selamlar,gene bi sorunla karşılaştım danışim dedim,dış kapak resmini içten bağımsız bir şekilde değiştirdim,ve telefon kapağı açıkken devreye giriyor,ancak üstünde beyaz bir çizgi var,ne yüklersem yükliyim ortasında beyaz çizgi oluyor,yanlışlıkla bir şey mi sildim acaba,teşekkürler şimdiden çok soru soruyom
@heartless telefon sıfır kutusundan çıktığında hafıza kartını açtığımızda mobile klasörünün içinde skins klasörü war mı yosa nu p2kları yükledikten sonra mı oluşuyor...
a/mobile klasörü içine 120.160 pixel boyutta cl.gif isminde resim kopyalaman gerekiyor. Senin kopyaladığın resim ya boyutu ya da uzantısı farklı. İstersen koymak istediğin resimi buraya ekle, olması gerektiği halde buraya ekleyebilirim.
@Tıkıl,
Skins klasörü hafıza kartı'nın içinde değil. A/mobile/skins klasörü hep mevcuttur. Telefonda 3 sürücü var.
/a/ : Kullanıcı erişimine kapalı, sadece p2k05 programların erişebildiği alan. /b/ : Hafıza kartı /e/ : Kullanıcı erişimine açık telefon hafızası. Hani boş haldeyken 59 mb olan.
a/mobile klasörü içine 120.160 pixel boyutta cl.gif isminde resim kopyalaman gerekiyor. Senin kopyaladığın resim ya boyutu ya da uzantısı farklı. İstersen koymak istediğin resimi buraya ekle, olması gerektiği halde buraya ekleyebilirim.
resmin boyutu uzantısı doğruydu,ancak ben galiba a klasöründen yanlışlıkla dosya silmişim,tekrar flashladm telefonu eski haline döndü,en güzeli de eski haliydi zaten verdiğiniz p2k tools da menu editör bölümü var ordan menüye yeni kısayollar ekledim ama bu sefer de menü orjinal ikonlarına döndü,temadaki iconları saklayar yeni kısayollar eklemek mümkünmü? örneğin ben text msg iconu ekledm,ona basınca direk msg yazmaya giriyordu ama ikonların hepsi değişmişti
Ne yaptın ne ettin tam anlatamamışsın ama Menu edit işlemi için asıl kullanılanacak program P2K Advanced Menu Editor 0.6 isimli programdır. P2KTools VS Menu Editor ile sadece basit işlemler yapılabilir. İşlem yapmadan önce mma_ucp dosyasını her zaman yedeklemekte fayda var.
Kısayol eklemek için Seem Editleri bölümüne bakarsan, açıklama mevcut zaten.
Forumun 2.el motorola bölümüne ALINIK V6 Maxx diye ilan verseniz, hızlı sonuç alırsınız.
2. El telefon alırken ;
1- Garantisinin devam ettiğine ve faturası'nın olduğuna, 2- Imei numarası'nın kayıtlı olduğuna 3- Görüp deneyerek 4- Mümkünse kutu içeriği eksiksiz olmasına dikkat edin.
Görmeden, denemeden yapılan alışverişlerde güvenmediğiniz tanımadığınız insanlarla işiniz olmasın zira bu aralar piyasada online üçkağıtçılar mantar misali.
sonunda teli bozdum galibaiyeni fontlar flashlarken fail progress bölümünde failed yazdı,ve şu an telefonun ekranı sadece kararıp aydınlanıyor,ne yapcağm bilmiyorum