Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: VODAFONE A GEYİK GELMİŞ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone >> Cevap: VODAFONE A GEYİK GELMİŞ Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
diamondmonster

5 Nisan 2008; 0:14:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

BEN Vodafone'u kapttım :)

2 tel var avea ve turkell

Bugün bende Vodafone hattımı iptal ettirerek Avea'ya geçtim.

Şimdi Turkcell ve Avea ile devam ediyorum

NOKIA N80
dindarizm

5 Nisan 2008; 3:02:29 

Arkadaşlar aşağıda size vodafone gönderdiğim mailin kopyasını veriyorum. Sizde tepkinizi belirtin. İnsanlarla bu kadarda kolay alay edilmez.

Bırakın miletle geyik yapmayı. Biz telsimi geri istiyoruz bırakın vodafone sizin olsun. İnsanlarla alay etmek bu kadar basit olmamalı. Abonelerinize daha kolaylı sağlamak yerine herşeyi kısıtladınız ama aboneler hala sizi bırakmadı bu mu sizin abonelerinize sahip çıkmanız. Bakalım nereye kadar böyle devam edeceksiniz. Az kaldı....

PrinceOfRebeL

5 Nisan 2008; 13:47:30 

bana da geldi geyik mesajı simdi bunu cevaplandırmak ücretlimi ayrıca kazanacağım 30 dkyı 30 dk içinde harcamam gerekmiş bunu sadece şebeke içimi kullanabilecem yoksa diğer operatörlerede kullanabilirmiyim??bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

mirage616

5 Nisan 2008; 16:36:33 

quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfRebeL

bana da geldi geyik mesajı simdi bunu cevaplandırmak ücretlimi ayrıca kazanacağım 30 dkyı 30 dk içinde harcamam gerekmiş bunu sadece şebeke içimi kullanabilecem yoksa diğer operatörlerede kullanabilirmiyim??bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

Cevaplamak ücretsiz olmuş arkadaşlar

tksharmely

5 Nisan 2008; 17:23:46 

bence saçmalık ötesi bir kampanya. 30dk verdiler 2 saat içinde bitirmem gerekiyor. BU kampanyayı hiç yapmasan da olurdu Vodafone.

en iyisi Turkcellde yeni başlayan YükleKazan kampanyası her yöne dk.sı 1 kontör hiç değil o Hazirran ayı sonuna kadar devam edecek

2.si de en iyi tarife olan AVEA Mobil Öğrenci elbette

Her biten Şey Yeniden Başlar...
PrinceOfRebeL

5 Nisan 2008; 18:38:20 

bu geyikte kazanılan 30dk sadece şebeke içimi yoksa diğer operatörler içinde kullanabiliyormuyuz??

basturkemin

Sisteme Gözat

5 Nisan 2008; 18:56:51 

quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfRebeL

bu geyikte kazanılan 30dk sadece şebeke içimi yoksa diğer operatörler içinde kullanabiliyormuyuz??

sadece şebeke içi. Vodafone'un değişimi başlatan herşeyi, şebeke için, süre sınırlı vs. vs.. malesef ki..

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği - Telsim Geri Gelsin! (Vodafone'u eleştiriyoruz!)
veziroglu

8 Nisan 2008; 11:08:46 

bugun banada geldi.cevaplamak ücretsiz olmuş arkadaşlar.ama olaya bak 11'de gelen mesajı cevaplıyorum
verdikleri süre 11.47 gülermisin ağlarmısın.

Toshiba PORTÈGÈ G500
SE K700i
sevimlican

8 Nisan 2008; 12:59:17 

vodafonenun büyük olay doğuracak gibi lanse edip reklam yaptığı gsm sektörünün gelmiş geçmiş en kötü kampanyası...vodafone a hiç yakışmadı...
bir an önce kaldırsalar iyi olur..

KARAKARTAL 1903
:::aLp:::

8 Nisan 2008; 16:24:07 

Yaa az önce geyik geldi yolladım mesajı bedava 30 geyik dakikası kazandım ancak arayacak kimse yok ve kullanmam için 10 dakika kaldı .

erencaner

8 Nisan 2008; 16:34:44 

çok boş kampanya gerçekten
yapmasa da olurdu

Canon EOS 350D
nebuzaradan

8 Nisan 2008; 16:54:42 

Arkadaşlar, bu durumu protesto etmek için en azından bir gün için Vodafone hatlarımızı kapatalım. Organize olunursa Vodafone mutlaka geri adım atacaktır. Ne dersiniz?

s.volkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Nisan 2008; 20:07:53 

Donanımhaber kaç Vodafone Müşterisine ulaşıyor ki

KRALKARTAL - VKFORUM

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
basturkemin

Sisteme Gözat

8 Nisan 2008; 20:55:53 

quote:

Orjinalden alıntı: nebuzaradan

Arkadaşlar, bu durumu protesto etmek için en azından bir gün için Vodafone hatlarımızı kapatalım. Organize olunursa Vodafone mutlaka geri adım atacaktır. Ne dersiniz?

Konu ile ilgili olarak telsimgerigelsin.com sitesi açıp sesimizi duyurabiliriz, daha önce de lanse etmiştim. Bilalalkan destek verenlerden biriydi, birkaç kişi daha destek çıkarsa bu siteyi açacağım; ama Vodafone'un şikayet edip TK ve Türk Telekom'dan tüm serverıma ait DNS adreslerini banlamasından da korkuyorum..

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği - Telsim Geri Gelsin! (Vodafone'u eleştiriyoruz!)
UniLéE

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Nisan 2008; 21:21:42 

Bi kez gelmişti kontür yoktu o sıra AÇ GEYİK OYNAMAZ dedi gitti. Bu vodafone bazen fıtık ediyor.

Fark ettiğinle Fark Yarat !
Vodafone TR

8 Nisan 2008; 21:57:17 

Kontörlü hattıma 17.13 te geyik geldi ayağına diye sms geldi 18.13 e kadar onay msj ın yolla 30 daka geyik yap diye ama malesef ben kampüsteydim yanımda faturalım vardı :)

inşallah yakında faturalıma da gelir

vozer

Sisteme Gözat

9 Nisan 2008; 9:59:09 

45 dakika içinde harcamak koşuluyla 30 dakika vereceğine 10 dakika versin ama zaman sınırı olmasın. Hiç değilse bu kadar tepki göstermezdim. Sabahın 9 küsüründe gelmiş en geç 10:30'a kadar bitir diyor. Sabahın köründe milleti yataktan mı kaldıracağım bana geyik geldi uyan da konuşalım diye.

Bizim ülkemizde zaten bu cep kampanyaları bir tuhaf. Milleti kampanyadan yararlanmak amacıyla telefon kullanmaya zorluyorlar halbuki olması gereken ben telefonumu kullanırken kampanyanın benim işime yaraması...

Ben herzamanki gibi kullanmalıyım hattımı ve bu esnada kampanya ya da hediye bana yardımcı olmalı, katkı sağlamalı ama bizde nedense sırf hediyeyi kullanabilmek için o anda hiç arama ihtiyacımız olmayan kişileri arayıp zorla harcıyoruz. Yani aslinda pratikte bir katkısı olmuyor. Hediyeler az olsun ama kullanılabilir olsun. Bana 5 dakika bile vermiş olsaydı zaman sınırı olmaksızın şuan verdiği 30 dakikaya tercih ederdim.

nebuzaradan

9 Nisan 2008; 10:13:21