Bir de telefona attığım resimler veya kamera ile çektiğim resimlere baktığımda önce resim kalitesi düşük olarak görünüyo.Sonradan netleşiyo..Sizdeki v6 larda böylemi?
Kapak mekanizması sağlamlığı açısından gerekli, V3XX, V3i, V3, V8, V9, V3X, Maxx dahil tüm modellerde oynama payı var. Resimlerin daha hızlı açılması için böyle yapıyor, tüm Maxx'larda böyle.
Teşekkür ediyorum.Sağolasın.. Telefonu modlayacağım şimdi.Öncelikli yapmam gereken birşey varmı? İşlemleri sim kartı çıkarıp mı yapacağım.Rehber silinmesin..Bir de R2611VL_U_96.0.56R yazılımı var şu an makinada.Bunun yedeğini nasıl alırım.Tekrardan teşekkürler
56R'nin yedeği zaten mevcut. Kendin yedek almak istiyorsan lisanslı Flash&Backup 3.07 lazım. 10 $'a satılıyor. Cracklersen bilemem, benim adıma lisans'ım var.
İlk postta flaşlama adımları anlatıldı. Numaraların telefon hafızasına kayıtlı ise mpt ile yedekle, sim kartta ise flashtan sonra silinmez. Hafıza kartı ve sim kart içindeki bilgiler kaybolmayacak, diğer bilgiler uçacak.
56R Yedeğini Nasıl geri yükleyeceğiz ben denedim olmadı senin Modu yükledim fakat telefon kendi kendine resetlemeye başladı. Tekrar orjinalini yükleyeyım dedim onuda %100 olduktan sonra HUB Error diyor bir türlü yükleyemedim.
Normal RSD Lite ile yüklüyorsun baybay, yeni denedim normal flashlıyor. HeartlessMOD@V6Maxx'ı yeniden flashlamanda fayda var bazen motorola telefon flashlarken flash işlemi normal gözüksede eksiklikler bırakıyor ve tel'in randımanlı çalışmasına engel oluyor. Soft bad flash deniyor duruma. Yeniden flashla diyorum çünkü çok kişi flashladı restart etme olayını ilk defa senden duyuyorum.
Kolay gelsin.
Edit : Usb kablonda da sorun olabilir. Tam takılı olduğundan, olmazsa başka usb kablosuyla denemekten çekinme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 21 Mayıs 2008; 14:02:13 >
tamam sabah 2-3 defa 56r yi yüklemeye çalıştım olmadı senin modu yukledim dediğin gibi daha önceki flaşh sırasında bir hata olmuş olabilir şimdilik restart olmadı daha. Usb kablosunu değiştirmedim bakarım sorun olursa onu değiştiririm.
Dostum eline sağlık..Senin mod u yükledim.Sorunsuz bir şekilde tek seferde yaklaşık 10 dk içerisinde flashladım.. Herhangi bir problem olmaması sevindirdi beni..Bazı arkadaşlar da sorunlar olmuştu zannedersem..Gerçektende telefona çok güzel özellikler eklenmiş..Eksiklikler giderilmiş... Tekrardan eline sağlık..Teşekkür ediyorum..Sağol
Arkadaşlar nasılsınız burada motorola cep telefonlarına genpa şirketinin servis sorununu yazacam Geçen gün telefonu yere düşürdüm öndeki cam (ayna) kırıldı üstelik benim telefonum V6 MAXX ' ın Ferrariiiiiiiii modeli buna rağmen gittim bakam servis alıyolarmı die tabi kafada sorular alırlarmı almazlarmı falan AAAA aaaa tam girecekken
MOTOROLA amblemini gördüm 1
Gayet güzel ilgilendile bu 2
Ferrari modeli olmasına rağmen zor parça açısından orijinal camı takmışlar aldım telefonumu bi de bana kahve eşliğinde kurabiye verdiler indirdim mideye bu da 3
BUNU YAZMAMIN 2 NEDENİ İSE GERÇEKTEN GENPA NIN BAKMADIĞINI İDDAA EDEN ARKADAŞLARA İBRET KAPAK OLSUN BİLMEDEN YAZILMASIN BİZİ YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİN
CANIM KARDEŞİM SİNAN'A YAPTIĞI ÇALIŞMALARDAN DOLAYI TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİR HERKESİN EMEĞE SAYGI AÇISINDAN TEŞEKKÜR ETMELERİNİ TEKRAR GÖZDEN GEÇİREREK YAZMALARINI İSTERİM SONUÇTA ADAM BİZDEN BEDELSİZ YAZILIM YAPIYOR MOTİVE ETMEK ELİMİZDE
HAYDEEEEEEEEEEE KALIN SAĞLICAKLA BU DA 4 :)
Bugün telefonun mms ayarlarını yapmaya çalışırken ya telefonun yada mod un bir eksikliğine rastladım..Yada çözümü ben bulamadım..Şöyleki, mms ayarlarını yapmak için mms yazıp 2222 ye göndermek gerekiyomuş öyle dediler..Bizde yapalım dedik.Mesajlardan yeni mesaj deyip mms yazıp gönder dediğim zaman bana numara yazabileceğim bi ekran gelmedi.Sadece rehber çıkıyo ve oradan bi numara seçmemi istiyo.O kısımda seçeneklerden numara ekle diye bir yer buldum.Bu seferde 2222 yazdığım zaman nedendir bilmem 222-2 yazıyo.Yapamadım sonuç olarak..Bu moddan kaynaklanan bi eksiklikmidir.Yoksa telefonun orjinalindemi yok..Şimdiden teşekkürler
Moddan kaynaklı, bir eksiklik değil aslına bakarsan artı. 222-2 = 2222 şey, o modu eklememdeki amaç numaraları genelde 3 haneli okuma kolaylığı sağlaması. İstersen kapatabilirsin, ilk postta seem editi mevcut.