutmanız gerekiyor bu model başka bir bilgisayar firmasıyla birleşmesinden sonra üretildi siyah inci çizilmeye dayanıklı kasa olması birleştiği firmanın çizgileri. eğer kapsamlı bir cihaz alıyorsanız bilgisayardan biraz fazla anlamanız lazım format driverden anlamayana buda bir sorun. driverlerine baktım oldukça fazla driverleri var diyelim hata verdi kişi bunun neden olduğunu anlayacak bilgiye sahip olması lazım driveri yenilemesi varsa netten son sürümünü çekmesi lazım bu durumu çoğu kişi bilmiyor. yine bu özellikler olup kasası eski modeldekiler gibi olsaydı almayı düşünmezdim hp bu birleşmeden sonra oldukça bir büyük adım atmış bana göre.

Aşama falan kaydettiğine inanmıyorum. Bu işler kasa kaplanasıyla falan da olmuyor. Zaten DV6000 ler sayesinde görünüşün bir işe yaramadığını herkes acı acı öğrendi. Dediklerinizin doğru çıkmasını umud ederek, 6 ay sonra "wirelessım gitti" ya da " ekrana görüntü gelmiyor" gibi şikayetlerle kimseyi buralarda görmeyi arzu etmiyorum.

• hp business series 6310 modelini 1 sene kadar kullandım, daha iyi konfigurasyona sahip olan toshibaların kayışı sıyırdığı durumlarda taş gibi durdu. business series paraya kıyabilenlere şiddetle tavsiye edilir, ayrıca yurtdışından parça gerektirmediği sürece business series laptoplarda tamir süresi 3 gün. laptopu yere düşrdüm ve harddiski gitti, laptop 3 günde servisten harddisk değişmiş olarak geldi. onun dışında pavilion sahiplerine sabır dilemekten başka çare yok, abimdeki pavilion dv5000 serisi laptop resmen dökülüyor. t3 tane tuşu koptu, metal hoparlor kısımlarında paslanma meydana geldi 1 senede.
  • farkındaysan yorumunu yaptığın modeller farklı sıradan bilgisayarlar.

HP PAVILION HDx9250ET modeli HP kendini yenilediği ilk modeli. bende önceden hiçbir modelini beğenmiyordum aklımın ucundan bile almak geçmedi.
    bu model ile kasa özellik ve ekran pixeli olarak kendini aştığı bir model.
    her markada mutlaka bazı problemler vardır ama dikkatli kullandıktan sonra sorunun %90 çözülmüş oluyor. ekran probleminin %80 civarı darbe %10 ısıdan kaynaklanan sorunlardan görüntü gider. küçük bir ihtimalde teknik açıdan problemli olur.

şimdiye kadar paslanan ilk dv6000 modelini duydum böyle birşeyin gerçekleşmesi için su ile temas etmesi lazım. suyla temas eden cihazdan da zaten daha iş çıkmaz.
    ben elektronik eşyalarımı çok titiz kullanırım 2.5 yıldır kullandığım notebookum 1 kez bile az mesafe olsa bile düşmedi sarsılmadı ekranı sert kapatmadım. ilk aldığım gün gibi sorunsuz kullanıyorum. benimle beraber aynı anda alanların cd sürücüsü ve ekranı çoktan bozuldu.

ben bilgisayarı 2.5 yıldır günde en az 12 saat açık şekilde kullanıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: mrtgkce

quote:

Orjinalden alıntı: master88

bilgisayar sorunları kişinin bilgisine göre değişir sana göre sorun olan şey bana göre hemen düzeltilecek bir aksama. sorun yaşayanlar elektronik konuda ise onda kişinin yapacağı birşey yok. elektronik parça sorunu yaşayan kaç kişi var o önemli.

Aşama falan kaydettiğine inanmıyorum. Bu işler kasa kaplanasıyla falan da olmuyor. Zaten DV6000 ler sayesinde görünüşün bir işe yaramadığını herkes acı acı öğrendi. Dediklerinizin doğru çıkmasını umud ederek, 6 ay sonra "wirelessım gitti" ya da " ekrana görüntü gelmiyor" gibi şikayetlerle kimseyi buralarda görmeyi arzu etmiyorum.

• hp nx 6310 marka notebook'u 2006 Kasım ayında aldım. Yaklaşık 3 ay sonra adaptoru çalışmaz oldu. Servisine gittiğimde bana adaptoru satmaya kalktılar, Ankara merkez'e telefon ederek kargo yoluyla getirttirdim(ücretsiz olarak)

Ardından 1 yıl kadar sonra önce ses ve ardından ekran gitti, ne ses ne de goruntu vardı bilgisayar da. Anakart değiştirildi (4 gün içinde teslim edildi bilgisayar)

Heee şimdi o gun bu gundur bilgisayarda bir sorun yaşamıyorum, canavar walla.
  • bende hp mağduruyum

laptop modelim : hp compaq presario v6710et
    fiyat :1000ytl

ve serviste bugün itibariyle 31 günü tamamladı yarın malum tatil

öncelikle

1- para iadesinimi denesem

2- yoksa yeni ürünmü istesem

3- eski ürünün yapılmasınımı beklesem

lütfen yardım edin

1- para iadesini kabul edersem bu fiyatta ve bu özelliklerde laptop bulabilirmiyim

2- yerine aynı ürün yada bi üstünü vermeleri mümkünmü

ne yapmam lazım...
  • bence bu modele bakıcağına sony'lere bak yani maddi olarak sorun yok gibi gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: exdp

bence bu modele bakıcağına sony'lere bak yani maddi olarak sorun yok gibi gözüküyor.

Bu özelliklerde sonyde bu fiyata laptop görmedim ben açıkcası para konusu ise daha benim laptopun taksitleri bitmedi para sorunum var yani
  • Madem oyle, yeni urun isteyebilirsin.. Uretimi devam ediyormu bilmiyorum ama eger ellerinde senin makinenden yoksa vereceklerdir bir ust modelini..
  • teklif geldi üst modelini gönderdiler beğendim onayladım akşama doğru ellerinde olmadığını sölediler tekar mail attılar bu seferki modelde benim hoşuma gitmedi eksik yönleri vardı yarını bekliyorum şimdi :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.