Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
İlk modifiyem (G-System)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Sergi >> İlk modifiyem (G-System) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hannibal_sy

Sisteme Gözat

27 Mart 2008; 22:22:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ilk modifiyem önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum...

o boru bi şeyime yaramıo :) süs :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibal_sy -- 27 Mart 2008; 22:24:53 >

ermanunal01

27 Mart 2008; 22:25:33 

kardeş ya stacker hiç kesilmi...hiçmi acımadın...şaka bi yanada ellerine sağlık valla ama biraz kablo karmaşası var gibi

Referanslarıma göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ
hannibal_sy

Sisteme Gözat

27 Mart 2008; 22:32:17 

şimdi hocam :) şöle oldu aldım sırtladım kapağı forumlarda okuyodum millet tabelacıya götürüp kestirttiriomş bi gittim adam şöle bi güldü.. alüminyum lan bu dedi ben nası kesimm :) gittim sanayi sitesine elimde stacker kapak dolaşıom öle gittim ekzosçuya dedim abi böle böle dedi keseriz keseriz... aldım bi kalem çizdim abi dedim böle tamam dedi ben geliom şimdi.. kıllandım gittim adamla beraber.. adam koydu demir makasına yaaaallaah kesiodu duuur die bağırdım.!! abi dedim içini çıkartıcan dedim kesmicen dedim. haa dedi.. sonra ortadaki havalandırma yuvarlağını çıkarttık ordan el makasıyla daldı kesti yamuk yumuk.. du bi taşliim ben bunu dedi taşlarken kapağın üzerine bi deydirdi.. içimden biişi koptu o anda :) dedim canın sağolsn fln die.. sonra gittim tabelacıya dedim kestirdim ama baktım olucak gibi değil resmen yamuk.. abi dedim atölyeni kullanabilrmym al dedi buyur aldım ordan bi eğe.. başladım eğelemeye tam 1saat 20 dk civarı hiç durmadan terler boşalırcasına eğeledim..en sonunda başardım dümdüz yaptım sonrada plexy i çaktım arkadan silikonla.. daş gibi oldu.. ama siz siz olun adam akıllı bi yere götürün.. bu kapaktan bidaha bulmak imkansıza yakındır.. kasanıza değer verin :)

ermanunal01

27 Mart 2008; 22:42:27 

geçmiş olsun kardeşim...daha öncedende dediğim gibi kasa demirciye emanet edilmez...sen 5 sn daha geç kalsaydın param parça olacaktı

Referanslarıma göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ
emmoo14

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

27 Mart 2008; 22:58:41 

quote:

Orjinalden alıntı: hannibal_sy

şimdi hocam :) şöle oldu aldım sırtladım kapağı forumlarda okuyodum millet tabelacıya götürüp kestirttiriomş bi gittim adam şöle bi güldü.. alüminyum lan bu dedi ben nası kesimm :) gittim sanayi sitesine elimde stacker kapak dolaşıom öle gittim ekzosçuya dedim abi böle böle dedi keseriz keseriz... aldım bi kalem çizdim abi dedim böle tamam dedi ben geliom şimdi.. kıllandım gittim adamla beraber.. adam koydu demir makasına yaaaallaah kesiodu duuur die bağırdım.!! abi dedim içini çıkartıcan dedim kesmicen dedim. haa dedi.. sonra ortadaki havalandırma yuvarlağını çıkarttık ordan el makasıyla daldı kesti yamuk yumuk.. du bi taşliim ben bunu dedi taşlarken kapağın üzerine bi deydirdi.. içimden biişi koptu o anda :) dedim canın sağolsn fln die.. sonra gittim tabelacıya dedim kestirdim ama baktım olucak gibi değil resmen yamuk.. abi dedim atölyeni kullanabilrmym al dedi buyur aldım ordan bi eğe.. başladım eğelemeye tam 1saat 20 dk civarı hiç durmadan terler boşalırcasına eğeledim..en sonunda başardım dümdüz yaptım sonrada plexy i çaktım arkadan silikonla.. daş gibi oldu.. ama siz siz olun adam akıllı bi yere götürün.. bu kapaktan bidaha bulmak imkansıza yakındır.. kasanıza değer verin :)

Helal olsun iyi cesaret valla ben feele kestiremedim henüz güzel olmuş ellerine sağlık erman için cızzzz lamış sanırım ya bide ortadaki uv boru neyin nesi ???

Emmoo14
Xonar

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Mart 2008; 23:10:38 

Ortadan geçen boru gibi şey ve anakart üzerindeki uv boyalar çok hoş durmuş. Kabloları toplama ve birkaç ufak oynamayla sade ve hoş bir uv görünüm elde edersin

rachadell

Sisteme Gözat

27 Mart 2008; 23:13:21 

Yahu arkadaşım neden eğeyle falan uğraştın.

Bir spiral makinesine ince metal kesme plakası

takıp çizdiğin çizgiyi takip ederek kesebilirdin.AYrıca eğe ilede bu kadar uğraşmazdın.Sen yanlış yere gitmişsin.Ufacık bir dremel ile bile rahatça kesilebilir.

Bak ben spiral ile kendim kestim ve sadece 5 dk eğe ile düzelttim.Zaten metal kesme ucu pürüzsüze yakın kesiyor.Bu konuda çoğu arkadaşımız dertliler.
ANcak çok zor bişey değil.Makineye hükmederseniz çok temiz bir kesim yaparsınız.

Bakınız bu resim sadece spiral kesimi sonrası eğesiz hali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rachadell -- 27 Mart 2008; 23:17:16 >

Orjinal ROME TWCD-key satın almak için irtibat kurunuz!
Orjinal MEDİEVAL II TW CD-key satın almak için irtibat kurunuz!

by rachadell
hannibal_sy

Sisteme Gözat

27 Mart 2008; 23:19:48 

anlıorm.. bi hataydı ama Çanakkaleye okumaya gelip sabırsızlanıp gözü dönmüş bir biçimde dolanırken.. zaten g*t kadar bi yer heeeeryere sordum dremeli yok bizde öle şeyden diolardı.. bende dayanamadım

coxcomb

Sisteme Gözat

28 Mart 2008; 1:57:49 

ç.kalede seramikçi dolu onlar yapardı

DigitalWorld

28 Mart 2008; 8:07:55 

Demek kesilecek dedin adam içini kesmeye değil yanlardan kırpmaya çalıştı.

Bu şeye benzemiş ya hani şu Bugs Bunny de kağıt oyununda o Sam di sanırım kes kağıtları diyor. Manyak tavşan da baltayla yarıyor ya desteyi.

Abi sen bu adamla kağıt falan oynama.

Varya ucuz atlatmışsın. Neyse iyi olmuş. Eğe ile uğraşmak ta nedir biliriz. Lisede tesfiye atölyesinde az eğeleme yapmadık. Bu arada hocamız simetri hastası idi. Teknik resim dersine de o geliyordu tek tam not alan bendim.

Bir keresinde hoca dışarı çıktı bazı uyanıklar direkt taşlamaya daldı. Güya çabucak kabasını alacaklar. Hepsininki yamuk yumuk oldu. Bir ara hoca geliyor dedik birinin parçası heyecandan zzzzzıııııııt diye gitmişti. Berber hapşırmış ta saça ortadan dalmış gibi.

Satılık Samsung 250GB ve 320GB, 7200rpm HDD ler için tıklayın.
hannibal_sy

Sisteme Gözat

28 Mart 2008; 14:53:23 

aynen hocam adam direk dalıodu kapağa.. hatta azzcık daldı da okadardan bişi olmaz dedim :) bakalım o boru güzel de boşa duruo bi ayar çekicez yada bi su soğutma farz oldu sanırsam

pcmanya

3 Nisan 2008; 19:30:12 

SELAM eline sağlık çok güzel olmus o mawi yanan hortumları enrden aldın yada nasıl yaptın

xDMaqe

7 Nisan 2008; 2:20:26 

ya arkadaşlar bu neonları fln kasanın içinde nereye bağlıyoruz

[url]www.klansavaslari.net[/url]
Aytürk

Sisteme Gözat

7 Nisan 2008; 4:17:29 

quote:

Orjinalden alıntı: xDMaqe

ya arkadaşlar bu neonları fln kasanın içinde nereye bağlıyoruz

Normal 4 girişli molex kablosuna(cd-dvd yazıcıya takılan giriş)

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Valla mı,inanmıyorum!!Nayır,nolamaz!
hannibal_sy

Sisteme Gözat

21 Nisan 2008; 19:23:32 

quote:

Orjinalden alıntı: pcmanya

SELAM eline sağlık çok güzel olmus o mawi yanan hortumları enrden aldın yada nasıl yaptın

şimdi hocam o boru bildiğmz nalburlarda satılan şeffaf tesisat hortumu..
elimdeki UV katot lar bu şeffafı parlayan bişi yaptı bende o aralarını sarıya boyadım ve gördüğn gibi oldu .. :)

haggar78

22 Nisan 2008; 0:04:45 

ışığın altındaki kablo kalabalığınıda toplarsan daha hoş görünür bence bide ışığı tam ortaya koymasaydı keşke bnm gördüğüm eksikleri bunlar tabi bnm fikrim ama hoş olmuş eline sağlık ;)

EX_PRO

22 Nisan 2008; 1:43:30