Birde cep öğrenci sayesinde millet telefonla tanıstı.Rahat rahat insanlar sevgilileriyle konustu,arkadaslarıyla ozlem giderdi.Partnerlermi desem bedav kontorlermi desem heryone bedava mesajlarmı desem,ceparandan aranmaktan bile kontur kazanmakmı desem,cep aile ile aileler arası insanların korkmadan konusmasımı desem.Herkes Turkcelliler avealılar hatta telsimliler bile yeniden hat aldı iyice yararlanmak için,şimdi turkceli bana anlatmaya calısıyorsun bu tarifeler bitse bile allah razı olsun bu kadar sene işimize yaradı.Turkcell bi tutturmus kampuscell yok sadece turkcellilere mesaj atarsan kontor gitmicek(bu sizde varken bizde heryone vardı,sonra vodafone'da sizden ogrendi bunu.)Yok aksam 8'den sonra arıcaksınki gece 4:31'de arıyacaksınki kontorun yarıyarıya gitsin.Yok tavuk cıkcak yumurtasını alcan,yok koye gitcen seni dicen abi çeşmenin ordan arıyorum.Bumudur yani kim aramış yok sizde olsa bile paralı bizde şimdi bile 7512'den mesaj geliyor bu numara sizi aradı diye daha hatırlayamadıgım birsuru fırsat vardı ve dahada oluyor.Ben artık vodafon'u begenmiyorum,ama Turkcelli'de hiç tasnif etmiyorum avea yı zaten soylemiyorum bile 10 dakkası 1,5 kontor yazık bu millete yaa yazık ben gene hatırlatayım benim firmam degil hiçbiri umurumdada degil hangisi Türk milletini vatandasını korursa kollarasa ben onu secer onu kullanırım...
Avea'da 10dk.sı 1.5 kontör değil. Bende Turkcell taraftarı değilim. Forumdaki yorumlarımızı okursan ne demek istediğimizi, ne kadar şeffaf ve tarafsız davrandığımızı anlayacaksındır. Sen tamamen önyargı ile yazmışsın arkadaşım. Vodafone'un Telsim'i mahvettiği, ve gideceği kesinleşen şeyler. Herkes eski telsimi istiyor, hatlarını düzgünce kullanmak istiyor. Vodafone ise bunu toparlayamadı, bu konudaki olumsuz görüşlerin nedeni bu. Dediğim gibi forumu iyice irdelersen dediklerimi daha iyi anlayabileceğinden eminim.
Saygılar, Emin.
Emin bey size katılıyorum.Benim yorumlarımdan vodafone'u tuttuğum anlasılıyor galiba,ama ben lanet ediyorum insallah defolur giderler burdan bende kendimi anlatamıyorum bende tarafsızım en iyisini bulmaya calısıyorum ama gene vodafone cıkıyor karsıma kotunun iyisi yani.İnsallah geyiklerin altında kalırlar,ispanyollar gibi olurlar...
Vodafone adına göndermiş olduğunuz mailinize istinaden, sürekli gelişen GSM teknolojisinde, Vodafone olarak yeni servisler ve yeni abonelik uygulamalarımız ile, siz değerli abonelerimiz için en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz.Ayrıca, abonelerimize daha kaliteli hizmet sunmak adına her türlü eleştiri ve önerileriniz değerlendirilmektedir. Buna bağlı olarak tarafımıza ulaşan eleştirilerinizin değerlendirilmek üzere ilgili birimlere aktarılmaktadır.
Görüş ve eleştirilerinizi bizmle paylaştığınız için Ayrıca ;Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
Vodafone Müşteri Hizmetleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganays -- 30 Mart 2008; 22:26:39 >
Vodafone nun hangi tarifesi ile karşılaştıracaksınız çok merak ediyorum
Cepöğrenci karşılığı=Kampuscell
Kampuscell Konuşma Ücretleri Bizbize Kampus'ten Bizbize Kampus'e ilk 10 dakikası 1 Kontör Bizbize Kampus'ten Bizbize Kampus'e ilk 10 dakikadan sonra 1 Kontör/dk Şebeke İçi arama 3 Kontör/dk Sabit Hatları Arama 3 Kontör/dk Diğer Operatörleri Arama 4,99 Kontör/dk 4,99 ne demekse:) Kısa Mesaj Ücretleri Kısa Mesaj 2 Kontör/Kısa Mesaj Bizbize Kampus'ten Bizbize Kampus'e Doğru Gönderilen İndirimli Kısa Mesajlar 1 Kontör/Kısa Mesaj
Cepöğrenci Seçilen 10 Vodafone numarası 5 dakikası 1 kontör (*) Vodafone Dakikası 2 kontör Yurtiçi Diğer GSM Operatörleri Dakikası 4 kontör Sabit Telefon Dakikası 4 kontör Kısa Mesaj � şebeke içi 1 kontör/adet Kısa Mesaj � diğer yurtiçi 2 kontör/adet 500 dk ya kadar
Uzun lafın tarifesi=Kaşılığı T.cell de yok Hesabını bilen tarife=T.cell de Karşılığı yok Ayrım yapmayan Tarife= Bir fiyat
Bir fiyat *Konuşma Ücretleri Şebeke İçi arama 2 kontör/dk Sabit Hatları Arama 2 kontör/dk Diğer Operatörleri Arama 2 kontör/dk Kısa Mesaj Ücretleri 1 Kısa Mesaj Ücreti 2 Kontör 250 kontör yükleme koşulu
Ayrım yapmayan tarife İndirimli Normal Vodafone Dakikası 1 kontör Dakikası 3 kontör Yurtiçi Diğer GSM Operatörleri Dakikası 1 kontör Dakikası 3 kontör Sabit Telefon Dakikası 1 kontör Dakikası 3 kontör Kısa Mesaj 1 kontör/adet 1 kontör/adet max 200 kontör yükleme koşulu
Kampanyalar
T.cell de; Konbara Vodafone da;Cep aran, size özel kampanya, geyik gibi
Not:Dk bazlı durum tek canımı sıkan onun haricinde T.cell ile Vodafone tarife anlamında kıyaslanamaz bile, ayrıca faturalı hat tarifelerini karşılaştırmaya da gerek görmüyorum
Arkadaşlar herkes vodafone.com.t^r'ye girsin ve mail atsın sonunada biz telsimi almıştık vodafonu degil,biz telsimi özledik diyelim bende varım diyen kaç kişi acaba.
Ben feysbuk'ta bir grup kurdum girin üye olun üye sayısı bi artsın bunu vodafone göndercem belki o zman bizimle geyik yapmazlar.
Eğer destek verecek olan var ise, telsimgerigelsin.com ve vodafonegitsin.com sitelerini açalım eleştiri amaçlı. Facebook'a fln hiç gerek yok, sesimi direk duyurabiliriz bu şekilde. Hosting benden. Domain kolay, biri de içerik desteği verirse, kurarız direk.
Valla ben varım en azından birazda olsa anlarlar alay ettiklerini.Hadi arkadaşlar bede varım diyen bekliyoruz.
Bu arada benim elimden grup kurup ona uye olanların sayısını ve iceriğini vodafone bildirip bizim istedigimiz tarz tarifeleri en azından bizimle alay edilmemesini veya o geyik reklamını yapan sirketin veya elamanın isten atılmasını saglayabilirz.
Orjinalden alıntı: basturkemin
Eğer destek verecek olan var ise, telsimgerigelsin.com ve vodafonegitsin.com sitelerini açalım eleştiri amaçlı. Facebook'a fln hiç gerek yok, sesimi direk duyurabiliriz bu şekilde. Hosting benden. Domain kolay, biri de içerik desteği verirse, kurarız direk.
Arkadaşım biz kalite istiyoruz 3 dk bes dakka değil bedava sms değil istedigimiz adam gibi sabi veya uzun sureli bir tarife veya en azından bize kerizmişiz muamelesi yapılmıycak bir duzen.
hadi bende varım diyenleri bekliyoruz.
Herkesin isteği farklı farklı ancak şu topiği incelersen tartışılanın ve eleştirilenin şu an kalite değil verilen sürenin azlığı ve kısıtlı oluşudur
Arkadaşım biz kalite istiyoruz 3 dk bes dakka değil bedava sms değil istedigimiz adam gibi sabi veya uzun sureli bir tarife veya en azından bize kerizmişiz muamelesi yapılmıycak bir duzen.
hadi bende varım diyenleri bekliyoruz.
Sende de gömlek değiştirme hastalıı var sanırım saatin saatini tutmuyor az önceki yazılarında ne olursa olsun yine de Vodafone nun tarifeleri en mantıklısı derken şimdi de söylemini değiştirmiş gibisin enteresan
Hayat denen sonsuzluğun, karşısında bir çocuğuz Düşe kalka büyürken, kalkamayız bir çoğumuz... Bu hayat böyle mi olur, düşen hep yerde mi kalır ?Gün olur belin doğrulur, kim ne olacak belli mi olur oy Ama bitmez yolculuklar, belki biraz canın yanar Düştüğün yerde doğrulur, başlar yine ilk adımlar...
Yaww bence sizde sorun warr,ben kötünün iyisi diyorum gene diyorum KÖTÜNÜN İYİSİ ayrıca sürenin azlığı yada coklugu değil mesele sen biraz topiği araştır herkes bukadar reklamdan böyle bir kampanyanın çıkmasına bozuluyor.Ben her gelene kendimi ifade etöeye çalısıyorum,sıkıldım bu işten,bana ingiliz gibi davranmaktan vazgecin,ne haliniz varsa gorun hepinize tek tek anlatıcak degilim...