Kelepir bir E2 peşindeyim. ilk aldığımda fazla win. mukayesesi yapmakla hata etmişim. Bu Linux denen hadise gün geçtikçe güzelleşiyor E6 298 küsura düşmüş
bu v9 un sonuda v3i gibi olucak 1,5 yıl sonra v9 un fiyatı yerlerde bende 1,5 yıl önce v3i aldım 600 ytl ye şimdi 250 ytl olcak işmi bu valla içimde bir burukluk var ama ne yapalım sağlık olsun 1 yılda v3i yi keyifle kullandım neyse @heartless birde v8 mi aldın maşallah
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
hayırlı olsun v8 tasarım olarak harika ama hafıza kartı olmaması çok kötü ben v9 a yöneldim oda şu anlık pahalı yıllar sonra fiyatı 300 ytl civarına düşer alırım şu aralarda d900i nin fiyatı çok düştü onun peşindeyim tabi motorolanın yerini tutamaz ama çok şekil bir telefon bence
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
tasarımı çok hoşuma gidiyo ve fiyatıda uygun gibi tam bilmiyorum bir yandanda tema oyun program özürlü olması beni düşündürüyo şimdilik v3i ile idare ediyorum ilerde bakalım belki vaz geçerim zaten e2 ninde fiyatı çok ucuz belkide e2 alırım aklımda oda var