Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Premier USB Divx Player Migros'ta 49.90 YTL ? Nasil Bir Urun ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> DVD/Divx Oynatıcı >> Premier USB Divx Player Migros'ta 49.90 YTL ? Nasil Bir Urun ? Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
unpop

28 Mart 2008; 15:31:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Migros katalogunda gördüm, fiyat uygun, premier de diğer çakma ürünlerden bir nebze kalitelidir diye bilirim.
Aslinda bende voxline 933 var ve çok memnunum ama usb'si olmadigi için bir de usb girişli cihaz bakıyorum.
ınternette bu modelle ilgili bir bilgi bulamadım, siz bilirmisiniz kendisini ? Bilirseniz nasil bilirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 28 Mart 2008; 15:34:32 >

safranboy

28 Mart 2008; 15:59:05 

türkçe altyazı desteği varsa iyidir

Tek bildiğim şey hiçbirşey bilmediğimdir
unpop

28 Mart 2008; 16:08:59 

premier'in genelde tr altyazı destegi oluyor. Zaten divx playerin ucuzu makbuldur , ne kadar pahalılaşmaya başlarsa o kadar sorun da beraberinde geliyor

chiroptera

30 Mart 2008; 14:10:20 

1 hafta oldu alalı. Ama ben Tansaş'tan 69,90 YTL'ye almıştım

Altyazı desteği var. Kendiliğinden çıkıyor altyazı.. Benim altyazılarımın uzantısı .srt Bu dvdplayer .sub uzantılı altyazıları destekliyormu bilmiyorum. Ablama Minton marka dvd player almıştık. Ancak .sub uzantılı olanı okumamıştı .srt yi okumuştu.

Birde çift sesli filmlerde sorun yok. Language seçeğinden ikinci dili seçebiliyorsunuz.. Heüz usb ve mmc kart bağlantısı yapmadım. Onlar hakkında bilgi veremiyorum..

Toshibanın aynı özelliklerdeki dvd playeri yanılmıyorsam 100-120 YTL arasında. Ben de alırken çok tereddütte kaldım ama şimdilik memnunum sorun yok.

askan22

30 Mart 2008; 23:37:47 

ben yanlışlıkla bi premier 9510 divxplayer aldım vede çok pişman oldum minicik altyazı ,menü ve görüntü kalitesi vasat ama fiyatına göre değerlendirmek lazım tabi alacak olanlar dikkat etsin tabi benim aldığım model 9510 du

Hayat Bir Yansımadır Siz Gülümserseniz Herşey Gülümser
unpop

30 Mart 2008; 23:50:13 

Bu yeni çıkmış sanırım modeli pr55 , daha önce görmemiştim.

Ducatine

31 Mart 2008; 0:54:44 

"Unpop" bugün bende gördüm.Özellikler fena değil dedim.Bende de voxline 933 var.Taş gibi hala :)Ama bekleme taraftarıyım.Sonuçta LCD tvlere uygun HDMI destekli player yada hdd playerler almak daha mantıklı geliyor.Bence aceleye getirme.Mesela şu popcorn tarzı ürünler çogalsada onlardan alsak.

Dediğim gibi HDMI destekli birşey al derim.

1998 Opel Tigra 1.6 106HP 148NM 990KG Metalik Gri
unpop

31 Mart 2008; 11:13:42 

Benim voxline933 de USB olsa bekleyecegim ama bizim evde çok fazla divx dizi/film tüketiliyor o yuzden dvd cd basmaktan sıkıldım.
Boş dvd ye verdigim paralarla ucuz bir usbli divx player alırdım. Usb li divx player alırsam boş dvd parasından yırtayım bare
Bir de ikide bir dvd basmaktan da kurtulurum , dvd writerin da lensi eskimez. Bana lazım olanlar,

- klasörden altyazı seçebilme özgürlüğü ve okunaklı tr destekli altyazı
- ac3/dolby digital 5.1 leri problemsiz çözebilecek analog 5.1 çıkışlar
- divxleri problem çıkarmadan okuyacak USB giriş, mümkünse external hdd desteklesin

hdmi olmasa da olur.

rfuysen

31 Mart 2008; 23:33:48 

Arkadaşlar bu ürünü bugün aldım ve gerçekten fiyatına göre iyi bir ürün diyebilirim..
Bende Lost vardı onda denedim sorunsuz bir şekilde açtı ileri ve geri sardım altyazıda hiç kayma olmadı..Görüntü gayet şıktı..
Ayrıca altyazılarıda oldukça okunaklıydı.. Gözlük kullanıyor olmama rağmen, gözlüksüz bile izleyebildim
72 ekran tv'de 3 metre izleme mesafesinde izledim filmleri..
İçinde exe dosyaları ile karışık film dvdsi koydum sorunsuz bir şekilde filmleri ayıklayıp listeyi gösterdi..
Bence gayet güzel bir ürün.. Başka markalarda altyazı konusunda ses ve görüntü konusunda bazı sıkıntıların olduğunu okuyoruz..
Birde 1 GB'lik flash bellekten denedim.. Aynı şekilde hiç problemsiz okudu player.. Sadece dvd'yye göre 10-15 saniye daha uzun sürede analiz etti..
MMC hafıza kartındanda hızlı bir şekilde resimleri açtı ve izleyebildim..sorun yok bundada..
Zaten kitapçığı gayet açıklayıcı bilgiler veriyor kullanıcıya..Eğer bir sorunla karşılaşırsam buradan yazarım size..
5+1 ses sistemimde vardı Microlab.. Onuda taktım sorunsuz ses aldım..Buda okey..
Bence alınabilir bir ürün.. Beni altyazı firmware'ıylada uğraştırmadı diye düşünüyorum.. .
Saygılarımla..

Obscurum Per Obscurius Ignotum Per Ignotius
unpop

1 Nisan 2008; 15:12:08 

arkadaşım yorumlar için teşekkür ederim. Vcd ye 2-3 farklı altyazı attıgımızda bunlardan seçme şansımız oluyor mu yoksa klasörde altyazı göremiyormuyuz. Bazi divx playerlar içinde altyazı ve avi film olan cd'lerde ikisinin dosya adlarının aynı olmasını istiyor ve kendisi altyazıyı otomatik seciyor size altyazı dosyasını gostermiyor

rfuysen

1 Nisan 2008; 15:29:43 

quote:

Orjinalden alıntı: unpop
arkadaşım yorumlar için teşekkür ederim. Vcd ye 2-3 farklı altyazı attıgımızda bunlardan seçme şansımız oluyor mu yoksa klasörde altyazı göremiyormuyuz. Bazi divx playerlar içinde altyazı ve avi film olan cd'lerde ikisinin dosya adlarının aynı olmasını istiyor ve kendisi altyazıyı otomatik seciyor size altyazı dosyasını gostermiyor

Sayın unpop,
benim baktığım dizide tek altyazı vardı iki tane yoktu..
Birde altyazıyı film başlamadan manuel olarak seçmiyorsun.. Fakat onun yerine film başlarken altyazılar arasında rahatlıkla geçiş yapabiliyorsun..Ben iki altyazılı bir filmi dener buradan haber veririm tekrardan..

Obscurum Per Obscurius Ignotum Per Ignotius
unpop

1 Nisan 2008; 16:21:07 

bir de film , altyazı dosya isimleri aynı mı olmalı ? ona da bakarsanız sevinirim .

Antor

Sisteme Gözat

1 Nisan 2008; 20:03:26 

Film dosyasının isminden farklı bir isimdeki alt yazıyı kullanabilmemiz için menü varmı ?

theraptorx

2 Nisan 2008; 13:19:23 

Bende aldım bir tane. Akşama deneyip yorumlarımı sizinle paylaşırım

unpop

2 Nisan 2008; 14:24:58 

quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Bende aldım bir tane. Akşama deneyip yorumlarımı sizinle paylaşırım

acil paylaşın da memnun kalırsanız yarın ben de almayı planlıyorum , yaşasın USB ve onun destekçileri

Rapator

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

2 Nisan 2008; 14:38:36 

Güzel fiyat özellikler de iyi gibi...Altyazıda sorun yoksa bende alıcam bi tane...Ne zamandır bekliyordum böyle birşey...

Kullanan arkadaşlar usb den altyazılı divx film izlerken bir fotoğraf çekebilirler mi acaba?...Altyazı boyutu ve şeklini görmemiz açısından iyi olur...

AMD X2 4000+MSI K9A2-CF+2x1 GB DDR800 A-Data Vitesta Extreme Edition+MSI RX3850-T2D256E-OC+SkyStar2 2.6D+400GB Samsung SATA2 16MB+Airtes RT-205TT+Asus DRW-1608P3S+Lite-on LTN525+Nec Floppy +Pegasus 8029B34+High Power 500W+Samsung 223BW 22" LCD+A4Tech XL-750BF+A4Tech X7 G800MU+Orite RN4000+Logitech X540+WD My Book EE 500GB+Bigboy 1GB Usb+Kingston 2GB Usb+HP F370+Powercom BNT 600A+KODAK CX6330+Bigboy 1GB SD+SONY DSC-S730+Sony 4GB MSPD+Nokia 6300+Bigboy 1GB MicroSD+Nokia 3310+Nokia 6100
Pir

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Nisan 2008; 14:50:08