Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: BenQ X2200W Extreme (beklenen inceleme)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> Cevap: BenQ X2200W Extreme (beklenen inceleme) Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
indiana79

30 Mayıs 2008; 0:19:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

sagol tessekurederım..bu baslıga faydalı yorumların ve resımlerın oldu..ıyıgeceler herkeze..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indiana79 -- 30 Mayıs 2008; 0:19:20 >

resE

30 Mayıs 2008; 0:32:38 

daysleeper teşekkürler resimler için

DonanımHaber Ninja Gaiden 2 Fan Club

leon_21

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2008; 19:23:31 

arkadaşlar bu monitörün hoparlöründen gelen sesi alan yokmu.o kadar para verdik hala monitörün hoparlöründen ses alamıyoruz

teknosadan HDMI kablosunu alıp taktım sadece monitörün kulaklığından ses alabiliyorum.benq müşteri hizmetlerini aradım (0216 5549595) durumu anlatım benle konuşan adam x2200 de hoparlörü varmı diye bana soruyor sonra eveleyip geveledi kullandığım ekran kartından ayar yapmamı söyledi.HIS turbo 3870 modelini kullanıyorum dedim adam ondanda haberi yok.neyse teknik servis gelip baksın dedim.bakalım nasıl olacak.

bu monitörün hoparlöründen HDMI değilde başka şekilde ses alan yokmu?

( Sadece yalanlar )
semih20

31 Mayıs 2008; 3:45:56 

arkadaşlarım canlarım benim şu an ne bu monitörü aldım nede ps3 ü ..cumartesi kartım gelirse pazartesi ps3ü alıcam çarşambada bu monitörü ....monitörün hoparlöründen ses alma meselesini ..bu monütöre sahip olmadığım halde çaktımda siz bi çakamadınız...

arkaşalar monitör yanlızca hdmı çıkışından hdmı kablosuyla monitörün hdmı girişine bağlantı yapılmışsa ses veriyor çevirici aray korsanız vermiyor .monitörün ses sistemi yanlızca hdmı dan gelen ses ile bağlantılı ..diğerlerine bağlı değil...sen ne yapıyorsun ..hdmı dan önceki teknoloşileri hdmı a çeviriyorsun ..bu işe yaramaz ..önemli olan senin ekran kartının hdmı teknoloşisini desteklemesidir..eski teknoloşiler zaten görüntü kablosu ile ses taşımıyorlardı ..senin monitör 6 çeşit yemekle besleniyor ..sen 5 çeşit yemek gönderiyorsun monitöre ..tabiki gönderdiğin 5 çeşit yemek arasında kuş sütü yok ....o yüzden 5 çeşit yemek performansı ve özelliği alacaksın..saçmaladım maçmaladım ama ..galiba bişeyler anlatmayı başardım ..demek istediğim çıkışından ses alamdığınız makineden bir çevirici ile ses alabileceğinizimi sanıyorsunuz..görüntü sese dönüşemez...öyle diyeyim en iyisi .hdmı ikisinide taşıyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih20 -- 31 Mayıs 2008; 3:45:41 >

40 gb playstation3 grid/grand theft auto 4/assaian creed /fall of man 55 ekran vestel tv :D:D:D
daysleeper

31 Mayıs 2008; 7:22:58 

quote:

Orjinalden alıntı: semih20

arkadaşlarım canlarım benim şu an ne bu monitörü aldım nede ps3 ü ..cumartesi kartım gelirse pazartesi ps3ü alıcam çarşambada bu monitörü ....monitörün hoparlöründen ses alma meselesini ..bu monütöre sahip olmadığım halde çaktımda siz bi çakamadınız...

arkaşalar monitör yanlızca hdmı çıkışından hdmı kablosuyla monitörün hdmı girişine bağlantı yapılmışsa ses veriyor çevirici aray korsanız vermiyor .monitörün ses sistemi yanlızca hdmı dan gelen ses ile bağlantılı ..diğerlerine bağlı değil...sen ne yapıyorsun ..hdmı dan önceki teknoloşileri hdmı a çeviriyorsun ..bu işe yaramaz ..önemli olan senin ekran kartının hdmı teknoloşisini desteklemesidir..eski teknoloşiler zaten görüntü kablosu ile ses taşımıyorlardı ..senin monitör 6 çeşit yemekle besleniyor ..sen 5 çeşit yemek gönderiyorsun monitöre ..tabiki gönderdiğin 5 çeşit yemek arasında kuş sütü yok ....o yüzden 5 çeşit yemek performansı ve özelliği alacaksın..saçmaladım maçmaladım ama ..galiba bişeyler anlatmayı başardım ..demek istediğim çıkışından ses alamdığınız makineden bir çevirici ile ses alabileceğinizimi sanıyorsunuz..görüntü sese dönüşemez...öyle diyeyim en iyisi .hdmı ikisinide taşıyor ..

keşke bu kadar basit olsa... vga ve dvi'dan sadece görüntü aktarılabileceğinin farkındayız hepimiz ama asıl problem şu ki; ps3 ve xbox 360'tan, yani hdmi çıkışı bulunan -tabiri caizse "son teknoloji" - aletlerden monitörün hdmi girişine herhangi ekstra bir aparat kullanmadan, sadece hdmi kablo aracılığıyla bağlantı yapılmasına rağmen ses alınamıyor. ayrıca monitöre sesin aktarıldığına şüphe yok, çünkü monitörün ses ve kuaklık çıkışlarından hoparlör ve/veya kulaklıkla ses alınabiliniyor ama monitörün kendi üzerinde var olan hoparlörden ses alınamıyor. sanırım sorun daha iyi anlaşılmıştır şimdi.

Blacktric

Sisteme Gözat

31 Mayıs 2008; 23:07:19 

Monitör bugün ulaştı elime Gigatek'den 550 YTL'ye aldım. Ancak monitörde bir sorun var. Kimi zaman kısa kimi zaman çok uzun bir süre ekranın sol kısmına yakın yukarıdan aşağıyı komple kapatan 2 adet kalın boyutlu çizgi çıkıyor. Birisi sabit renkte kalırken diğeri hareketli oluyor (renk değişimi ve dalgalanma bakımından). Sanırım UPS denen salak kargo getirirken bir yerlere çarptı. Bunun dışında bugün ya da yarın bende oyun ve multimedya temelli bir X2200W incelemesi yapmayı düşünüyorum. Şu fotoğraf makinesini halledeyim de önce . Ondan sonra da şu çizgi sorununun çözümünü ararım artık...

Edit: Arkadaşlar monitörde hoparlör falan yok eğer alttaki gri çene kısmını kastediyorsanız. Yalnızca bir aksesuar orası. Bu arada ses almak için hoparlörün güç girişinin yanındaki Audio Output çıkışını kullanabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 31 Mayıs 2008; 23:12:13 >

PlayStation 3 40 GB Pal
BenQ X2200W
Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots
PSN: Blacktric

My goal is straightforward, I make the impossible possible...
daysleeper

1 Haziran 2008; 1:03:13 

quote:

Orjinalden alıntı: Blacktric

Edit: Arkadaşlar monitörde hoparlör falan yok eğer alttaki gri çene kısmını kastediyorsanız. Yalnızca bir aksesuar orası. Bu arada ses almak için hoparlörün güç girişinin yanındaki Audio Output çıkışını kullanabilirsiniz...

bizim hoparlör olarak bahsettiğimiz kısım çıkıntı olan kısım değil, onun iç kısmı. daha önce gönderilmiş bir resimde işaretledim:

Ekteki dosya (1)

hunter87

1 Haziran 2008; 2:25:32 

her boşluktan bişey çıkacak diye beklemeyin, bence orası hava boşluğu

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Blacktric

Sisteme Gözat

1 Haziran 2008; 9:35:13 

quote:

Orjinalden alıntı: daysleeper

quote:

Orjinalden alıntı: Blacktric

bizim hoparlör olarak bahsettiğimiz kısım çıkıntı olan kısım değil, onun iç kısmı. daha önce gönderilmiş bir resimde işaretledim:

Monitörde hoparlör yok. Kendi internet sitesinden spesifikasyonlar kısmına bakabilirsiniz. Ayrıca hepsiburada.com'da vs'de de açıklamalar kısmında hoparlör'ün karşısında çizgi var. Yani dahili hoparlör yok monitörde. Hala da ısrar ediyorsanız gidip internetteki review ları inceleyebilirsiniz bazıların da da bahsediliyor monitörde hoparlör yok diye...

PlayStation 3 40 GB Pal
BenQ X2200W
Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots
PSN: Blacktric

My goal is straightforward, I make the impossible possible...
leon_21

Sisteme Gözat

2 Haziran 2008; 19:05:02 

kaç gündür boşuna uğraşmışız hakketen bu monitörde hoplarlör felan yokmuş

sesle ilgili kendi sitesinde sadece DVI ve HDMI kablosuyla ses alınması için iki adet Audio Out var (biri kulaklık diğeride extradan hoplarlör bağlamak içindir).hem hoparlör olsaydı D-sub girişini kullanacaklar için kasa ile monitör arasındaki ses aktarımı için kablo vermeleri gerekirdi.eski kullandığım monitörün hoplarörü vardı o kabloyu kullanmıştım.

doğrusu beni yanıltan incelemiyi yapan @Mysun adlı arkadaşın -Hoparlörle ve standby ışığı alt tarafına gizlenmiş - cümlesi oldu.
incelemeyi yapan arkadaşın bu hatasını hemen düzeltmesi gerekir

( Sadece yalanlar )
rapture