arkadaşlar 2 yada 4 gb lık usb bellek almak istiyorum ama boyutunun küçük olmasınıda istiyorum 30 ytl civarlarında usb bellek tavsiyelerinizi bekliorum güzel birşey bulamazsam kingston data traveler 4gb alıcam şimdiden tşkler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnn -- 26 Mart 2008; 15:37:07 >
biraz daha paraya kıyıp 4gb ocz. bigboy yada ridatanın hızlı olanlarını tercih et. ben adata pd7 kullanıyorum saydıklarımdan biraz hızlı ancak onlardan almak fiyat performans açısından daha iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djkubi -- 31 Mart 2008; 9:05:11 >
Bunu tavsiye etmem aldım ve çok pişmanım yazma ve okuma hızı berbat diyebilirim. Şimdiye kadar kullandıklarım içerisinde memnun olduğum tek marka corsair flash voyager. Artık kapasite olarak seçim senin.
Proteo bir şey danışmak istiyordum. Bende 3 tane kingston var. Çok stabil çalışsalar sağlam olsalar da dediğiniz gib hız berbat. Sizdeki corsair voyager mavi renkli yani eski serimi 13mb yazma hızı olan yoksa yenilerden mi? Çünkü arkadaşıma fi tarihinde aldığım 2gblık corsair muhteşem ama büyük bir teknoloji mağaza yetkilisi ve corsair ithalatçı firmayla bağlantı kuran bir arkadaşımızın dediğine göre gt ve survivor dışında artık yazma hızı 5mb ve hatta belli serilerde 1.5mb a kadar düşmüş. Yakın zamanda aldıysanız kaç gblık versiyon olduğunu ve yazma hızından memnun olup olmadığınızı öğrenebilirmiyim? Hem diğer corsair düşünen arkadaşları aydınlatmış oluruz. Teşekkürler.
bende 25 ytlye kingston aldım 4gb işimi görüyo bana artık öneri gerekmiyo ama bellek alacak arkadaşlar için yararlı bir topik olur onun için önerilere devam edebilirsiniz