Logitech G15 donanım takipçilerinin de bildiği üzere piyasadaki en kullanışlı klavyelerden biri. Kullanışlı olma özelliğini en iyi şekilde kullanmak da biz tüketicilere düşüyor.
İnternette bir çok eklenti bulunabiliyor. Bu topikte bu eklentilerin en kullanışlı olanlarını paylaşırsak klavyeye verdiğiniz paranın hakkını almış oluruz.
Logitech G15 için hazırlanan eklentilerin bazıları direk Logitech LCD Manager'a entegre olarak çalışıyor. Bazıları da bazı programlara ihtiyaç duyuyor. Ör: LCD Studio.
En çok sevdiğim eklentiyi sizinle paylaşmak istiyorum:
Winamp Visual System 0.30.11
Winamp'a entegre olarak çalışan WVS, gerçekten mükemmel bir çalışma.
Özellikleri:
1. Çalan müziğin ritmine göre klavyenin ışıkları yanıp söner ve M1,M2,M3,MR tuşları VU Meter görevi görür! 2. LCD ekranda Equalizer görülebilir ve ayarlanabilir. 3. O anda çalan Playlist'i görüntüleyebilir ve düzenleyebilirsiniz. 4. AMSN programının tam kontrolünü sağlarsınız. İstediğiniz zaman gelen-giden mesajları görebilir. AMSN'i hiç açmadan (misal oyunda iken) mesaj gönderebilirsiniz. 5. Gerçek zamanlı Upload - Download hızı ve miktarlarını görebilirsiniz. 6. ATI Tray Tools programı yüklü ise GPU sıcaklığını, GPU Ram kullanımını, Fan hızını, oyundaki FPS değerini ve daha bir çok ayrıntıyı LCD ekranınızdan görebilirsiniz. 7. Ping miktarını da görebilirsiniz.
Download: mylcd.sourceforge.net
AMSN Download:http://www.amsn-project.net
Nasıl yüklenir:
-Belirtilen adresten wvs_03011-winamp-setup.exe yi bilgisayarınıza indirin. -Winamp/Plugins klasörüne kurulumu yapın. -Winamp'ı açın; Preferences altındaki Plug-Ins sekmesinde "Auto execute visualization plug-in on playback" seçeneğini aktif hale getirin. -Tekrar Plug-Ins sekmesine gelin. "Visualisations" olarak "vis_wamp.dll" yi seçin. -Winamp'ı tekrar başlatın.
-Eğer Vista kullanıyorsanız Winamp'ı XP Modunda çalıştırın.
AMSN kullanımı:
-"Winamp\Plugins\wvs\CopyToAmsnScripts_0.97rc1" klasöründeki "remote.tcl" adlı dosyayı "AMSN\Scripts" klasörüne kopyalayın. -AMSN'de Hesap, Seçenekler, Bağlantı sekmesi altında Uzaktan Denetimi etkinleştirin ve bir parola belirleyin. -"Winamp\Plugins\wvs" klasöründeki "wvs.cfg" dosyasını Notepad ile açın. Uzaktan Denetim için belirlediğiniz parolayı be MSN'e bağlandığınız adresi belirtin. Kaydedip çıkın. -WVS'de ayarlar kısmından AMSN'i etkinleştirin ki ekranda gözüksün.
AMSN'i direk kullanmadan ekran aracılığı ile mesajlaşma:
Diyelim ki World of Warcraft oynuyorsunuz. AMSN ekranında mesaj geldiğini gördünüz. Hiç Alt+Tab yapmadan direk mesaj atabilirsiniz. Mesaj atılacak kullanıcıyı seçmek için Shift + Volume Wheel; Mesaj yazmak için ise Ctrl + Enter kombinasyonlarını kullanmalısınız.
Ayar sayfasına ulaşmak, ayarları denetlemek, yaptığınız ayarları kaydetmek, ekranlar arasında geçiş yapmak için LCD ekranın hemen altındaki 4 adet tuşu ve Volume Wheel'ı kullanabilirsiniz.
Ben de şu an eklentiyi deneme aşamasındayım. Daha bir çok eklenti var. Zamanla, deneme - yanılma yoluyla paylaşıma sunacağım.
arkadaslar bir salak benmiyim acaba ben yapamadim lutfen yardimci olun vista kullaniyorum sp1 yukledim acaba ondan mi winamp i xy ye uyarladim ama olmuyor bu klavyeyi alirken begendigim en gzl ozelligi buydu ama kullanmamiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim
banada cpu vga ısısını gösteren fpsyi gösteren internet indirme ve gönderme hızını gösteren aynı zamanda saat fonksiyonu olan bi eklenti lazım var mıdır böyle birşey
Gigabyte P35 DS4 |||||| Q6600 AC freezer pro |||||| Team xtreem 4*1gb ddr2 800 |||||| Zotac 8800gt |||||| Hyundai L72s |||||| Logitech g15 |||||| Razer copperhead Thempest Blue Logitech G5 |||||| Razer Exactmat ||||||ASUS Atlas 450w psu|||