Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
**Logitech G15 Makro ve Eklentiler**

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> **Logitech G15 Makro ve Eklentiler** Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
QuanoM

Sisteme Gözat

26 Mart 2008; 15:02:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Logitech G15 donanım takipçilerinin de bildiği üzere piyasadaki en kullanışlı klavyelerden biri. Kullanışlı olma özelliğini en iyi şekilde kullanmak da biz tüketicilere düşüyor.

İnternette bir çok eklenti bulunabiliyor. Bu topikte bu eklentilerin en kullanışlı olanlarını paylaşırsak klavyeye verdiğiniz paranın hakkını almış oluruz.

Logitech G15 için hazırlanan eklentilerin bazıları direk Logitech LCD Manager'a entegre olarak çalışıyor. Bazıları da bazı programlara ihtiyaç duyuyor. Ör: LCD Studio.

En çok sevdiğim eklentiyi sizinle paylaşmak istiyorum:

Winamp Visual System 0.30.11

Winamp'a entegre olarak çalışan WVS, gerçekten mükemmel bir çalışma.

Özellikleri:

1. Çalan müziğin ritmine göre klavyenin ışıkları yanıp söner ve M1,M2,M3,MR tuşları VU Meter görevi görür!
2. LCD ekranda Equalizer görülebilir ve ayarlanabilir.
3. O anda çalan Playlist'i görüntüleyebilir ve düzenleyebilirsiniz.
4. AMSN programının tam kontrolünü sağlarsınız. İstediğiniz zaman gelen-giden mesajları görebilir. AMSN'i hiç açmadan (misal oyunda iken) mesaj gönderebilirsiniz.
5. Gerçek zamanlı Upload - Download hızı ve miktarlarını görebilirsiniz.
6. ATI Tray Tools programı yüklü ise GPU sıcaklığını, GPU Ram kullanımını, Fan hızını, oyundaki FPS değerini ve daha bir çok ayrıntıyı LCD ekranınızdan görebilirsiniz.
7. Ping miktarını da görebilirsiniz.

Download: mylcd.sourceforge.net

AMSN Download:http://www.amsn-project.net

Nasıl yüklenir:

-Belirtilen adresten wvs_03011-winamp-setup.exe yi bilgisayarınıza indirin.
-Winamp/Plugins klasörüne kurulumu yapın.
-Winamp'ı açın; Preferences altındaki Plug-Ins sekmesinde "Auto execute visualization plug-in on playback" seçeneğini aktif hale getirin.
-Tekrar Plug-Ins sekmesine gelin. "Visualisations" olarak "vis_wamp.dll" yi seçin.
-Winamp'ı tekrar başlatın.

-Eğer Vista kullanıyorsanız Winamp'ı XP Modunda çalıştırın.

AMSN kullanımı:

-"Winamp\Plugins\wvs\CopyToAmsnScripts_0.97rc1" klasöründeki "remote.tcl" adlı dosyayı "AMSN\Scripts" klasörüne kopyalayın.
-AMSN'de Hesap, Seçenekler, Bağlantı sekmesi altında Uzaktan Denetimi etkinleştirin ve bir parola belirleyin.
-"Winamp\Plugins\wvs" klasöründeki "wvs.cfg" dosyasını Notepad ile açın. Uzaktan Denetim için belirlediğiniz parolayı be MSN'e bağlandığınız adresi belirtin. Kaydedip çıkın.
-WVS'de ayarlar kısmından AMSN'i etkinleştirin ki ekranda gözüksün.

AMSN'i direk kullanmadan ekran aracılığı ile mesajlaşma:

Diyelim ki World of Warcraft oynuyorsunuz. AMSN ekranında mesaj geldiğini gördünüz. Hiç Alt+Tab yapmadan direk mesaj atabilirsiniz. Mesaj atılacak kullanıcıyı seçmek için Shift + Volume Wheel; Mesaj yazmak için ise Ctrl + Enter kombinasyonlarını kullanmalısınız.

Ayar sayfasına ulaşmak, ayarları denetlemek, yaptığınız ayarları kaydetmek, ekranlar arasında geçiş yapmak için LCD ekranın hemen altındaki 4 adet tuşu ve Volume Wheel'ı kullanabilirsiniz.

Ben de şu an eklentiyi deneme aşamasındayım. Daha bir çok eklenti var. Zamanla, deneme - yanılma yoluyla paylaşıma sunacağım.

Zeki görünmeye çalışma;
Çok haklı olduğun için ağlama;
Yalanlarla dolanlarla kurulanma;
Çünkü sonunda kendinden nefret edeceksin.
M1A2Abrams

26 Mart 2008; 18:07:54 

arkadaşım bu version 2 içinde oluyomu bilgilendirrsen sevinirim

QuanoM

Sisteme Gözat

26 Mart 2008; 18:19:58 

quote:

Orjinalden alıntı: M1A2Abrams

arkadaşım bu version 2 içinde oluyomu bilgilendirrsen sevinirim

Evet versiyon 2 ile de uyumludur.

Zeki görünmeye çalışma;
M1A2Abrams

26 Mart 2008; 18:20:57 

wayy saolasın kardeşim bende böle birşey arıodum emeğine sağlık

M1A2Abrams

26 Mart 2008; 18:56:28 

kardeş ben bunu kurdum ancak ışıklar yanıp sönmüyo neden olabilir acaba bi ayarımı kapalı?

Quee

11 Nisan 2008; 9:42:24 

arkadaşlar v2 de oluo ben suan gerçekleştirdim emeğine karşı saygım sonsuz ark..
beyler sadece ark verdiği sıraya göre gidin oluor..

Intel C2D e2160 1800@3000mhz,,MSI P35 Platinum,,SAPPHIRE x1650pro,,Ocz6ooW,,1GBx2 Corsair,,Logitech z2300,,Logitech g15,,Logitech g7,,Feel hurricane..
hannibal_sy

Sisteme Gözat

30 Nisan 2008; 2:44:08 

çok teşekkür lerde çok göz yoruo be hocam.. böle kıllandım kullanırken hep takıntı olur ya sanki kablolar temazsızlık yapıoda gidip geliomş gibi ışıklar... yinede teşekkürler =)

Burak[Alper]

30 Nisan 2008; 4:29:00 

Bu klavye piyasada kalmamış diye duydum. Yeni serisi de pek güzel değilmiş.
Doğru mudur?

TuVNeRa
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 1 günü kaldı.

1 Mayıs 2008; 2:18:25 

Bu klavye piyasada yok.
Her yerde yeni modeli satılıyor. Kıymete bindi.
QuanoM

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2008; 18:17:46 

Up

Zeki görünmeye çalışma;
yalco55

14 Haziran 2008; 15:30:02 

arkadaslar bir salak benmiyim acaba ben yapamadim lutfen yardimci olun vista kullaniyorum sp1 yukledim acaba ondan mi winamp i xy ye uyarladim ama olmuyor bu klavyeyi alirken begendigim en gzl ozelligi buydu ama kullanmamiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim

aaaa
cagribey

4 Temmuz 2008; 14:50:06 

banada cpu vga ısısını gösteren fpsyi gösteren internet indirme ve gönderme hızını gösteren aynı zamanda saat fonksiyonu olan bi eklenti lazım var mıdır böyle birşey

Gigabyte P35 DS4 |||||| Q6600 AC freezer pro |||||| Team xtreem 4*1gb ddr2 800 |||||| Zotac 8800gt |||||| Hyundai L72s |||||| Logitech g15 |||||| Razer copperhead Thempest Blue Logitech G5 |||||| Razer Exactmat ||||||ASUS Atlas 450w psu|||

losthell

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 19:34:00 

Benım açtıgım 1 konu vardı. Orda çok daha detaylı sekıde buabıırsın. Ayrıca cagrıbey benım g15 bozuIdu sen aImasaydın ben aIacaktım o kIavyeyı

Intel C2D e2160 1800@3510mhz-ZaLMaN 9700 led,,,MSI P35 Platinum,,1GBx2 Corsair,,MSI 8800GT,,Samsung 226bw,,Creative X-Fi Extreme,,Logitech z5500 Digital,,Lg DvD-RW,,Samsung DvD-RW,,2x160Gb Seagate SataII NCQ 7200.10rpm,,Logitech MediaPlay,,Logitech G15,,Logitech Dual Action,,Thermaltake Armor+,,Tagan Easycon 430watt,,U.S.Robotics 9105,Creative Muvo Slim 128mb,,N73..
cagribey

4 Temmuz 2008; 21:18:53 

kaptım valla bayada temizmiş
bakıyorum dediğin yere teşekürler

Gigabyte P35 DS4 |||||| Q6600 AC freezer pro |||||| Team xtreem 4*1gb ddr2 800 |||||| Zotac 8800gt |||||| Hyundai L72s |||||| Logitech g15 |||||| Razer copperhead Thempest Blue Logitech G5 |||||| Razer Exactmat ||||||ASUS Atlas 450w psu|||

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> **Logitech G15 Makro ve Eklentiler** Sayfa: [1]
Buraya git: