perfect motion özelliğini masaüstü uygulamar için değil zaten, haretekli sahneler için. oyunlarda açabilirsiniz ama ben hiç kullanmıyorum, normal moddada gosting yok hiç "MISC" menüsünden AMA teknolojisi acık sadece bende.
bişey sorucam perfect motionu açtığında neden görüntü berbat oluyor (oyunlar dahil crysis, vs)
hdi çıkışlı bir kaynağım oolmadıgı için ses alamadım hiç, yorum yapamacağım malesef....
dvi ve hdmi tabiki analag olan d-sub dan daha iyi görüntü verir... görüntü tam oturur ve manyetik alandan dolayı sinyalde bozulma olmaz dijital olduğu için...
ben geldiğinde ps3 le denedim hemen görüntü çokh süper oluyur yani ps3 ü aldım alalı oynadığımdan zewk almıyormuşum gibi bile hissettim bir an öyle bi gazla oynadımki =) nese sora s ı malum monitörde ölü pksel wardı yolladım yarın gelicekmiş gelsinde bi kaç güne fotoğraf falan eklerim olmadı.
dvi ve hdmi tabiki analag olan d-sub dan daha iyi görüntü verir... görüntü tam oturur ve manyetik alandan dolayı sinyalde bozulma olmaz dijital olduğu için...
cevap için teşekkürler...
ben hem ps3 hem de xbox360 denedim hdmi'dan. max. 1080i'de çalışıyor. görüntü bence mükemmel. zaten 22"te 1080p ve 1080i arasındaki farkın belli olmayacağını okumuştum bir yerde. daha önce tüplü tvde oynadığım oyunlarıt est etmek amacıyla tekrar açtığımda açıkçası şaşırdım. özellikle pgr4, dark sector, uncharted... çok daha iyi görünüyor. yalnız pc'yi analogdan bağladığım için midir bilmiyorum ama windowsta renk ayarı için bayağı uğraştım. hdmi kusursuz ama, kesinlikle tavsiye ederim. hatta bende gören arkadaşım hemen sipariş verdi. fotoğrafı fırsat bulursam yarın eklerim. bu arada bende de bir ölü piksel çıktı aldığım gün ama değiştirmeyle uğraşmadım hiç. zaten altta bi yerde, fazla rahatsız etmiyor. bir de şu kendi hoparlöründen hala ses alamadım, ona yanıyorum.
Arkadaşlar hepinize iyi günler.. Size bir sorum olucaktı uzun zamandır monitör araştırması yapıyordum ve bu monitörde karar kıldım yalnız benim ekran kartım 8800 GT HDMI Palit bu kart ile oyunlarda benq ile problem yaşarmıyım.. ? İlgi ve alakanıza şimdiden teşekkür ederim..
EVET BUGÜN GİTTİM MONİTÖRÜMÜ ALMAYA BENQ X2200W ÖLÜ PİXEL ÇIKMIŞTI GERİ VERMİŞTİM HERNEYSE ALDIM ORDA TEST YAPTIK 2 TANE ÇIKTI,,, başka çıkardılar 1 tane çıktı 1 tane daha çıkardık ondada çıktı zaten 3 tane lcd gelmişti dün haber verdi adam monitör geldi yeni alabilirsiniz hepsinde çıktı ölü pixel bende yeter ln dedim! irsaliyeli fatura yaptm çııktım sonra karta geri çekicem parayı vatandan bi tane philips perfect panelli bişey düşünüyorum..(ömür boyu pixel garantili)