Giriş | |
|
|
|
27 Nisan 2008; 22:11:25
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: bigmaster077 merhaba arkadaşım, xbr6 modeli bu isimle avrupa'ya çıkmayacak. Bu modelleri Avrupa da X3500 serisinin devam modeli olarak bekleyeceğiz. Muhtemelen Eylül-Ekim gibi olur. Çünkü X3500 serisi de bu dönemde piyasaya çıkmıştı. quote:
Orjinalden alıntı: buraktcm 32-xbr6 avrupa'ya çıkmayacak mı, çıkcaksa bize n zaman gelir bu ? amazon.com'da 1 haziran'da satışta, ön spariş alıyor. Avrupa sitelerinde adı bile yok, bence çok güzel bir seri ve tatmin edici özellikte. Fikri olan ? peki tşk ler
|
|
30 Nisan 2008; 11:35:52
|
|
|
bigmaster merhabalar; yakın zamanda 46x3500 alıcam. su an pazarlık aşamasındayım. lcd konusuna biraz uzak olduğumdan ve senin de ne kadar yakın olduğunu farkettiğimden birkaç soru sormak istiyorum. öncelikle televizyonun yanına ps3 alacağım. forumdan okuduğum kadarıyla televizyon ve konsol arasında en iyi görüntü kalitesini elde etmek için özel bir HDMI kablo almak gerekiyor. bu model ve ps3 HDMI v1.3 ü destekliyor mu? bir de HD yayınlı uydular ülkemizde yaygınlaşana kadar, SD yayını kablo tvden almayı düşünüyorum. merak ettiğim kablo tv ile digitürk ya da d s-mart gibi uydu yayınları arasında bir fark olacak mıdır? şimdilik kablo tv den yayın almak mantıklı olur mu? teşekkürler..
|
|
30 Nisan 2008; 19:56:18
|
|
|
ya arkadaşlar ben sony kdl 40w2000 modelini 5 ay once aldım gecenlerde tekrar magzaya gıttıgımde sony kdl 40d3500 un fıyatının 2500ytl benım w2000 modelının ıse 3000ytl de oldugunu gordum sony de calısan elemana sordugumda ıse bana W serısının ıslemcısı farklı oldugu ıcın D serısınden daha ıyı oldugunu ve fıyat farkının bu yuzden oldugunu soyledı.ben babam ıcınde baktıgımı soyledım bana w2000 modelını ısrarla almamı soyledı.sız ne dusunuyorsunuz?
|
|
1 Mayıs 2008; 11:37:05
|
|
|
merhabalar arkadaşım, PS3 1.3hdmi bağlantısı desteklediği gibi, bu bağlantıyı kullanan dünyadaki ilk cihaz olma özelliğini de taşıyor. daha önceki sayfalarda bu bilgiye yer vermiştik. 46x3500 de panelinin 10bit xvycc olması sebebiyle bu bağlantıyı GERÇEKTEN destekleyen tv lerden biridir. ben ps3 aldığımda sony bayisinden PS3 hdmi kablosu da almıştım ama 1.3 olup olmadığına o zaman bakmamıştım ve kutusunu atmıştım. ancak bu aralar forumda da bu konu çok işlendiğinden tekrar gidip baktım ve kutunun yan tarafında 1.3a version class1 olduğu yazdığını gördüm. 3metrelik olan bu kablo yaklaşık 50-55YTL civarında satılıyor. Bence fiyatı çok uygun ve makul. Sony nin başka kablolarının da olduğunu gördüm ancak 1.3a ve highspeed class2 olarak geçiyor daha kısa ve fiyatı daha pahalı. kablo tv ye gelince ; bu tarz yüksek tanımlı tv ler için en kötü kaynak diyebilriiz. eğer digiturk , d-smart yada kendi uydu cihazınızı bağlatırsanız daha iyi sonuçlar alırsınız. digiturk de hd yayın alternatifi olduğunu da hatırlatmak isterim. gerçekten kablo tv ile bu cihazları kullanmamanızı öneririm. quote:
Orjinalden alıntı: Shichinin bigmaster merhabalar; yakın zamanda 46x3500 alıcam. su an pazarlık aşamasındayım. lcd konusuna biraz uzak olduğumdan ve senin de ne kadar yakın olduğunu farkettiğimden birkaç soru sormak istiyorum. öncelikle televizyonun yanına ps3 alacağım. forumdan okuduğum kadarıyla televizyon ve konsol arasında en iyi görüntü kalitesini elde etmek için özel bir HDMI kablo almak gerekiyor. bu model ve ps3 HDMI v1.3 ü destekliyor mu? bir de HD yayınlı uydular ülkemizde yaygınlaşana kadar, SD yayını kablo tvden almayı düşünüyorum. merak ettiğim kablo tv ile digitürk ya da d s-mart gibi uydu yayınları arasında bir fark olacak mıdır? şimdilik kablo tv den yayın almak mantıklı olur mu? teşekkürler..
|
|
|
1 Mayıs 2008; 13:08:37
|
|
|
arkadaşım, söylediğinizde haklılık payınız olmakla beraber, yine de LCD lerde yeni ürünler , önceki serilere göre bazı üstünlüklerle geliyor. dolayısıyla eğer ürünleri karşılaştırarak karar verme imkanınız olursa daha iyi olur. benim tercihimi sorarsanız yeni D serisi derim. quote:
Orjinalden alıntı: bladetrinity33 ya arkadaşlar ben sony kdl 40w2000 modelini 5 ay once aldım gecenlerde tekrar magzaya gıttıgımde sony kdl 40d3500 un fıyatının 2500ytl benım w2000 modelının ıse 3000ytl de oldugunu gordum sony de calısan elemana sordugumda ıse bana W serısının ıslemcısı farklı oldugu ıcın D serısınden daha ıyı oldugunu ve fıyat farkının bu yuzden oldugunu soyledı.ben babam ıcınde baktıgımı soyledım bana w2000 modelını ısrarla almamı soyledı.sız ne dusunuyorsunuz?
|
|
|
1 Mayıs 2008; 21:38:04
|
|
|
baktım ikisinede hiç bir fark göremedim.ama benim aklımı karıstıran neden w2000 d3500 gore pahalı o zaman elemanın dedıgı dogrulamıs oluyor yoksa normalde w2000 de fıyatının d 3500 den dusuk olması gerekırdı.degerlı yorumun ıcın tesekkurler bıgmaster077.
|
|
2 Mayıs 2008; 1:25:24
|
|
|
arkadaşlar, Sony ile ilgili en yeni , en güncel haberler bu topic de devam ediyor. şimdi sizlere sony avrupa yı ve tabii dolayısıyla ülkemizi de ilgilendiren çok önemli bir haber duyuracağım. Sony , 2006 yılında kurulan Slovakya Trnava ve Nitra kurulu LCD TV üretim tesislerinin kapasitesini iki katına çıkarıyor. Bu amaçla Trnava'daki tesisin 40km doğusunda bulunan ve 2007 Ağustos ayında ilk defa üretime geçen Nitra daki tesis , yeni yatırımların ardından Nitra Teknoloji Center adını alıyor ve 2008 sonuna kadar her iki tesisin yıllık üretim kapasitesi 2 milyon adetden 3.5 milyon adede, daha sonra da 4 milyon adede kadar çıkacak. Üstelik Nitra Teknoloji Center da en yüksek teknoloji gerektiren 10 bit panelli TV ler de yeni E serisi olmak üzere üretilecek ve doğu , batı avrupa ya buradan gönderilecek. Bunun yanı sıra Sony'nin İspanya Barcelona'da da başka bir tesisi daha bulunuyor. Bu kapasite arttırmlarından amaç Avrupa'nın artan HDTV ihtiyacını daha fazla oranda karşılayabilmek olarak açıklanıyor. Biz tüketiciler için bu haberin sevindirici tarafı ilerleyen dönemde Sony gibi üst kalite LCD TV fiyatlarının Avrupa'da biraz daha düşeceğini ve rekabetin kızışacağını işaret etmesidir. Ayrıca okuduğum bir başka yazıda Sony'nin 2008 yılında dünyada 20 milyon üzerinde LCD panel satmayı planladığı yazıyordu. İspanya daki tesisin de 2-3milyon adet TV ürettiğini düşünecek olursak demek ki Sony dünyada satacağı panelin yaklaşık 1/3 yada 1/4 arasında bir bölümünü sadece Avrupa da satmayı planlıyor olmalı. tesisin içeriden ve dışarıdan çekilen fotoğraflarını aşağıda bulabilirsiniz.
|
|
|
2 Mayıs 2008; 10:59:02
|
|
|
bigmaster077 paylaşımlarını yakından takip ediyorum ...emegine saglık
SaRı sokakların LaCiVeRT gangsteri...NoBoDY LiKeS uS BuT We DoN't CaRe... Toshiba 46ZF355DG HTPC ;Athlon 64 X2 Dual-Core 4600+ AM2 2.4 GHz 65W - Gigabyte MA78GM-S2H - 2x 1GB Kingston 1066MHz DDR2 HYPREX PC2 8500 CL5 RAM
|
|
|
yalvaç
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
2 Mayıs 2008; 16:46:23
|
|
|