Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
vista ile ilgili klasör görünümü

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> vista ile ilgili klasör görünümü Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kerim026

26 Mart 2008; 22:57:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar vista da klasör görünümünde bir sorun yaşıyorum. Ben istiyorumki bütün klasörler orta boy simgeler halinde gözüksün. Ama maalesef yapamıyorum. denetim masası klasör ayarlarından "her bir klasörün görünümünü hatırla" işaretini de kaldırdım. Bilgisayarım dan misal d ye giriyorum mp3 klasörünün görünümünü orta boy yapıyorum. Mp3 klasörünün içine girince görünüm ayrıntılar olarak çıkıyo. Oradanda orta boy seçmem gerekiyo.Neyseki bunlar sabit kalıyo. ama ben istiyorumki yaptığım ana klasördeki değişiklik bütün klasörlere de uygulansın. Nasıl yapabilirim bunu ? Bütün klasörlerin orta boy gözükmesini istiyorum. Ne olur yardım edin.

xp kullanıyorum onda hiç böyle sorun yaşamadım. Bigisayarım ı açtığımda görünüm simge ayarlarıyorum. Bu özellik bütün klasörlere uygulanıyor. Ama vista da yapamadım bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim026 -- 26 Mart 2008; 23:01:05 >

Corolla 97 1.6 XEİ

Vw CADDY 1.9 TDI

JANT!

Sisteme Gözat

26 Mart 2008; 23:02:20 

Bütün klasör ayalarını kaldırırsanız istediğinize nasıl ulaşıcaksınız ?? İlk önce onu işaretleyeceksiniz ve bütün klasörle ayarınızı yapıp cıkıcaksınız. Birdahaki girişinizde istediğinz gibi olcauktır

Eski nick : Umut GÖRGÜLÜ

JANTİ HER ZAMAN JANTİ
kerim026

26 Mart 2008; 23:15:58 

Olmuyorki ben çözemedim olayı. xp de yapıyorum misal e:\mp3\yabancı var yerli var. e: ye girdiğimde görünümden\simge seçiyorum. daha sonra mp3 klasörüne çift tıkladığımda içindeki yerli ve yabancı klasörüleride görünüm olarak simge gözüküyo. Ama vistada da aynısını yapıyorum, mp3 klasörüne tıklayınca yerli ve yabancı klasörleri ayrıntılar da kalıyo. Onları düzeltmem için onlarıda görünümden orta boy seçmek durumunda kalıyorum. Ama ben bunu oturup tek tek bütün klasörlere yapamam. Burayı çözemedim. Xp de yaptığım ayarı bunada yapıyorum ama çözüme ulaşamadım.

bu xp deki ekran görüntüsü.

vistada da aynısını yapıyorum olmuyor. Yardım lütfen.

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim026 -- 26 Mart 2008; 23:16:48 >

Corolla 97 1.6 XEİ

Vw CADDY 1.9 TDI

JANT!

Sisteme Gözat

26 Mart 2008; 23:19:54 

Anladığım kadarıyla o şıkkı seçemiyorsunuz , doğru mu ??

Eski nick : Umut GÖRGÜLÜ

JANTİ HER ZAMAN JANTİ
kerim026

26 Mart 2008; 23:28:51 

hayır zaten normalde seçili oluyor. Ben o tiki kaldırıyorum xp de ana klasördeyken görünümde atıyorum küçük göster diyorum, içindeki alt klasörlerin hepsini küçük gösteriyor. vista da da o tik işareti var onda da kaldırıyorum fakat olmuyor. ana klasörü küçük göster diyorum içindeki alt klasörlere girince büyük çıkıyor. Hepsini tek tek küçük yapmak zorunda kalıyorum. ama hepsini de yapamam sonuçta. Buna çözüm arıyorum.

Corolla 97 1.6 XEİ

Vw CADDY 1.9 TDI

kerim026

27 Mart 2008; 0:08:10 

bilen yokmu arkadaşlar lütfen.

Corolla 97 1.6 XEİ

Vw CADDY 1.9 TDI

kerim026

27 Mart 2008; 1:00:21 

çok şükür düzelttim . Belki başka bir arkadaşta bu sorunla karşılaşırsa yardımcı olması açısından çözümü yazayım. Klasörü açtığınızda hemen yukarıda sol da adres çubuğunun altında "düzenle" ye tıklayıp "klasör ve arama seçenekleri" ne tıklayınca yeni açılan pencereden "Görünüm" sekmesine tıklıyorsunuz, hemen alt tarafta "klasörlere Uygula" ya tıklıyorsunuz, size bir uyarı geliyor, değişiklikler bütün klasörlere uygulansınmı diye "evet" e tıklıyorsunuz. Sonuçta bütün klasörler istediğiniz boyutta açılıyor. (aynı olaya denetim masasından klasör seçeneklerinden yapamıyorsunuz) (ben o yüzden bu olayı geç çözdüm)

Corolla 97 1.6 XEİ

Vw CADDY 1.9 TDI

xpology

23 Temmuz 2008; 13:20:10 

cok sagolun inanin buyuk yardiminiz dokundu bana... ben de ayni olayi xp'den biliyorum ve yapabiliyordum, ancak vista da bir turlu yapamiyordum.
sayenizde problemimi cozdum. cok tesekkurler...

iyi gunler...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> vista ile ilgili klasör görünümü Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Candan Mühendislik Advertorial
Candan Mühendislik Lavato, Milano ve Fema otogaz tanıtıcı reklam
WEB Dersleri Blog lara giriş 3
Artık Bloğumuzu kuruyor ve ayarlarını yapmaya başlıyoruz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç