bence de çok haklısın...orjinali için bakmıştım da etrafa motorolayı arıcam sanırım yarın.bide farkettiyseniz mini usb girişi bizim kulaklıklar gibi L şeklinde degil dümdüz cepte filan durmaz dursada hoş görünmez..yapan adam onu da düşünmesi lazım diyorm ben :)
hearthless bu müzik playerdaki equalizer görüntüsünü nerden modluyoruz??? birde bu motosoundda biraz problem yaşıyorum orjinal ayarı nedense acmıyor!!tekrar filan indirdim yine olmadı..
Equalizer resimi drm'dan değişiyor, flash dosyası oluşturmayı bilmek lazım. Biraz karışık iş. Motosound da open from file ya da phone kısmında dosya türü olarak db file seçersen, açar.
MotoDEV sertifikamı görderdi.
Developer : Semseddin Company : AkdaSOFT
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 26 Nisan 2008; 15:41:26 >
Yeni bi skin yaptım umarım beğenirsiniz. Güneşin kendini iyice gösterdiği şu günlerde telefonda yazanları daha iyi görmenizi sağlayacak. İlk post'a eklendi.
heartless sim menusu8 diye bir şey varmış ona nasıl ulaşabilirm biliymsun,yabancı forumlarda * kareli kodlar vardı yaptım olmadı,avea hattım 2 saattir çekmiyor ve bu devamlı olarak tekrarlaniyor,kafayı yğcem artk
Yeni bi skin yaptım umarım beğenirsiniz. Güneşin kendini iyice gösterdiği şu günlerde telefonda yazanları daha iyi görmenizi sağlayacak. İlk post'a eklendi.