ya aslında bende kendim yapmak istiyorum (v3 varkende yapıyodum) ama şimdi garanti dışı kalır falan diye okudum o yüzden ellemiyorum...artık motorolaya mobiltel dışında genpa bakıyomuş.beşiktaşta var mı bilmiyorum ama mecidiyeköyde ikisininde servisi var...
Kendin yaparsan garanti dışı kalır, servis beşiktaşta kvk vardı, o bakıyordu ama şimdi durum nedir bilmiyorum. Genpa'nın yapması lazım. Adresini bilmiyorum. Genpa sitesinden öğrenebilirsin.
Ferhat ve Dogan, ikinizde yazılım versiyonlarınızı yazarmısınız ?
benimki r601_g_80.42.36r_t ya arkadaşlar birde benim telden dakka başı bip sesi geliyo nedenini bulamadım bir türlü...servis tonu falan kapalı baktım,ne olabilir acaba???
Pil boş uyarısı olabilir, zil sesi detaylarına da bakıver.
Yeni yazılım atınca telefon hafızasına kayıtlı bilgiler silinir. Resim, müzik, tel defteri ve mesajlar. Sim kartta ve hafıza kartında kayıtlı olan bilgiler silinmez.
benimki r601_g_80.42.36r_t ya arkadaşlar birde benim telden dakka başı bip sesi geliyo nedenini bulamadım bir türlü...servis tonu falan kapalı baktım,ne olabilir acaba???
Cevapsız çağrın var ise sanırım 5 dakikada bir bu uyarıyı veriyor.Hatta bu bir kere bende takıldı.Hiçbir uyarı verecek birşey yokken 5 dakikada bir bu uyarı geliyor idi.Ancak kapatıp açtıktan sonra düzeldi.
Slm arkadaşlar Ap yazılım sürümü R601_G_80.42.36R_T birde Bp yazılım sürümü var oda aynısı.Ya arkadaşlar kafayı yicem ya atıcam en sonunda bu telefonu sabah yine alarm çalmadı allahtan dandik bir nokia tel varda onunla uyanıyorum.Gün içinde alarmı kuruyorum telefonu kapatıyorum ama alarm çalıyo ne saçma iştir anlamadım yaw.Mesaj veya çağrı geldiği zaman o uyarıyı veriyo bendede birkaçkere takılma yaptı hatta bazen hoparlöründe bile sorun çıkıyo bazen melodi değişik biçimde çalıyo :) bozuk yani :)
dogangoxel arkadaşım sabah alarm çalmıyo gündüz kurunca çalıyo diyosun,bu işte bi gariplik yokmu??yada uykunun ağır olduğu sabahlara denk geliyo duymuyosun alarmı -bazen bana oluyo - garanti dışı kalmasa modifiye edilmiş versiyonlardan yüklicem... ya bide benim telin dış ekrandaki görüntü dün ikiye bölündü,altta üstte aynı görüntü oldu...kapatıp açtım düzeldi ama sinir oldum,bozuk mu acaba??daha salı günü aldım götürsem yenisiyle değişirler mi acaba??
garip olduğu için sizinle paylaştım.Gün içinde alarmı kuruyorum misal 5 dakika sonraya veya başka bir zamana sonra teli kapatıyorum ama alarm çalıyo işin enteresan tarafı bu işte ama gel görki akşam alarmı kuruyorum sabah 6 ya alarm çalmıyo.Abidik gubidik hatalar veriyo v8 anlamıyorum bazen konuştuktan sonra ekran ışığı sönüyo vs vs
gerçekten garip evet...alarmın sesi 7 de dimi bu arada??kısık fln unutmazsın herhalde...valla tip olarak lafım yok ama kullanılabilirlik olarak v3 daha iyiydi sanki...
sabah diğer telefonumla beraber aynı saate kurdum teli v8 çalmadı diğeri çaldı tekrarlama hergün ses 7 ama nafile.Motorola karizma telefon ona lafım yok ama işletim sistemi verimlilik sıfır malesef v3 v3i buda sonuncusu artık v8
satsan ne olcakki zarar hep ben ilk çıktığında aldım nerdeyse hala taksitlerini ödüyorum 750 ytl ye aldım şimdi 500e almayanı dövüyolar :) walla iphone alsammı diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 18 Nisan 2008; 11:44:06 >
valla çok kafam bozulursa dinlemem garanti fln modlarım telefonu...çünkü eski v3 ümdede sorunlar vardı,bi modladım telefonu düzeldi...bir sürüde özellik eklemiştim o zmn