Arkadaşlar aşağıda size vodafone gönderdiğim mailin kopyasını veriyorum. Sizde tepkinizi belirtin. İnsanlarla bu kadarda kolay alay edilmez.
Bırakın miletle geyik yapmayı. Biz telsimi geri istiyoruz bırakın vodafone sizin olsun. İnsanlarla alay etmek bu kadar basit olmamalı. Abonelerinize daha kolaylı sağlamak yerine herşeyi kısıtladınız ama aboneler hala sizi bırakmadı bu mu sizin abonelerinize sahip çıkmanız. Bakalım nereye kadar böyle devam edeceksiniz. Az kaldı....
bana da geldi geyik mesajı simdi bunu cevaplandırmak ücretlimi ayrıca kazanacağım 30 dkyı 30 dk içinde harcamam gerekmiş bunu sadece şebeke içimi kullanabilecem yoksa diğer operatörlerede kullanabilirmiyim??bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
bana da geldi geyik mesajı simdi bunu cevaplandırmak ücretlimi ayrıca kazanacağım 30 dkyı 30 dk içinde harcamam gerekmiş bunu sadece şebeke içimi kullanabilecem yoksa diğer operatörlerede kullanabilirmiyim??bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
vodafonenun büyük olay doğuracak gibi lanse edip reklam yaptığı gsm sektörünün gelmiş geçmiş en kötü kampanyası...vodafone a hiç yakışmadı... bir an önce kaldırsalar iyi olur..
Konu ile ilgili olarak telsimgerigelsin.com sitesi açıp sesimizi duyurabiliriz, daha önce de lanse etmiştim. Bilalalkan destek verenlerden biriydi, birkaç kişi daha destek çıkarsa bu siteyi açacağım; ama Vodafone'un şikayet edip TK ve Türk Telekom'dan tüm serverıma ait DNS adreslerini banlamasından da korkuyorum..