Valla ben de dün gördüm bu sitede bu fiyatı.Kendim kullanıyorum,memnunum,kuzenime de bir tane alacağız.Bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar yorum belirtirlerse güzel olur,yarın sipariş geçmeyi düşünüyoruz.
AMD Athlon 64 X2 Dual 6400 3.2GHZ - Gigabyte GA-M65-S3 - 2X1 GB Kingston DDR2 800 Mhz - Palit 8600 GT Super 1024 Mb TV DVI - 500 Gb Samsung 16 mb cache sata2 + 320 gb Seagate 16 mb cache sata2 - Asus TA-951 ATX Siyah - Asustek 2014S1T 20X14X16 Sata Siyah DVD-RW - Microsoft wireless optical desktop 1000 Sony Vaio VGN-FZ 210 C/E Fujifilm S6000 FD PHILIPS SPE3051CC 500GB 3.5" USB2.0 TAŞINABİLİR DİSK SEAGATE FreeAgent Desktop 1TB 32MB Usb 2.0 Harddisk - ST310005FDD1E1-RK SEAGATE 250GB USB2.0 8MB 5400RPM 2.5 FREEAGENT-GO EXTERNAL TAŞINABİLİR DISK ST902503FGD1E1-RK
arkadaşlar harddiskim 27 mart 2008 perşembe yani bugün 10:45 itibariyle elime ulaştı. bir inceleme yapıp almak isteyenlere bir iki satır yazacam inşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih_ -- 27 Mart 2008; 11:20:52 >
walla vatandaşın ürünü geçmiş eline işte fason bi site değilmiş en azından.bu sitelerden alınan ürünler için garanti açısından güvenden bahsediyorsan zaten ürünü sattıktan sonra sen garantiyi weren firmayla muhatapsın satanla değilki..sen hepsiburadadan aldığın bir ürünü gidip hepsiburadaya wersende onlar garanti weren yere gönderiyo bunu sende yaparsın zaten.dolayısıyla satan yer parada üçkağıt yapmadımı ürünü zamanında gönderdimi tamamdır
Gecce nikli arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum. Hangi siteden alırsanız alın garantisindan yararlanmak için ürünün garantisini veren yere gönderilmesini söylüyorlar. Bu benim internetten aldığım ilk şey değil. İnternetten almak istiyorsanız bunları gözününe almanız gerekir. Sitenin güvenilir olup almadığına gelince. Telefonla konuştuğum insanlar gerçekti :))). Bu fiyata bu kapasite harddiski ancak gelecek yılda görebiliriz. En azından 500 gb kapasite kutulu harddiskim oldu. Dizüstü bilgisayarım var ve masaüstü almayı düşünüyorum. Bu harddiski yeterince kullandıktan sonra masaüstüne takabilirim.
cumartesi günü verdim siparişi pazartesi sabah elimde oldu harici site hakkında tam 1 gece araştırma yaptım cok kararsızdım güvensem mi güvenmesem mi diye düşünüyodum bi gazlan verdim siparişi vede memnunum cokda güvenilir site