Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: V6 Maxx Mod Rehberi ve HeartlessMOD@V6Maxx

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Cevap: V6 Maxx Mod Rehberi ve HeartlessMOD@V6Maxx Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6] 7 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cosmicstring

20 Haziran 2008; 19:38:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Benim sorular bitmez

Motosound'la ses ayarlaması veya P2KToos ile seem edit yaparsam ve telefon saçmalarsa orijinal modu flaşlarsam düzelir mi?

D.H Motorola CLUB
heartless

20 Haziran 2008; 19:51:01 

@cosmic,

Düzelir kardeşim, orjinal yazılım postta mevcut. Kutudan nasıl çıktıysa o hale gelir fakat saçmalayacak birşey yok. Rehberde gayet açık yazıyor motosound'u nasıl kullanacağın. Olmadı, modlanmış audio dosyası da mevcut. Sadece tel'e kopyalamak ve restart attırmak yeterli. ;)

@Nazmerg,

Rica ederim. Yabancı motorola forumlarındaki nick'im Semseddin. Font Creator 5.6 için teşekkürler. Ben 5.5 kullanıyorum, gayet güzel. Güzel fontlar bekliyorum kardeşim.

Sağlıcakla.

E770V,V3X,V6Maxx,Razr2 V8.
NAZMERG

21 Haziran 2008; 2:38:29 

Tek eksigimiz şu RSA KİLİDİNİN KIRILMASI SEMSEDDIN, ve SETİFİKA IMZALAMA OLAYLARI YANI

Epeydir farkli cözümler arıyorum,Amacım aslında sadece telefon konusu degil,Aslen Tasarımcılık okuyorum...

Program geliştirme ve programlama üzerine kendimi geliştirme İSTEĞİM birazda,Cünkü Birgün Bu işlerden PARA kazanacagım,bu yüzden uğraşıyorum aslında birazda burada..Hem DE ELIMEN geldiği Kadarıyla BİLGİ veri Paylasımında bulunmus oluyorum,Burada Gercek Hayatta Hiç Tanımadıgım biri bile olsa, Bi İNSANIN mutlu olması Buna birazda olsa katkımın olması benide mutlu ediyor..

Ve SEMSEDDIN
Sen ANKARADAN kurtuldun Dostum SEMSO AMA,Malesef bu sıcaklarda Yaz Okulunda Kaldıgımdan Ankaranın O YANAN sıcagında Bir AY Daha esir olucam gibi..

Amac Bu zaman içinde birşeylerle Oyalanabilmek birazda..Ve Tabi Birde Teknoloji Deliliğim,Teknolojiye TUTKUNLUGUM..
Herseyin Güzel Olması VE güzel Kalması Dileğiyle..

Eyvallah Dostum..

oliwer

21 Haziran 2008; 19:50:01 

merhabalar

dün hepsiburada dan 270 milyona bu telefondan sipariş ettim+1gb da hafıza gelecek.

telefonunun sar değeri sitesinde 0.48 görünüyor, incelemeler de ise 1.30 galiba, neden farklılık var?

telefonda kullanırken karşılaştığınız kronik bir sorun var mı?

bilgisayara tanıtmak ve usb den dosya alışverişi kolaymı?

ayrıca opera browser var mış telefonda, performansı nasıl?

teşekkürler

EŞİTLİK ÖZGÜRLÜK KARDEŞLİK
PROVAKOSYONLARA, YABANCI YERLİ BÖLÜCÜLERE GÜNDE 3 DOZ VERİLİR!......
heartless

21 Haziran 2008; 20:31:16 

Fiyatı iyiden iyiye ucuzlamış. Havale ile 255 lira. Bu fiyata daha iyi bir telefon olduğunu sanmıyorum.

Sorulara gelince,

Motorola'nın sitesinde 0.48. İncelemelerde neye göre 1.30 diyorlar bilemem ama referans motorola'dır. Telefon gerçekten iyi, herhangi bir soruna rastlamadım şimdiye kadar. Pc'ye tanıtmak gerekmiyor. Telefon usb menüsünden Hafıza cihazı seçiyorsun, usb kablosuyla bağlayınca windows xp, harici disk olarak tanıyor. Modem kullanmak istersen driver yüklemelisin 2 kere tıklamak yeter.

Opera güzel ama çok kontör yiyor. Bende Java Opera Mini 4.1 kullanıyorum, özelliği daha çok.

Hayırlı olsun, doğru tercih !

NAZMERG

21 Haziran 2008; 21:20:32 

İnceleme puanı yada,PİYASADAKİ degerlendirmelerDEN cok Beklentilerin ÖNEMLİ..Guzel bir fiyata almıssın telefonu,COK ESKI OLMAYAN BIR ZAMANA KADAR Motorola v6 Max,cok Yüksek fiyatlarda idi,
Şimdi ise MALUM Daha üst modellerini ÜRETTİKLERİ için FİYATI oldukca güzel bi seviyede..Dogrusu da Bir Telefonu İLK cıktıgı zaman almamaktır zaten,

Ve Telefon Hakkındaki Benimde Görüşlerimi Sorarsan eger,Ki Buradaki herkes bu telefona sahip kullanıcılardır
KAPAKLI BİR TELEFON ICIN

TASARIMDAN= 10 UZERINDEN 8

DONANIMDAN=10 / 6 ki MOD OLAYLARINI KULLANIRSAN (Fiyat Performans Donanım olarak) 10 / 7-8

KULLANISLILIK=Eger daha once motorola kulandıysan 10 / 8

OZETLE piyasada Fiyat performans,Tasarım Kullanıslılık olarak Alabilecegin,255 lira'ya
Baska Bir Benzeri DENGI yok...BUGUN

Dogru secım..

MOD olaylarınıda Tüm ayrıntılarına kadar okuyarak,Düzgün bir sekilde Gerceklestirirsen,Heartles'ın Yani Semseddin Arkadasımızın,
Daha Cok Memnun kalırsın Telefonundan,
V6 MAXX ile ilgili tüm içerik burada mevcut..

İyi Günlerde Kullanmanı dilerim.

BU ARADA TELEFONUN ELINE GECER GECMEZ ILK OLARAK

(AYARLAR MENUSUNE GIR ORADAN TELEFON DURUMU EN SON DA YAZILIM VERSIYONUNA BAK

R26111VL_U_96.A0.0ER ISE EGER SANSLISINDIR... Heartles ARKADASIMIZINDA DEDIGI GIBI

EGER ORADA _U_ HARFİ VARSA AVRUPA SÜRÜMÜ ORJİNAL URUN ALMISSINDIR,DILIYORUM OYLEDIR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NAZMERG -- 22 Haziran 2008; 1:37:11 >

oliwer

21 Haziran 2008; 22:53:25 

ilk sayfalarıda okudum modla birlikte epey detay değişiyor. özellikle kamera çok fark oluyor mu video ve fotograf kalitesi açısından.

ben telefonu hediye aldım ama zannederim bi tanede kendime alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwer -- 21 Haziran 2008; 22:55:31 >

NAZMERG

22 Haziran 2008; 2:20:45 

Soyle söyliyim,Motorola v6 max'da yada cogu motorolaLAr Fabrika cıkısı olarak cok sade bir sekilde geliyor,
Kullanıcının kendi istegi dogrultusunda bir nevi biçimlendirmesine olanak kılıyor,Bu nokia larda yok..Bu imkan cogu markada yok..

Yani Şöyle düşün,ELINDE Bir Bilgisayar var,Bu bilgisayar TUM OZELLİKLERİYLE Kapasitesine 10 diyelim,yani max performansının erişebileceği seviyeye misal.

Cep telefonundada öyle düşün motorola v6 max da,Fabrika cıkısı 10 üzerinden 7 Performansına sahip ise,,

Mod olaylarından sonra, 10 uzerınden 10 a kadar cıkarabiliyosun performansı,Yani cok zorlamıyorlar PERFORMANSINI Kamerası olsun ses kalitesi olsun,diğer özellikler olsun..

Mod işlemlerinden sonra gercek seviyesinde kullanabiliyosun TELEFONUNU....
Ben en basta Heartles arkadasımızın modunu yukledim..

Daha sonrada daha cok teknik detayı öğrenerek,BU mod uzerınde ufak tefek kişisel degişiklikler yaptım...
Şimdi ise telefon tüm yönleriyle istediğim sekılde...
MOD OLAYI ASLINDA SUNA BENZIYOR BİLGİSAYARINA OVERCLOCK YAPMAK GIBI..

Kamerası MODLadıktan sonra,100/20 KADAR daha iyi,AMA kamera yani vidyo kaydı öyle bir video kamera gibi kaliteli olmaz asla zaten bir cep telefonunda..
ama,
FOTOGRAF CEKIM KALITESI ISE gayet güzel 1600 x 1200 Fotorgraf konusunda güzel KISACA,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NAZMERG -- 22 Haziran 2008; 6:32:17 >

oliwer

23 Haziran 2008; 15:44:54 

Arkadaşlar Telefon geldi ama acil bir bilgiye ihtiyacım var

pil sanki açılmış gibiydi, kodu BZ60 3.7 v lithyum ion yazıyor doğrumudur?

ya bir kapakta milimetrik olsa sağa sola biraz oynama var, biraz kurun yapıyorum ama bi sıkıntı olurmu?

heartless

23 Haziran 2008; 15:49:18 

Doğrudur, benim pil'de BZ60. Kapaktaki oynama normal, bende de var. Sıkıntı yapma. Telefonun hayırlı olsun.

oliwer

23 Haziran 2008; 16:31:21 

eyvallah hocam, internetten alışveriş yapınca insan kuşkulanıyor. telefonun bataryasını taktım açılmadı zannederim tamamen bitik evde deniyecez. kaç saat şarj edelim?

heartless

23 Haziran 2008; 17:11:02 

Dolan'a kadar şarj etsen yeter.

oliwer

23 Haziran 2008; 19:53:55 

kısmet yok ya illa bi bokluk çıkacak, pil şarj etmiyo, tam oturuyo mu yoksa bitikmidir nedir, şarj ışığı bi yanıyo bi sönüyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwer -- 23 Haziran 2008; 19:59:29 >