Şimdi Ara

bodyguardz-invisibleshield application solution

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde bir adet ön arka takım bodyguardzım var.bir tanıdığımın elinde varmış fazladan.bana hediye etti.ama ne yazık ki solusyonu bitmiş.üzerinde bebek şampuanı ve sudan yapılmıştır deniyor.acaba ben de bu şekilde bir solusyon hazırlayabilir miyim?bir fikri olan ya da daha iyi bir önerisi olan varsa ve belirtirse çok makbule geçer

M o o N W a ! K e R ' s Mod Shop
  • aynı sorun bende de var eger bir çözümü varsa ya da benzer bir solusyonu kendimiz de hazırlayabiliyorsak benim için de süper olur..ama forumdaki arkadaşlar arasında elinde fazladan solusyonu olan varsa ona da talibim pm atarlarsa sevinirim

Orjinalden alıntı: moonwalker_arc

Camsil'le yapabilirsin.

camsil'i sen denedin mi moonwalker??leke,iz bırakır mı acaba ekranın üzerinde?

M o o N W a ! K e R ' s Mod Shop
  • quote:

Oto camlarına film çekilirken cam sil kullanılır.Farklı alanlarda denedim.Zaten arkadaşlar bu sıvı sadece size geçici olarak kayganlık sağlıyor başka bir amacı yok.Cam sili kullanabilirsiniz.

harikasın moonwalker..çok teşekkür ederim

• Sadece suyla bile hazırlayabilirsin aslında, bebek şampuanını veya sıvı sabunu biraz yumuşatmak ve kayganlaştırmak için tavsiye ederler. Çünkü sadece su olursa daha çabuk uçar ve o anda düzeltmek gerekirse, pek imkan olmayabilir. Arkadaşların dediği gibi, camsil falan bile olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • camsil kullanmanızı bende tavsiye ederim.üzerindeki statik elektriği alacaktır.daha iyi sonuç için iyice ıslattığınızdan emin olun.

Camsil'le yapabilirsin.

Kesinlikle CAMSIL ile yapma.
    CAMSIL amonyak icerir. Normal cam icin bir problem olmaz.
    Ama plastik ve polikarbonat yüzeylerde matlasma ve renk kaybi yasatabilir.
    Arti üstündeki cizilme ve parlama kaplamalarini cikarmasi da olasi.

Bebe sampuaninda öyle eriskin sampuanlarindaki gibi abuk sabuk malzemeler bulunmaz. yok aluminyum su bu. O yüzden bebe sampuani kullanilmistir. Bebe sampuanini su ile karistir kullan.

Amaç koruyucunun alt tarafındaki yapışkanı aktif hale getirmek. Zaten koruyucu yerini aldıktan sonra alt tarafta kalan sıvıyı ittirerek dışarı çıkarıyosunuz..

Bu arada cihazın deliklerinden içeri su kaçırmamaya da dikkat etmek gerekiyor tabiki.
  • arkadaşlar ürünün ön yüzünü kendi hazırladığım bebek şampuanı ve suyla uyguladım.içinde hemen hemen hiç baloncuk kalmadı fakat suyun birazı kaldı.çok uğraşmama rağmen suyun bir kısmını alamadım ve ekranın altı şu anda hafif nemli duruyor.ekranın ışığı yandığı zaman sudan dolayı ekran çok net gözükmüyor.tuş kilidi kapalıyken de sanki ekranın üzerine yağlı parmakla değmiş gibi leke duruyor nemden ötürü.acaba bu durum normal mi,yoksa benim hazırladığım solusyondan dolayı mı bir acayiplik var?o alamadığım su zamanla kuruyor mu?eğer iz kalacaksa söküyüm,tekrar deniyim.cevaplarsanız çok memnun olurum

Orjinalden alıntı: MaedHrOS

su kuruyacaktır.şampuan miktarı çok fazla değilse bir sorun yaşamayacaksınızdır.

binbaşım iz filan kalmaz değil mi ekranın altında gözle görülür bir biçimde???bir su bardağı suya 5-6 damla şampuan damlattım..çok değil sanırım?

Eğer takmadan önce ekranda parmak izi yada su dışında herhangi bir iz bırakmadıysanız sıvıdan kanaklanan lekeler zamanla yok olur ve 2-3 gün içinde tamamen oturur.

Orjinalden alıntı: NebiForever

Bu filmlerin özelliği içinde kalan suyu dışarı atmaları.

Eğer takmadan önce ekranda parmak izi yada su dışında herhangi bir iz bırakmadıysanız sıvıdan kanaklanan lekeler zamanla yok olur ve 2-3 gün içinde tamamen oturur.

ohhh bunu ögrenince rahatladım..teşekkür ederim ilginize

Elimde %100 orjinal 2 kutu INVISIBLE SHIELD var APPLE IPHONE için, ZAGG dan

Kutular AÇILMAMIŞTIR.

Kutu içeriği orjinaldir.

İstanbuıldan arkadaşlara elden teslim edebilirim. Lütfen PM atınız görüşelim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.