En kısa sürede maddi desteği alır almaz devam edicem :)
-power düğmesinin yanına gösterge -5.25''lik yuvaya fan kontrol yada gösterge -plexi -kasa içi boyama (kırmızı)
şuan için kafamda bunlar var sizlerde bişeyler eklerseniz sevinirim
(Orda ufak bi karışıklık var devre yüzünden biraz kablo gözüküyor onu en kısa sürede halledicem pci slotunun boş kalmasındansa(kasadaki demir) orayı öyle bi devreyle kapatim dedim. Demiri alır almaz onu güzelce saklıcam)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlebronx -- 22 Nisan 2008; 11:44:54 >
yarın komşudan makinayı alım çekim telefondan çekmek istemiyorum yarın resimler gelir deri ve yan panel hala duruyo yapıştırılmadı onlarında fotolarını çekerim
şuana kadar hiç deri kaplı bilgisayar görmedim yaratıcılık bu değilse artık yapabilceğim bişey yok:) bu hafta içi kaplıyoruz onun için ayrı bi yapıştırıcı gerekiyomuş sağlam tutsun diye bide deriyi traşlamamız gerektiği için uzadı biraz önümüzdeki haftaiçi hazır olur parçalarıda toplıyorum hadi hayırlısı
bence çok orjinal bir şey kasanın içine kırmızıya filan boyayabilirsin. ayriyetten mesala monitörün çercevisinide deri filan olabilir güzel bir şeyler çıkacak ortaya tam gaz devam
*yeni Ganyan Süleyman : TAXI'Cİ : Yabancı Hit Parçalar Kulubü : blog Intel® 915PL + P4 3.20 GHz + Nvidia Geforce 7600 GT + Samsung 250 gb sata + 2x1gb ddr 400 + Samsung DVD-RW + LG DVD-R + Creative Inspire 4.1 4400 + FEEL Kasa MidT ATX Cyclone Siyah : 19" PHILIPS 190CW : Z-5500
Güzelsin, şirinsin, şahanesin. Çektiğim çileme tek bahanesin. Melek mi? şeytan mı? bilmem ki nesin. Tuzaktan tuzağa atsan da olur ben seni seviyorum sen sevmesende olur.
sağolun güzel heves kırıyorsunuz moderatörlerden rica ediyorum konuyu silerlerse sevinirim
dostum yardım istemişsin, biz sadece fikrimizi yazıyoruz seni zorlamıyoruz bişey yapmak için.yaptığın işte sana başarılar umarım sonucu hoşuna giden bişey yaparsın
Umarım farkındasındır daha ilk defa modifiye yapıyorum + öss ye hazırlanıyorum elimden geldiğince günlük harclıklarımdan bişeyler yapmaya çalışıyorum. Destek olan arkadaşlar çok teşekkürler. Kasanın içi için kırmızı rengi hiç düşünmemiştim yinede tavsiyeleri bekliyorum. Bugün floryaya gittiğimden dolayı resimlerle uğraşamadım yarn halledicem inş
Bence bu iş zımbırtıyla olacak iş değil ilk önce bu işe ne kadar çok ciddi olduğunu görmek gerekiyor bence ama siyahsa mavi beyazsa kırmızı neon takabilirsin