ilk defa uydu kullanıcam normalde hep digi kullaniodum.şifreleri rahat çözebilen kaliteli çok abartı pahalı olmayan hatta üsküdar çengelköy hattı arasında şatışı yapılan(kurulum fln yapacak)bi yeride varsa süper olur tavsiyelerinizi bekliyorum.aklımda redline var ama öle kısa bi araştırma sonucu
not:bu 2000cxde cünkü lcdler için giriş warmış ne diyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayopa86 -- 31 Mart 2008; 15:38:05 >
tmam yumatu almaya karar verdim peqi şimdi bu receiveri alcam peqi çanakları fln filan kim bağlicak:)bizim burda gold masterci bi adam war uydu işi yapio ama dsmart digi ve goldmsterdan başka bişi satmio bn yumatuyu alcam canak larıda o adamdan alsam kurar heralde dimi:)
tmam yumatu almaya karar verdim peqi şimdi bu receiveri alcam peqi çanakları fln filan kim bağlicak:)bizim burda gold masterci bi adam war uydu işi yapio ama dsmart digi ve goldmsterdan başka bişi satmio bn yumatuyu alcam canak larıda o adamdan alsam kurar heralde dimi:)
Hayırlı olsun diyelim şimdiden Kuruluma gelince o kişiden başka yok mu bu işi yapan?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrumlu2 -- 29 Mart 2008; 9:37:10 >
100,200 yada 300 hiç farkı yok dostum,sadece ön panel farklı içerik aynı, zaten ellerinde hangisi varsa onu verirler,ben c.tesi 2 adet aldım 65ytlden...
2008 siyahastra sedan 1,3cdti njoy+sp elinden geliyorsa bir ağız tatlandırmaya bak,o ağıza yumruk atmak erkeklik değildir kötülere iyilik yapmak, iyilere kötülük yapmak demektir
Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin eğer gitmediysen hemen git ve yu-ma-tu iq al dostum 65 ytl den fazlada verme...
Yumatu kullanıyorsunuz galiba. Anlatırmısınız biraz? Yazılım desteği, kanal geçişleri, kullanım kolaylığı gibi özelliklerini...
dostum henüz haftasonu bağlattım yani yeni kullanıcıyım, ama forumlardan çok araştırdım, piyasadaki en iyi cihaz değil elbette ama fiyat/performans açısından en iyi