Sıcak fırsatlar bölümünde bugün bir arkadaş topik açmış; Inca Premium USB TV kartı, Hepsiburada'da 65 YTL'lik fiyatla satılıyor. O topiğe de yazdım "Güzel fırsat. Şahane bir görüntü beklemek olmaz elbette; ama acaba nasıl bir cihazdır?" diye. Kablolu yayınla ve orta şekerli bir dizüstü bilgisayarda kullanmak için sizce uygun mudur? Veya "ben kullandım; buna o kadar vereceğine, üç kuruş daha ekleyip x markanın y modelini al" önerisini veren çıkar mı?
Bende dahili modeli var, gerçekten çok memnunum. İnca'yı isminden dolayı önce gözünde küçümsüyor genelde ürünlerinide pek beğenmem ama tv kartı beni şaşırttı açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral_ -- 27 Mart 2008; 18:06:32 >
bu ekran kartını bende almayı düşünüyorum ama aklımda bi kaç soru var cevaplanırsa çok sevinirim yani. mesela bunda fm radiyo var bu fm radiyo digital dimi?? bide bu ekran kartına kablolu tv bağlanıyor mu? yoksa illa normal eski antenlen mi izlemek gerekiyor? bu soruları yanıtlarsanız çok sevinirim.
bu ekran kartını bende almayı düşünüyorum ama aklımda bi kaç soru var cevaplanırsa çok sevinirim yani. mesela bunda fm radiyo var bu fm radiyo digital dimi?? bide bu ekran kartına kablolu tv bağlanıyor mu? yoksa illa normal eski antenlen mi izlemek gerekiyor? bu soruları yanıtlarsanız çok sevinirim.
Eğer analog deniliyorsa normal tv bağlantısında başka hiç bir bağlantı olmaz.Kablo tv için hybrid kartları araştırmanız lazım.
ama şimdi anlamadığım bişey var evde zaten kablolu tv yi izlerken ayrı bi decoder kullanmıyoruz ki tv kartınada direk evdeki kablolu tv çıkışında kablo çeksek yayını göstermez mi? zaten kablolu tv hala anolog yayın yapmıyo mu digital e geçmedi tam olarak benim bildiğim??
arkadaslar bende yenı aldım bu urunu ıcınde antenı var... ama ben kurup calıstırmadaım beceremedım.. cd sınıden drıverını da kurdum ara prgramınına ama gelelım calsıtırmaya hata verııyor ayarları dogru degıl gıbısınden bısı dıyoo daha once kuran bır arkadas varmı yardımcı olsa ben de kullansam ızlenımlerımı paylasmca ama beceermedım
Eğer Windows Vista ile kullanmaya çalışıyorsanız, hiç uğraşmayın; zira bu karttan ben de aldım ve Vista kurulu dizüstünde çalıştıramayınca internette araştırmayı denedim. Inca'nın sitesinde Vista için sürücü göremedim; internete de net bir cevap bulamayınca, bugün Pasifik Bilgisayar'ın teknik servisini aradım. Aldığım cevap "Vista için sürücüsü yoktur" yönünde oldu. Sonra cihazı aldığım Hepsiburada'da yazılı özelliklere baktım; uyumlu olduğu sistemlerin arasında Vista yazılmamıştı. Sanırım generic sürücüler barındıran TV kartı yazılımları ile çözmek de pek mümkün değil. Zaten Vista'yı "dur bir deneyelim bakalım" maksadıyla kurduğumuz ve bu mecburiyette kaldığımız için XP'ye dönerek sorunu çözebileceğim. Velhasıl, Vista kullanıyorsanız, bu kartı değiştirmek zorundasınız; ya da Vista'yı
quote:
Orjinalden alıntı: t_rex_9999
arkadaslar bende yenı aldım bu urunu ıcınde antenı var... ama ben kurup calıstırmadaım beceremedım.. cd sınıden drıverını da kurdum ara prgramınına ama gelelım calsıtırmaya hata verııyor ayarları dogru degıl gıbısınden bısı dıyoo daha once kuran bır arkadas varmı yardımcı olsa ben de kullansam ızlenımlerımı paylasmca ama beceermedım