Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: VODAFONE A GEYİK GELMİŞ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone >> Cevap: VODAFONE A GEYİK GELMİŞ Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
piri.reis

29 Mart 2008; 14:45:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

tahmin ediyorum ki bu 30 dakika 1 gün veya 1 haftalık olur. ve abonelerine sırayla verir. çünkü tüm abonelere aynı anda 30 günlük 30 dakika verirse şebeke bunu kaldıramaz. deprem olmuş gibi kilitlenir.

sadece 30 dakika vermesi bile bana yeter. çünkü 3 tane telsim hattımın 3 ünüde telefonlara taktım. bi işe yarasınlar bakalım.

dikkat: !!!... bu forum bağımlılık yapıyor...!!!
s.volkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Mart 2008; 14:52:07 

Vodafoneden vodafone 30 dk ücretsiz vermesi benim için tam bir şok olur ne yalan konuşayım..güzeldir konuşma ama sürekli konuştuğum aboneler ilke zaten 5 dksi 1 kontöre görüşüyorum..

Umarım yanlış bilgidir.

KRALKARTAL - VKFORUM

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
s.volkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Mart 2008; 15:41:22 

Valla heryerde sır ortaya çıkmış konuşuluyor

30 gün boyunca her gün 33,000 bin aboneye yani

1 milyon aboneye sms gelecekmiş..Bu sms ler 1 saat içinde cevaplanırsa 30 dk vodafone'lularla ücretsiz görüşecekmişiz

Telefonu açık tutmaya çok gerek yok bu şartlarda

KRALKARTAL - VKFORUM

mustafa_(87)

29 Mart 2008; 15:41:45 

doğrudur volkan vodafonenin bişi yapcağını sanmıyorum bu aradfa turkcelli tebrik ediyorum

ÜÇLÜ İSTİLACI DEMİRÖREN,ERTUĞRUL SAĞLAM VE SİNAN ENGİN NE OLURSUNUZ GİDİN ARTIK
s.volkan

29 Mart 2008; 15:44:22 

Ayrıca

Mustafa DHMOBİL e tekrar hoşgeldin ;)

KRALKARTAL - VKFORUM

mustafa_(87)

29 Mart 2008; 15:55:47 

eywallah volkan forza turkcell diyorum

ÜÇLÜ İSTİLACI DEMİRÖREN,ERTUĞRUL SAĞLAM VE SİNAN ENGİN NE OLURSUNUZ GİDİN ARTIK
s.volkan

29 Mart 2008; 15:59:17 

Valla eğer yukardaki gibi birşye olursa forumlarda okuduğum kadarı ile Vodafone bu sfeer biter

Herkes bu zamana kadar yapılmış en büyük Vodafone kampanyasını bekliyor :)

Hadi be Vodafone yanılt bizi

KRALKARTAL - VKFORUM

Kilic_iletisim

29 Mart 2008; 17:34:19 

quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Valla eğer yukardaki gibi birşye olursa forumlarda okuduğum kadarı ile Vodafone bu sfeer biter

Herkes bu zamana kadar yapılmış en büyük Vodafone kampanyasını bekliyor :)

Hadi be Vodafone yanılt bizi

s.volkan yanıltmıyacak seni çünkü kampanya dogru 30 dk görüşme veriyor sinyal geldi sabah elime ama işlerimden dolayı yazamadım buraya.

vodafone bu gidişle o geyikleri bize ..... :)

inexo

29 Mart 2008; 17:48:47 

bekleyin bütün vodafonlulara tek tek özel kampanya yapacaklar

basturkemin

Sisteme Gözat

29 Mart 2008; 17:57:29 

quote:

Orjinalden alıntı: inexo

bekleyin bütün vodafonlulara tek tek özel kampanya yapacaklar

bekle bekle nereye kadar beklicek kullanıcılar? soyulmuş tavuğa döndü vodafonelular, limitti vs. di.. Geyik diye diye.. 1 milyon geyikmiş peh 30 dk ne ki. 30 dk Vodafone kimi arayacak herkes. Neremle güleceğimi şaşırdım Vodafone'a.

Bizim evde çekmiyor diye 3 kez müşteri hizmetlerinde kayıt oluşturdum. 3 er gün sonra sms geldi sabah 8 ve 9 da. Baz istasyonu bakım talebiniz kaydedildi. Ayarlama yapıldı diye. Hala arama yapamıyorum.

Turkcell'i aradım özel bir kampanyaya dahilim ve ücretlendirme nasıl diye. Direk geri dönüş yapıp tüm detaylarını benim sorularıma cevap verebilecek birileri ile verdiler ve isim verdiler. Bir daha sorun olursa bana ulaşın diye. Hiç fatura ödemeden, bir bedel ödemeden müşteri memnuniyetinin bu derece olması harika..

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği - Telsim Geri Gelsin! (Vodafone'u eleştiriyoruz!)
mirage616

29 Mart 2008; 19:43:26 

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

eywallah volkan forza turkcell diyorum

Vodafone un bir tarifesine eş değer T.cell de bir tarife gösterebilir misin?

Gerçekçi olun ltfen Avea şu an ciddi anlamda atakta,ne T.cell ne Vodafone, gerek tarifeleri gerek kampanyaları olarak süper çalışıyorlar ben ki Vodafone sempatizanı olarak Avea nın bu hummalı çalışmasını gerçekten taktir ediyorum

T.cell ise sadece göz boyuyor tavuklarıyla,narlarıyla sürekli promosyon sağlayan firma konumunda gel gör ki tarifeleri diğer 2 operatörler ile kıyaslanamayacak seviyede e yakın zamanda şebeke sorunu diğerlerinde de kalkmış olacak T.cell acaba milleti daha nasıl sömürmeye devam edecek? Uyu ülkem her konuda olduğun gibi...

Ayrıca geyiklerde söylenildii gibiyse gerçekten geyik yani en azından o kadar yaygaraya gerek yok gibi görünüyor ama duyduğum kadarıyla bir defaya mahsus değilmiş 1 ayda aynı hatta birkaç defa gelecekmiş dakikalar

alcilpolple

29 Mart 2008; 19:59:54 

vodafone geldı dıye cogu ınsan vodafone hat aldı. telsımden hıcbır farkı yok su anda hatta gerıledı bıle kampanyalar olarak. ınsanlar sadece umut bagladılar dereyı gormeden paçayı sıvadılar. turkcell cok kalıtelı gercekten ama avea kapsama alanı olarak cok kısa bır zamanda turkcell e cıddı anlamda kafa tutmaya baslayacak. kampanyalar olarak da avea 1 numara benım ıcın. vodafone geyık yollayarak bıryerlere varamaz. oncelıkle gercekten vaaddeddıgı seylerı yapsın.

Mnr980

Sisteme Gözat

29 Mart 2008; 20:51:40 

quote:

Orjinalden alıntı: doganays

Geyiklerin boynuzları çok sivri görünüyor

Biz,büyük TÜRK Milletinin hizmetindeyiz...

Ey Türk!
Dostunu da Düşmanını da bil artık..!
kara_eylül

29 Mart 2008; 21:31:52 

geçen hafta o mesajın aynısı hem bana hemde arkadaşlarıma geldi

100 yükledim 50 hediye verdi.

quote:

Orjinalden alıntı: bilalalkan

bana biraz önce, 8 nisana kadar kontör yükle. 50 kontör hediye kazan diye size özel kampanya mesajı geldi. bu geyikten farklı birşey.

kişiye özel kampanya

herkes için geçerli değil.

Körler görmesede yıldızlar vardır

udtk35@hotmail.com
nieaufgabe

30 Mart 2008; 0:03:48 

Benim kontör 0 nasıl cevaplayacağım o mesajı hem verecekleri 6 kontör mü ?
O kadar açlarsa ben göndereceğim o 6 kontörü

Hayat denen sonsuzluğun, karşısında bir çocuğuz
Düşe kalka büyürken, kalkamayız bir çoğumuz...
Bu hayat böyle mi olur, düşen hep yerde mi kalır ?Gün olur belin doğrulur, kim ne olacak belli mi olur oy
Ama bitmez yolculuklar, belki biraz canın yanar
Düştüğün yerde doğrulur, başlar yine ilk adımlar...
--- SaMSuNLuLaR ---

superkobra86

30 Mart 2008; 0:52:06 

Valla şu andan itibaren TELSİMMMMM daha o vodafane'muş.Dünyanın reklamını yaptı adamlar nereyi hangi siteyi yada kanalı açsam geyiler bana bakıyor,valla pek hosuma gitmedi bunlar trilyonlar harcıyorlar reklamlara onları müşterilerine yansıtsalar zaten dünyenın en büyük reklamı olur ama gelde anlat neyse bekliyoruz bakalım ama bence müsteri cekmek için yaptıkları gecici bir kampanya 30 dakka ücretsiz konusma ve bedava mesaj muhabbeti olcak sanırım nese bekliyoz bakalım geyikleri zaten birseye benzemesin o zaman gergadan olarak vodafone dönüs yapacam bakalım boynuz acısı neymiş.

'' İçimde şefini kaybeden bir orkestranın hüznü var, dışımda charlie chaplin gülüşü ''
superkobra86

30 Mart 2008; 0:56:59 

Birde bunlar telinizi açık tutun deyip duruyorlar bence bunlar sadece vodafone kullanan abonelirini ayrı tutmak veya onları vodafone'a baglamak için boyle bir taktik geliştirmişler,çünkü aynı anda cevap verilcekki kampanyadan yararlanılabilinsin.Neyse kokusu çıkar eger hosumuza gitmezse forumdan büyük bir kampanya yapalım ve vodafonu uzun bir süre kullanmayalım ben katılırım.Birde unutmadan ingililer