Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
AVERMEDİA A700 ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> AVERMEDİA A700 ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
evay_1990

26 Mart 2008; 12:50:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

AVerMedia A700 AVerTV DVB-S Hybrid+FM DVB-S ve Analog Sinyalli FM Radyolu Uzaktan Kumandalı Dahili PCI TV Kartım var kanalları düzenleyemiyorum ve offline download yapamıyorum yardımcı olurmusunuz uyumlu offline programların isimleri nelerdir yardımlarınız için şimdiden teşekküler

ArtsN

Sisteme Gözat

28 Mart 2008; 1:45:07 

Aynı karttan bendede var. Aver TV 6 kullanıyorum. Aver TV 6 ile offline download yapılıyormu bilmiyorum. Kanalların neyini düzenleyemedin. Kumanda numaralarınımı. Aver TV de daha kısa yolu varmı bilmem ama ben bir yolla düzenliyorum. Aver TV 6 da ayarlar - dijital tv - programlar menüsünden düzenleyebilirsin. Liste üzerinden bir kanalı seç sağda en sağda yukarı aşağı ok var kaydırma çubuğunun yanında. Ordan istediğin kanalı istediğin numaraya getirebilirsin. Oradaki numaralar kumanda numaralarıdır :) Offline download için Prog dvb power install kur. Sadece Türksat download kanalına gelip progdvbde skyneti çalıştırınca download başlar. nereye download yapılacağını kurulum esnasında sen seçiyorsun. Gereksiz bişi. Seçme şansın yok :) Daha önce skystar 2 kullandım ama avermedia her konuda çok rahat ben çok beğendim.

ArtsN
slx

30 Mart 2008; 20:28:42 

arkadaşlar benim aver tv studio bt878 analog tv kartım var. ayrıca creative 5,1 ses sistemi...
ancak tv kartının girişlerine jackları takmayınca ses alamıyorum.ne yapmalıyım.?not: su an sadece 2 uydu dan ses geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slx -- 30 Mart 2008; 21:02:53 >

evay_1990

5 Nisan 2008; 20:01:27 

arkadaşım prog dvb programı kuruyorum her seferinde aynı hatayı veriyo

Ekteki dosya (2)

ishtare

6 Nisan 2008; 10:39:40 

dostum progdvb programında a700 modülünü seçmelisin ve seçtiğinde yeşil simge çıkmalı... ama bence aver tv6 programı çok daha iyi... offline download içinse skygrabber programını tavsiye ederim

falcon08

Sisteme Gözat

13 Nisan 2008; 17:18:28 

Arkadaşlar AVerMedia A700 PCI Hybrid DVB-S+FM TV kartım var Vista Ultimate 64Bit işletim sisteminde Windows Media Center ile Aver TV 6 çakışıyo media center i kullanmıyorum zaten media center da da TV kartımı görmüyo ama PC ye gayet güzel tanıttım. Aver Media center i çalıştırdığımda "Aver Media çalışmayı durdurdu" şeklinde uyarı veriyor. Aver TV 6 yı çalıştırdığımda ise "Windows Media Center AverTV'nin hatalı çalışmasına sebep olabilir Ehrecvr hizmetinin durdurulması önerilir!" hatasını veriyor sizce sorun ne olabilir ayrıca ilk yüklediğimde nasıl olduysa çalışmıştı kanalları ayarlamıştım daha sonra vista boşta kalan ram leri full çalıştırdığını duydum ve buna bağlı olarak kanal değiştirmelerde ve ses açma kapama gibi faaliyetlerde müthiş bir yavaşlama vardı daha sonra biara format attım PC ye ve donanımlarımı tanıtrırken TV kartımda böyle bir sorunla karşılaştım. Varmı benim sorunumu çözebilecek?

Pentium Dual Core E2180 2.0 Ghz, ASUS P5B, Kingston 2 x 1 GB PC6400 800Mhz, Galaxy NV8400GS 256/512MB TC DDR2 li, Creative Audigy 24 Bit & Creative T5200 5.1 ses sistemi, Philips 170C LCD, Logitech MX3200, A4Tech PK5,Asus 1814BLT Sata DVD-RW, 2xSeagate ST3250410AS SATA2 250GB, ST360015A 60GB UPATA, Microlab internal All in one Card Reader, Lite-On 52x24x52 CD-Rw, Aver Media DVB S 700 Hybrit TV kartı,Bluetoot dangle,Asus TA951 350 watt
ArtsN

Sisteme Gözat

20 Nisan 2008; 5:15:03 

Prog dvb de ayarlardan aygıt listesine gir
ordan {BDA}Avermedia dvbs tuner i seç. hata raporu alırsan diğer avermediaları seç. Sorun devam ederse progdvb nin güncel sürümlerinden birisini yükle ama benim sana tavsiyem aver tv 6 kullanmandır. Aver tv 6 nın verdiği görüntüyü diğer yazılımlarla alamassın :) Bence böyle

ArtsN
ertugrulgazi

20 Nisan 2008; 11:05:34 

DVBDREAM programı tavsiye ederim..
falcon08

Sisteme Gözat

20 Nisan 2008; 15:45:34 

Kısa bir süre önce aver media nın sitesinden 64 bit vista için hazırlanmış yeni bir sürüm yükledim fakat aver tv 6 yı hala kullanamıyorum ama aver media center da tv izlemek radyo ve diğer olanakların tümü mümkün aver tv 6 yı nasıl düzeltebilirim bilmiyorum ama böyle idare ediyorum.

Pentium Dual Core E2180 2.0 Ghz, ASUS P5B, Kingston 2 x 1 GB PC6400 800Mhz, Galaxy NV8400GS 256/512MB TC DDR2 li, Creative Audigy 24 Bit & Creative T5200 5.1 ses sistemi, Philips 170C LCD, Logitech MX3200, A4Tech PK5,Asus 1814BLT Sata DVD-RW, 2xSeagate ST3250410AS SATA2 250GB, ST360015A 60GB UPATA, Microlab internal All in one Card Reader, Lite-On 52x24x52 CD-Rw, Aver Media DVB S 700 Hybrit TV kartı,Bluetoot dangle,Asus TA951 350 watt
ertugrulgazi

20 Nisan 2008; 17:10:11 

tüm prosedürleri uyguluyormusun ...bir yerde yanlışlık olmazsın..
ishtare

21 Nisan 2008; 9:12:23 

hatada ne yazıyor okunmuyor ki

Rádèøή

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 11:19:57 

Bu kartla ProgDVB kullanan varmı?

Bayrağı Bayrak Yapan Üzerindeki Kandır;
Toprak, Uğrunda Ölen Varsa Vatandır!
| BEŞİKTAŞ JK |
evay_1990

10 Mayıs 2008; 13:34:50 

arkadaşlar ben hng programı denediysem yapamadım biri açıklayabilirmi

gerey

15 Mayıs 2008; 12:14:47 

Merhaba,

Baska bir yeren alinti, ProgDVB ile nasil kuracagini gosteriyor.

AvermediaDVB-S PCI kartları için progDVB Kurulum Rehberi

1. AVerTV DVB-S Hybrid+FM (A700)
2. AVerTV DVB-S Pro (A700)
Dökümanda A700 terimi yukarıda belirtilen iki ürün için kullanılmıştır.

Adım 1: Avermedia A700 sürücüsü düzgün bir biçimde kurulmalıdır . sürücü versiyonu V3.5.0.38 den daha yüksek olmalıdır. Sürücünüz daha eski bir versiyona sahip ise, en güncel sürücüsünü http://www.avermedia.com.tr linkinden temin edebilirsiniz.

Adım 2: ProgDVB nin en güncel sürümünü (http://www.progdvb.com) linkinden edinebilirsiniz. Ben bu makaleyi hazırlarken V4.85.3 ü kullandım.

Adım 3: Kurulumu başlatmak için ProgDVB4.85.3FullInstall.exe dosyasını çalıştırınız ve kurulum yönergelerini takip ediniz.

Adım 4: Aşağıdaki diyalog penceresi göründüğünde, AVerMedia A700 DVBS ürününüz için “AverMedia A700” ün seçili olduğundan emin olunuz.

Adım 5: Kalan basit kurulum adımlarını takip ederek tamamlayınız.

Adım 6: ProgDVB yi çalıştırınız.

Adım 7: Select Settings -> DiSEqC i seçtiğinizde, aşağıdaki “Set position and DiSEqC settings” diyalog kutusu görünecektir. Uydu ekipmanlarınıza göre, Bu diyalog kutusundaki ayarları düzgün bir biçimde yapılandırınız. Birden fazla LNB kullanmıyorsanız veya birden fazla uydu yayın kaynağını gösterecek ekipmana sahip değilseniz “none” seçeneğini seçiniz.

Adım 8: Aşağıda gösterildiği gibi “Channel list” -> “Channel search” -> şeklinde devam eden seçenekler seçilir. Burada göreceğiniz seçenekler Adım 7 de yapmış olduğunuz ayarlara göre değişiklik gösterebilir.

Adım 9: Aşağıdaki diyalog penceresi görünecek ve kanallar taranmaya başlanacaktır.

Adım 10: Tarama işlemi sonlandırıldığında , ProgDVB nin solundaki panel kanal listesini gösterecektir. Bir kanal seçerek yayınları izlemeye başlayabilirsiniz.

avanoss

25 Mayıs 2008; 1:14:15 

quote:

Orjinalden alıntı: gerey

Merhaba,

Baska bir yeren alinti, ProgDVB ile nasil kuracagini gosteriyor.

AvermediaDVB-S PCI kartları için progDVB Kurulum Rehberi

1. AVerTV DVB-S Hybrid+FM (A700)
2. AVerTV DVB-S Pro (A700)
Dökümanda A700 terimi yukarıda belirtilen iki ürün için kullanılmıştır.

Adım 1: Avermedia A700 sürücüsü düzgün bir biçimde kurulmalıdır . sürücü versiyonu V3.5.0.38 den daha yüksek olmalıdır. Sürücünüz daha eski bir versiyona sahip ise, en güncel sürücüsünü http://www.avermedia.com.tr linkinden temin edebilirsiniz.

Adım 2: ProgDVB nin en güncel sürümünü (http://www.progdvb.com) linkinden edinebilirsiniz. Ben bu makaleyi hazırlarken V4.85.3 ü kullandım.

Adım 3: Kurulumu başlatmak için ProgDVB4.85.3FullInstall.exe dosyasını çalıştırınız ve kurulum yönergelerini takip ediniz.

Adım 4: Aşağıdaki diyalog penceresi göründüğünde, AVerMedia A700 DVBS ürününüz için “AverMedia A700” ün seçili olduğundan emin olunuz.

Adım 5: Kalan basit kurulum adımlarını takip ederek tamamlayınız.

Adım 6: ProgDVB yi çalıştırınız.

Adım 7: Select Settings -> DiSEqC i seçtiğinizde, aşağıdaki “Set position and DiSEqC settings” diyalog kutusu görünecektir. Uydu ekipmanlarınıza göre, Bu diyalog kutusundaki ayarları düzgün bir biçimde yapılandırınız. Birden fazla LNB kullanmıyorsanız veya birden fazla uydu yayın kaynağını gösterecek ekipmana sahip değilseniz “none” seçeneğini seçiniz.

Adım 8: Aşağıda gösterildiği gibi “Channel list” -> “Channel search” -> şeklinde devam eden seçenekler seçilir. Burada göreceğiniz seçenekler Adım 7 de yapmış olduğunuz ayarlara göre değişiklik gösterebilir.

Adım 9: Aşağıdaki diyalog penceresi görünecek ve kanallar taranmaya başlanacaktır.

Adım 10: Tarama işlemi sonlandırıldığında , ProgDVB nin solundaki panel kanal listesini gösterecektir. Bir kanal seçerek yayınları izlemeye başlayabilirsiniz.

bu söylenenlerin hepsini yapıyorum ama taramada hiçbirşey bulmuyor...:(((

ayrıca avertv6 da da deniyorum en uafak bi görüntü dahi yok.. avermedia kurulu olarak gözüküyor bilgisyarda, v3.05.65 versiyonu olarak aygıt yöneticisinde gözükmekte. ama ne yaptımsa kanal bulamadım.. hazır kanal listesi yükledim, hiçbirisini açmıyor.. alalı 2 gün oldu, denemediğim yol kalmadı.. nerde yanlış yapıyorum, yada ne yapmalıyım yol gösterin lütfen.. bu arada kartım avertv dvb-s hybrit + fm yazıyor kitapçığının üzerinde.

BİN yılın sözü | | BİN bilsende BİR bilene danış...
evay_1990

1 Haziran 2008; 20:12:29 

[/quote]

bu söylenenlerin hepsini yapıyorum ama taramada hiçbirşey bulmuyor...:(((

ayrıca avertv6 da da deniyorum en uafak bi görüntü dahi yok.. avermedia kurulu olarak gözüküyor bilgisyarda, v3.05.65 versiyonu olarak aygıt yöneticisinde gözükmekte. ama ne yaptımsa kanal bulamadım.. hazır kanal listesi yükledim, hiçbirisini açmıyor.. alalı 2 gün oldu, denemediğim yol kalmadı.. nerde yanlış yapıyorum, yada ne yapmalıyım yol gösterin lütfen.. bu arada kartım avertv dvb-s hybrit + fm yazıyor kitapçığının üzerinde.

[/quote]

DiSEqC ayarlarından olabilir ilk yaptığımda bende bulamamıştım

appachii

2 Haziran 2008; 22:16:55