aynı sorun bende de var şimdi.siyah kasada beyaz dvd ben burdayım diyecek resmen. şimdi dvd yi boyamasına boyarız ama marka ve hız yazan yerleri kapattığımızda sırıtmaz mı? yani heryeri simsiyah sadece marka ve hız yazan yer dikdörgen şeklinde bi beyaz. veya bunun püf nokrası var mı?
olurmuki acaba? ya bi kaç örnek görsem bi fikir oluşucak ama nasıl bi sonuç çıkıcak bilmiyorum. ordan sadece ASUS yazısını kapatsak nasıl olur.yada dümdüz simsiyah olsa.?
Ya bende boyadım önemli değil markası felan sanki bir şeymi kazandırıyor oradaki yazılar sökmelisin bence mazallah içindeki öptik okuyucuya giderse boya bi işe yaramaz o zaman işte sök bence ben sökerek yaptım uğraşmadım risk almadım haaa garantiyi dert ediyorsan orasını bilemem
yok yav ne garantisi dvd combo zaten. dvd-rw ler olmuş 40 ytl önemli değil yani. ben tamamı siyah olduğu zaman boğar mı dedim ama boğarsa boğsun şimdikinden daha kötü görünmez heralde. boyarım yakında
yok yav ne garantisi dvd combo zaten. dvd-rw ler olmuş 40 ytl önemli değil yani. ben tamamı siyah olduğu zaman boğar mı dedim ama boğarsa boğsun şimdikinden daha kötü görünmez heralde. boyarım yakında
Boğmuyor bak resmi koyayım istersen üstteki beyazdı siyah yaptım
Ve fan kontrol ünitesinide boyadım boyayıda görmüş olursun diye düşündüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmoo14 -- 1 Nisan 2008; 19:21:24 >