Şimdi Ara

Lord of the rings online hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar herkese;

    Lotro ya baslamak istiyorum ama burada lotro oynayan arkadaşlar yokmu ? Özellikle donanımhaber deki arkadaşların yorumlarını duymak istiyorum.Biraz arastırdım ve wow dan daha kötü iyi değil tarzı söylemlerle karşılaştım.www.mmorpg.com da olan listede 1 numarada bu oyun ya hakkı yeniliyor yada oynayanlar biraz kör . Olumlu yada olumsuz yorumlarınız bu oyunu alıp almama kararım üzerinde büyük bir etki bırakacaktır.

    Teşekkür ederim



  • ben bir dergide okudum ve oyunun videolarını görmüstüm
    oyun hakkında karakter kullanımı oldukca zor görüntüler ii bir pc de bile kasarak calıstırıyor wow dan sonra lotr gecenler kesinlikle wow a geri dönecek yorumuda vardı
    benım sahsı görüsüm ise lotr belki güzel oyundur ama gelecek 1 sene boyuncada wow online rp oyunların arasında en cok oynanan oyun olmaya dwm edecek kı böylece diger oyunlar gölgesinde bile kalamıcak :D Warhammer daha ii olacka dediler ama daha istenenı vermemiş daha age of conna falanda bekleniyor bakalım ne olacak
    kısaca su 2 sne boyunca cıkacak oyunalr ne kadr güzel olsada wow kullanısı ve oyun konusu olarak diger oyunları sollayacak




  • paralı olmasaydı şimdiye knighttan bile fazla oyuncusu olrurdı
  • lotro denedim trial olarak oyunun grafikleri cok iyi karakterler de iyi hobbitine kadar var AMAAAA oyun da pvp diye bir sey yok filmde kitapda okuduk izledik kotu karakterler var souron undan tut orclar felan bunlar oyunda hic yok sadece iyiler var pvp duel atarak geciyor pve level kas kas kas dur sonunda bayiyor
    ben 1 hafta once aliyordum sonra vazgectim sirf pvp olmadigi icin
  • Closed betasında oynadım. Güzel grafikler ama pk yoktu hala yok diye duydum. Questleri harikaydı party olarak yapılan questler falan. ama pk sız bi rpg düşünemiom ben...
  • monster play diye bişi var lvl 10 da açılıo orc olarak oynuyabiliosun ama lvl kasamıyosun direk 50 den başlıyor ve belli bi bölgede kale savası yapıosun tabi lvl kastıgın iyi karakterde 40 lvl dan sonra savasabilio

    not:türkcem biras kötüdür kusura bakmayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WizMellin -- 27 Mart 2008; 23:22:25 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sercan_beser

    monster play diye bişi var lvl 10 da açılıo orc olarak oynuyabiliosun ama lvl kasamıyosun direk 50 den başlıyor ve belli bi bölgede kale savası yapıosun tabi lvl kastıgın iyi karakterde 40 lvl dan sonra savasabilio

    not:türkcem biras kötüdür kusura bakmayın



    türk değilmisin

    bu arada arkadaşlar forum sitelerini takip ediomm ben hep oyuna en yakın sürede mordor ısengard gibi şehirler gelecek ve oralarda orclar,uruk hailer,goblinler vsvs olacak eve iyi ve kötülerin savaşları olacak diye duydum




  • expansion pack i 2008 in sonunda cikacakmis yalnızenes
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hailandkill

    expansion pack i 2008 in sonunda cikacakmis yalnızenes


    oha ozmna kadar ya bende diodum hemen pvp gelsin sonra alalım oyunu diye ama
  • Oynayanlar kör değil arkadaşım ben bizzat 2 senedir oynuyorum oyunu 2006 eylülden beri ( Amerikan serveri kapalı betadan başlamıştım , burda eski başlıklarımı okuyup oyuna başlayanlar bilir)
    Oyun öncelikle kimlerin ilgisini çeker söyleyeyim :
    Şu kriterlere sahip değilseniz oyunu almayın ( gerçekten oyunu oynayan popülasyonun belli bir kalitesi var , bu kaliteni ne düşmesini ne de yön değiştirmesini istiyoruz.)

    1.Paralı oyun olduğu için nerden indirilir bu , nasıl ücretsiz oynarım , .türk serveri var mı sorularıyla yaklaşan arakdaşlar bizzat uzak dursun.
    2.Tolkien kim? hönk diyen arkadaşlar hiç yaklaşmasın. ( şaka bir yana ama gerçekten Orta Dünya hakkında okumuş etmiş insanlar oyundan ayrı bir zevk alıyor)
    3. Pvp benim için herşey diyen arakadaşlar şu an için oyundan yeterince zevk alamayabilirler.Oyun yapımcıları pvp sistemini sınırlı tutuyorlar ama bu ilerde geliştirilecek , bunu biraz da AoC ve WO'nın başarısı belirleyecek.
    Şu an ki pvp sistemi :
    İki taraf var ; bir tarafta Sauron'un hizmetkarları ork , kurt , örümcek , uruk hailerin oluşturduğu monster player yada CREEP'LER , diğer tarafta elf, insan , hobit ve cücelerin oluşturduğu FREEP'LER.
    Creep olmak içib lvl 10 bir freep yani oyundaki ana karakterinii olması yeterli iken freep karakterler oyundaki pvmp haritasına lvl 40 sonrası girebiliyorlar ama tercihen +48 ( max lvl 50 şu an) de girmek en iyisi.
    Creepler sadece bu sınırlı haritada lvl 50 olarak başlayıp freep öldürdükçe rank alıyor ve questlerden de edindikleri destiny pointleri harcayarak skil ve traitlerini açıp güçlenirken freep tarafı bu sınırlı pvmp(player versus monster player) haritasının en az 10 katı büyüklüğünde bir alanda pve yapıp orta dünyayı tadıyorlar.Lvl 1 den başlatıp Eriador'da yüzük kardeşliği ile öyküyü takip ediyorlar.
    Şu an öykü yüzük kardeşliğinin Rivendell'de Elrond'un misafirlğinde bekleyiş içerisinde.2008 eylül gibi Moria'ya yola çıkacaklar ( aslında Moria'ya girmek zorunda bırakılacaklar , bilen bilir..)
    Pvmp hakkında detaya girelim ,
    Pvmp dediğim gibi Ettenmoors denilen bir haritadan mevcut.Tamamını karakterinizle ( kimse size saldırmasa) mountsuz yürüyerek 10-15 dakikada gezebileceğiniz bir haritadır.
    5 adet kalenin merkez alındığı haritada 3 kaleyi elinde tutan , yer altındaki bosslara erişme hakkına sahip olur.Yer altında da pvmp yapılabilr ama teorik pek pratiğe yansımammıştır malesef.
    Creep bir karakter rank 6 ve üzerine ulaşmadığı sürece lvl 48 ve üzer bir freep karakteri teke tekte yenebilecek güçte değildir ki rank 6 ya ulaşmak en azından sıkı bir oynayışla 2-3 haftanızı alır.(sıkı bir oynanış derken epey saatten bahsediyorum)
    Pvmp şu an çok yoğun , gün içerisinde bu bahsettiğim alanda aktif 75 üzeri oyuncu görmek mümkün olabiliyor ama bu 75 oyuncu bir anda ekranda belirirse lag kaçınılmaz.Son update paketi biraz pvmp yi aşırı popüler yaptı diyebiliriz.
    Creepler biraz sıkıntılı çünkü rank 6 ve üzeri olana dek epey ölüyorsunuz , ama lvl 50 bir freep yapmakta en az 1 ayınızı alıyor , basit değil oyuna yeni başlayan biri için , creep olmak bir saatte mümkün iken ..
    Pvmp eylül 2008 deki Mines of Moria ek paketi ile yeni bir haritaya taşınacak ve lvl cap 60 olacak.Ha unutmadan bir ay içinde creeplere healer sınıf eklenecek de biraz rahatlayacak gürabalar :D
    ( benim de güraba bir creep'im var öl öl diril diril idare ediyorum)

    4.Oyunda Hunter, burglar ,minstrel , captain , loremaster , guardian , champion olmak üzere 7 sınıf ve 4 ırk var.( pve için yani freepler)
    Orta dünyanın Tolkien'in kitaplarına sadık bir tasviri demek oyun için yalan olmaz ç
    DİRECT X 10 DESTEĞİ OLAN İLK VE TEK ONLINE OYUNDUR AYRICA ( artık tek olmayabilir..)
    Direct x10 ile görüntü tam anlamıyla inanılmaz..Directx9 le bile inanılmaz ya neyse..

    5. End game : İki tane 3 saat ila 6 saat süren 12 ve 24 kişilk raid mevcut. ( pve)
    bunun dışında 3 tane zorlu 6 kişilik instance da sunuluyor.

    6. Wow oynayıp oyuna kopya diyenlere lafım , ben wow oynamadım ama wow vs lotro başlıklarının %75 ini lotro forumlarında ( amerika dahil) okudum diyebilirim.
    Wow oynayanların bir kısmı lotroya geçti , kimisi User interface yani oyunun ekran şeklini kopya deyip forumlarda ağladı , tepindi.Ama bilmiyorlardı ki Wow da UI'sini başka oyunlardan çarpmıştı.
    Wow oyuncularından lotro'yu daha fazla seven sayısız arkadaşım var , bunun öncelikle bir tercih meselesi olduğun bilmeniz gerekir.
    Wow daha hardcore oyunculara göre iken , lotro her oyuncuya hitap eder.İçinde bol bol pve , biraz pvp , kısmen updateler ile hard core oyunculara hitap ediyor.Yani sağlam bir raid updati geldiğinde hard core oyuncular 1 ay içerisinde tüketiyorlar.Ama casual playerlar için raid , pvp , rp her şey tükenmeden devam ediyor.
    Rp serverları olduça ciddi ( elf karakterinizle cüceye yol sorunca laf yediğinizi , tavernalarda üslubunuza dikkat etmezseniz başınızın belaya girdiği serverlar bunlar , bkz laurelin serveri Avrupa codemaster)
    Ben snowbourn'deyim gerçi..
    Wow oyuncuları ve lotro'nun hard core oyuncuları AoC ve warhammer'ı deneyecek kimisi oraya geçecek kimisi geri gelecek.Her şey 2008 sonbaharında netleşir.Lotro'nun devasa ek paketi ekim gibi düşer kanımca..
    Bu arada oyun her 2-3 ayda bedave 1-1,5 gblık ek paketler çıkarmaktadır.Şu an itibariyle 4 bedava ek paket sunulmuş olmakta..

    Şimdilik bu kadar ben Free trial'ını denemenizi öneririrm satın almadan önce.
    www.trylotro.com
    Avrupa serverini seçmenizde fayda var , ben ve arkadaşlarımwww.symbelmyneknights.com'da şu an portal ve forumlarda serüvenlerimize devam etmekteyiz.

    Mel lvl 50 hunter snowbourn




  • evet grafikler hakkinda suan en iyi mmorpg diyebilirim fakat pvp seven bir insanim istegim ise wow un tahtinin indirilip parali bir cok kaliteli oyunun cikmasidir ki 50 gun sonra cikiyor AOC ahhh geliyor iste sana bol sanslar bu kadar oynadigina gore lotro nun piri olmussun eger lotro da olursam senden yardim almam yuzde 100 iyi sanslar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hailandkill

    evet grafikler hakkinda suan en iyi mmorpg diyebilirim fakat pvp seven bir insanim istegim ise wow un tahtinin indirilip parali bir cok kaliteli oyunun cikmasidir ki 50 gun sonra cikiyor AOC ahhh geliyor iste sana bol sanslar bu kadar oynadigina gore lotro nun piri olmussun eger lotro da olursam senden yardim almam yuzde 100 iyi sanslar
    Sana da bol şans , AoC gelince zaten burda tecrübelerinizi paylaşırsınız , bizim de görme fırsatımız olur.
  • Avrupa serverında başladım oyuna.Bakalm nasıl olcak AOC ne bu arada
  • baslamadan once bekleseydin age of conan i ....
  • konu zaman asımına ugramıs ama hala bakan olursa dıye yazıyorum ben oynadım oyunu beta dayken keyını almıstım 1 hafta uyumadım gecenın 3 une kadar bekledım her gun sonunda aldım oyna gırdım oyunda kotuler olamıyorsunuz sadece ıyılersınız durmadna gorev yapıyorsunuz wowa o akdar cok benzıyorkı anlatamam fakat bence wowdan daha kotu ...
  • Oyunun güzelligi tabii kişiye göre degişir. Kendi açımdan bir görüşü yansıtmak istiyorum.
    Ben LvL kasmayı sevmeyen bi insanım.oyuna başladıgımda 50 lvl okadar cok gözüktü ki gözüme.Yine sıkılcagımı düsündüm. Fakat ilk 10 lvlı nasıl aldıgımı anlamadım. Cunki oyunda söyle bir sistem var
    Cok fazla quest var ama bunlar bos quest degil. Arkadaslar eger bi quest yapcaksanız bunu okuyun. O yaratıgı neden kestiginizi o bitkileri neden topladıgınızı bilin. Bütün konusmalrı questleri okudum ve fark etmeden lvl atladıgımı gördüm. Oyunda sunu farkettim. Oyunu lvl atlamak icin degil Orta dünyada Lotr hikayesinde Kendize bir yer edinmek icin oynuyosunuz. hikayeyi televizyondan degil, kitaptan degil, Bilgisayardan degil, Resmen kendiniz içinde bulunarak yasayarak ve fallowship karakterlerine yardım ederek ögreniyorsunuz
  • öncelikle konuya cewap weren lotr oynayıcı arkadasımızı kutluorm bencede hikayeyi bilmeden oynamak bilip oynadıınız kadar güsel olmas bende başlamak istiorm ama oyun hakkında fasla fikrim yok bende lotr sevenlerdenim yardımcı olursan sevinirim
  • unutmadan bende dergide(adını wermem ne kadar doğru ad vermiyecem) werilen deneme sürümünü oynamıştım ama karısık gelmişti sen yardımcı olursan sevnirim su ana kadar çevremde de çhok fasla lotro tutkunu war we hepside oyundan wowdan daha iyi diye bahsediolar nese frostburn yardımını bekliorm
  • arkadaslar mesajlarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.