Arkadaşlar SONY KDL-40P3000 40'' televizyonu almayı düşünüyorum, sadece normal uydu üzerinden tv ve normal bir dvd playerle filim izlerim (hd uyumlu dvd veya hd uyumlu uydu cihazım yok) sizce bu cihaz nasıl bir cihaz... beni şu an için fiyat performan olarak tatmin edermi. 650 ytl verip SONY KDL-40W2000 40'' almama değer bir fark görebilirmiyim...
arkadaşım ben dün hepsiburada dan dün aldım.sony lcd'lerle ilgili formda çok konu var.X-W-D-P yada S serileri arasında gelip giderken bütceni düşüneceksin..W serisi tabiki bu seriden iyi bir lcd o yüzden tercih senin, soruna gelince zaten hd yada blue ray film izlerken tüm lcd ler mükemmel bir görüntü veriyor.full hd olayı sadece bir tercih meselesi.albiliyorsan W serisini al, hatta X serisini al..uydu alıcından normal yayınları izlerken hangi lcd yi alırsan al mutlaka beklediğin görüntüyü bulamayacaksın emin ol, o yüzden hayal kırıklığı yaşama.uydu yayınları şu an SD yayın yapmakta ve lcd'ler SD yayınlarda çok kötüler.bütce sıkıntın yoksa bu modeli alman için tek sebep kampayasının olması olmalı.ok. bilgin olsun diye söylüyorum hediyesinide sattıktan sonra bana 1.800 ytl ye geliyor SONY KDL-40P3000 40'' ...
hypnoz teşekkür ederim yorumun için... ben bu durumda p serisine daha sıcak bakıyorum... p serisinde uydu yayınlarında fıll hd tv lere oranla bariz bir görüntü kaybı varmı...
ben çok memnunum iyiki almışım diyebiliyormusun diğer tvleri duşununce...
bukemul SD yayınlarla FULL HD görüntüleri kıyaslama bile derim :) ancak en iyi SD yayın izleyebileceğin LCD de emin ol SONY .yok ben SD yayınları kaliteli izlemek istiyorum diyorsan PLAZMA alacaksın o zaman da HD görüntüde sıkıntı yaşıyacaksın..tercih senin....tabi burada kullandığın uydu alıcısınında tuneri çok önemli...bu bir kombinasyon unutmayalım...anten+recevier+bağlantı kablosu+tv+elektrik bunlar yayının kalitesinde direkt faktörler..saygılar.
40 P 3000 , standart yayın , dvd vs izlemek için bence iyi bir tercih. Eğer digiturk gibi bir digital bir platform kullanırsan standart uydu yayınından az biraz daha iyi bir görüntü elde edersin. eğer ilerde ps3 vs kullanırım diyorsan ise W serisini alman daha yararlı olabilir hatta bütçeni arttırabilirsen D3500 gibi bir seride alabilirsin.
hayırlı olsun.birebir aynı model 37" inceledim çok hoşuma gitti.çok memnun kalacaksın emin ol..benimde pazartesi elimde olacak.hep beraber görcez günümüzü hadi hayırlısı ..
Bende uzun araştırmalarım sonucunda 3-4 ay önce 40P3000 almıştım. Birçok sony modeli ile karşılaştırmalı izleme imkanım oldu, 40P3000 hiç aklımda yoktu D serisine bakıyordum ama renklerin canlılığı beni p serisine yönlendirdi. Normal antenle iyi bir görüntü alıyorum(diginin yeni kampanyasını bekliyorum digiye geçince kalite olacak tabiki), laptopdan hdmı-hdmı bağlantı ile hdrip film izliyorum tek kelime ile mükemmel, hayırlı olsun iyi bir seçim güle güle kullanın...
Arkadaşlar bende 40D3500 Alacaktım ama aldığım yerde 40P3000 ile karşılaştırdım birazdaha görüntüsü netti D serisini almak için gittim ama P serisini aldım. Yayınlar falan çok güzeldi ama en güzeli Renkler çok canlı Cumertesi gelecek heyecanla bekliyorum...
Tavsiye etmediklerim ( spidey123) nedeni ayın 16 hazirana kadar bekle diyor sonrada özür dilerim ilanı karıştırmışım diyor pm atan sen sin güvenilir bir alıcı değil