Arkadaşlar lcd tv de salonda kullanmak için bir pc topluyorum. tv de şu anda kablo tv var ve haliyle görüntü iyi değil. ben bu konuda çok bilgisizim. pc de uyduyu seyretmek istiyorum. neler yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.lcd tv den alacağım görüntü daha iyi olur sanırım. saygılar.
Merhabalar , sizin ihtiyacınız digital tv kartı . Eğer çanak anten çekmede sıkıntı yoksa digital tv kartı alıp bu işi çok güzel halledebilirsiniz.Skystar2 ve skyvision markaları şuanda 100ytl civarında satılıyor bu kartlardan birini alıp pcye bağlarsanız lcd tv nizden çok daha iyi sonuç alırsınız .
ben de aynı yöntemle kullanıyorum. ve lcd'de gerçekten çok iyi oluyor. XP media center edition ile kullanacaksan Skyvision gibi bir kart bak. yoksa Skystar2 öneririm
Arkadaşlar lcd tv de salonda kullanmak için bir pc topluyorum. tv de şu anda kablo tv var ve haliyle görüntü iyi değil. ben bu konuda çok bilgisizim. pc de uyduyu seyretmek istiyorum. neler yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.lcd tv den alacağım görüntü daha iyi olur sanırım. saygılar.
düşündüğünün aynısı halen kullanıyorum. salonda lcd tv, altında htpc ve yanında skystar3 usb tv kartı şeklinde. gayet güzel ve de memnunum. tavsiye ederim. tv kartının uzaktan kumandası var ama, ben hiç kullanmıyorum nerdeyse. çünkü kablosuz klavye yeterince rahatlık sağlıyor bana.
arkadaş burda pc toplayacakmış en iyisini yapacak ses cipli bir hd ekran kartı ve kaliteli bir kablo ile sistem düsükte olsa multimedya için yeter de artar oyunda istiyosa sistemini ona göre kurar