arkadaşlar ne olduğunu anlamadım ama çok konuşturan bir kampanya veya tarife olabilir.Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.siteye girdiğinizde karşınıza çıkıyor. http://www.vodafone.com.tr
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
59 kontore 99 sms yapacaklarmış, günde 5 mesaj sadece ayda 20 gün kullanılabilecekmiş. Bursa Denizli gibi illerde geçerliymiş ve bu sms paketine sahip olmak için yeni çıkan hesabını daha iyi bilen tarifesine geçmek gerekiyormuş..
Geyik...
Hiç bir değişim yok umarım fırtına öncesi sessizliğin belirtisidir..
Ne zaman kontörlü ve faturalı hat tarifelerini düzeltirler,o zaman vodafone yi kullanmaya başlayacağım.Tabi ki bu düzenlemelerin sonucunda diğer operatörlerin tariferinden ucuz ve farklı olacak.Bununla ilgili olarak düşündüğüm tarife şekli: Cep öğrenci:500 dk sınırının kalkması,39 kontörden az olmak üzere aveanın gibi 500-5000 sms verilmesi,diğer operatörleri ve sabit hatları 2 kontörden(30 sn de 1kontör atması şartıyla)aramak,kayıtlı olmayan diğer vodafone abonelerini dksı 1 kontörden aramak gibi özelliklerin getirilmesidir Faturalı Hatta:Diğer operatörleri,6 sn de bir ücretlendirme yapmak kaydıyla,dksı 20 ykr ye(%18 kdv dahil,%25 lik öiv hariç),sabit hatları ve vodafone abonelerini 90 dk 180 dk 360 dk gibi paketlerle ucuza aramak(6sn de bir ücretlendirme yapmak koşuluyla)ve aynı sistem içinde tek vodafone numarasıyla 10 ytl-15 ytl arsında olabilecek ücretlendirme ile 1000 dk konuşabilmek gibi özelliklerin getirilmesidir.
Vodafone müşteri hizmetleri ile farklı bir konu ile görüşürken bu olayı da sordum..
Vodafone'un 30 Mart - 30 Nisan tarihleri arasında 1. Yılına özel, kişi bazında yada genel olarak yeni bir kampanya, süpriz bir hediye tarzına birşey yapacaklarmış detayları yakında açıklanacakmış, o tarihler arasında hattınızı açık tutmanız bu detaydan faydalanmanız için gerekli imiş.
yahu zaten telsim in vodafone olduğundan beri geyik muhabbeti yapması dışında pek bi numarasını görmedik.yine de ümidim var hala....belki gerçekler kafalarına dank etmeye başla mıştır!
Vodafone müşteri hizmetleri ile farklı bir konu ile görüşürken bu olayı da sordum..
Vodafone'un 30 Mart - 30 Nisan tarihleri arasında 1. Yılına özel, kişi bazında yada genel olarak yeni bir kampanya, süpriz bir hediye tarzına birşey yapacaklarmış detayları yakında açıklanacakmış, o tarihler arasında hattınızı açık tutmanız bu detaydan faydalanmanız için gerekli imiş.
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!