Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Aerocool M40 kullanıcıları

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Sessizleştirme >> Aerocool M40 kullanıcıları Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
anigemini

26 Mart 2008; 19:33:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, Aerocool M40 alıp eski sistemimi olduğu gibi içine monte ettim.Pcmi sessizleştirmek için tüm eski fanlarımı ve psu'mu forumdaki yorumlara bakarak sipariş ettim.Ancak şunu atlamışım.Bu kasaya sahip arkadaşlar kasanın kendi fanıyla ilgili bir upgrade yaptılar mı? Yoksa bunu değiştirmeme gerek yok mu sessizlik açısından? Değiştirdilerse hangi fanı monte ettiler.Overclock ile uğraşmıyorum. Cevap veren herkese şimdiden çok teşekkürler...

Pc: Aerocool M40, Sapphire 690g, Amd X2 5600, 2x1Gb Pc6400 800Mhz Twinmos Ram, Ati HD2600Pro, Wd 500gb Harddisk, Asus Pw201 monitor, Logitech z10 ses.
Notebook: MSI Pr200
ToffieBoi

27 Mart 2008; 16:53:51 

Kasayi da fanlari da seslerini de bilmiyorum
Ama eger sesli gelirlerse fan kontrolcu yapip devirlerini (ve dolayisi ile seslerini) kisarsin

Satilik -> CoolerMaster Hyper212 CPU Fani Icin Tiklayin <- Satilik

Asus M2N32 Sli-Deluxe Wireless _ AMD Athlon 64 4400+ X2 Brisbane 3271MHz @ 1.46V | 2997MHz @ 1.50v Gunluk [Hyper212 with 2Fans]
A-DATA Vitesta Extreme Edition 2*1GB 500MHz 5-5-5-15 @ 2.2V | 428MHz 5-5-5-15@ 2.0V Gunluk [Stock]
Leadtek Nvidia 8600GT 700MHz/860MHz | 650MHz/820MHz Gunluk [ZeroTherm HC92]
[ThermalTake Armor] _ GlacierPower 550W _ Logitech Momo _ Logitech G15 _ SideWinder™ Mouse _ Creative Inspire 5200 5.1 _ Creative Webcam Live! PRO

bağlamacı

28 Mart 2008; 9:33:31 

quote:

Orjinalden alıntı: anigemini

Merhaba arkadaşlar, Aerocool M40 alıp eski sistemimi olduğu gibi içine monte ettim.Pcmi sessizleştirmek için tüm eski fanlarımı ve psu'mu forumdaki yorumlara bakarak sipariş ettim.Ancak şunu atlamışım.Bu kasaya sahip arkadaşlar kasanın kendi fanıyla ilgili bir upgrade yaptılar mı? Yoksa bunu değiştirmeme gerek yok mu sessizlik açısından? Değiştirdilerse hangi fanı monte ettiler.Overclock ile uğraşmıyorum. Cevap veren herkese şimdiden çok teşekkürler...

kasayı kullanan sensin ve fanın sessizliğinden memnunsan değiştirmene gerek yok ayrıca eminimki kasadaki fan orjinal fabrika çıkışıdır

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Sessizleştirme >> Aerocool M40 kullanıcıları Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI S300 dizüstü video inceleme
Dünyanin ilk 13.3 4 hoparlörlü dizüstü bilgisayari
ECS A780GM-A (RS780) Black Ed.
ECSden Fiyat/Performans oranıyla dikkat çekici A780GM-A

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç