@emreerol mukemmel bir sogutma qxin 4900 mhzlerde su soğutma ile ulaşabilmesi soğutmanın gücünü gösteriyor
kastırıver bakalım biraz daha 4500 altına indirim şu değeri bu arada sam diye bir arkadaş var bu vatandaşta 4450 nin altına çekmeye çalışıyor. Anakartım kalmadığı için şu anda deneyemiyorum Ama haftasonu yeni anakart ile kasacağım bakalım kaça düşürebilirz hızı 10 sn altında:)
Hadi 4500 civarı 1m alabilen arkadaşlar kastıralım sistemleri de biraz OC yapalım bakalım kim en düşük mhz de 10 sn altın inenecek
Yaw işlemci ne güzel çıkmış öyle, günlük su soğutma ile 4.5 GHZ .. Hayırlı olsun..
quote:
Orjinalden alıntı: tosunermc
@emreerol mukemmel bir sogutma qxin 4900 mhzlerde su soğutma ile ulaşabilmesi soğutmanın gücünü gösteriyor
kastırıver bakalım biraz daha 4500 altına indirim şu değeri bu arada sam diye bir arkadaş var bu vatandaşta 4450 nin altına çekmeye çalışıyor. Anakartım kalmadığı için şu anda deneyemiyorum Ama haftasonu yeni anakart ile kasacağım bakalım kaça düşürebilirz hızı 10 sn altında:)
Hadi 4500 civarı 1m alabilen arkadaşlar kastıralım sistemleri de biraz OC yapalım bakalım kim en düşük mhz de 10 sn altın inenecek
Aboooo milleti birbirine sokacaksınız
Hadi bakalım E8xxx serisi ve E9xxx serisi işlemci sahibi arkadaşlar..
Makina sıkı güzel:)) oyunlarda windowsda winrar divx her nevi sıkıştırma biçimleme kesme yapıştırma programlarında en ufak kasma bile yok..tabir yerinde ise yağ gibi makina..kurmak için baya uğraştıkk..2 -3 hafta içinde full bakır cpu bloğumuz gelecek özel yapım ondan sonra günlük 4,6 GHZ kullanılır diye düşünüyorum Strangerxt hocam saolsun sistemin gurusu
quote:
Orjinalden alıntı: MertcanE.
Vay anasını sayın seyirciler.
Perfornmans nasıl biraz anlatsana yaw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreerol -- 10 Nisan 2008; 22:50:00 >
sistem gerçekten inanılmaz performanslı emrenin dediği gibi.. özellikle çok yüksek hızlarda günlük kullanılabiliyor ve hiç ısınmıyor diyebilirim, 45nm nin nimetleri bunlar. şimdiden 32 hatta 16 nm için ağzım sulandı sistemi görünce.
3d mark ta aldığı cpu skorları tabiri caizse ağzımızı açıkta bıraktı emreyle. ekstrem olaylardan bahsetmiyorum, günlük kullanım hızlarında bile 8000 gibi skorlar görüyorsunuz, bir süre sonra tatmin etmiyor tabii o ayrı mesele
bu sistemde soğutmanın dibine vurduk diyebilirim, emre hiçbir masraftan kaçınmayınca alabileceğimiz en iyi komponentleri aldık, en iyi tweakleri yapabildik. full bakır blok da gtx in aluminyum üstünün bakırla değişilmiş hali. daha doğrusu değişilecek hali . an itibariyle türkiyenin sayılı sıvı soğutmalarından biri diyebiliriz bu sistem için, tabii görsellik açısından biraz daha uğraşmamız gerek.