arkadaşlar elimde 500 gb sata 2 samsung hardisk var modeli HD501LJ ...ama sanki performansı düşük gibime geliyor okuma hızı yazma hızı v.s arkadaşlar okuma hızı ve yazma hızının nromal oluğ olmadığını nasıl öğrenebilirim? standartlar nelerdir bu harddsik için ve ideal okuma yazma hızı nedir? bilgili arkaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler...
Hard disk ne kadar dolarsa okadar yavaşlar diyebilirim + disk birleştir defrag yapmıyorsan dahda yavaşlar. Normali ndir diye merak ediyrosan hardiskinin modelini yazıp internette yanına review yaz illaki testleri internette vardır.
Bua rada hdd hızınınne olduğunu merak ediyorsan alttaki siteden işletim sistemine uygun Sandra programını çek ve test et.
teşekkür ederim gee gece aradım biraz ama bulamadım test veya karşılaştırma sonuçları gibi birşey yarın yine bakacağım...teşekkür ederim tekrar yardımınız için BİG KİNG;)
arkadaşlar elimde 500 gb sata 2 samsung hardisk var modeli HD501LJ ...ama sanki performansı düşük gibime geliyor okuma hızı yazma hızı v.s arkadaşlar okuma hızı ve yazma hızının nromal oluğ olmadığını nasıl öğrenebilirim? standartlar nelerdir bu harddsik için ve ideal okuma yazma hızı nedir? bilgili arkaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler...
Vista kullanıyorsan puanı ne, bende samsung sata2 ncq 8m 80 gb hdd vista puanı 5.8
Ayrıca "PerformanceTest V6.1" isimli programla Hdd'ni karşılaştırmalı test edebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flawless_cracker -- 29 Mart 2008; 12:07:50 >