Şimdi Ara

PSP vs İPOD TOUCH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

PSP vs İPOD TOUCH

(En Son Oy Tarihi: 18.11.2010)
Giriş
  • Arkadaşlar artık pepsi ipod kampanyasını bıraktım.Para toplayıp ya 2. el bi ipod touch alıcam ya da sıfır psp slim alıcam.Hem oyun hem de müzik falan dinliyorum.ipod da da oyun oynanabiliyomuş.Sizce napmalıyım.Şuan 200 ytl m var.Zaten benim 200 ytl daha toplamam en azından 2-3 aymı alır.Bi de psp nin ekran büyük olduğu için film falan çok güzel izleniyor.ipod un ise internet avatajı varmış.Yani nette daha hızlı sörf yapılıyomuş.Daha önce hiç ipod kullanmadım.Sizin tavsiyeleriniz neler.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirigmus -- 24 Mart 2008; 20:32:08 >

• Touchimda var pspimde var. Genelde touch kullaniyorum psp oyle bosda duruyor arada oyun oynamak icin kullaniyorum o kadar. Oyun istiyorsan psp alman daha mantikli. Oyun harici diger hersey icin touch daha iyi. Touchda da gene oyun oynaniyor ama psp kadar kaliteli degil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Touchimda var pspimde var. Genelde touch kullaniyorum psp oyle bosda duruyor arada oyun oynamak icin kullaniyorum o kadar. Oyun istiyorsan psp alman daha mantikli. Oyun harici diger hersey icin touch daha iyi. Touchda da gene oyun oynaniyor ama psp kadar kaliteli degil.

Biliyorum tabi psp kadar değil.Ses psp slimlerde de psp fat daki gibi mi?Touch un ses kalitesini bile sormuyorum.
  • Bende psp slim var psp fat kullanmadim hic bu yuzden ses kiyaslamasi yapamiyorum.
  • Ipod Touch.
  • İşte çok kararsızım zaten ipod touch almaya karar verirsem 3 ay sonraya kadar fiyatlar garanti düşer.Zaten şimdi 200 ytl bulmam imkansız.Şimdi sadece psp alabilirim.
  • ben de yakın zamana kadar psp slim almayı düşünüyordum. fakat biraz araştırınca ipod touch almaya karar verdim. senn tercihlerine göre değişir ama film izlemek belki psp slim kadar kaliteli değildir ama yine de iyi olacağını düşünüyorum. wi-fi konusunda da touch psp.den önde. taşınabilirlik touch.da ön planda. oyun seviyorum diyorsan psp kesinlikle yine de....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • her ikisinide kullandım , eğer oyun önplandaysa psp almalısın , müzik ve video açısından touch yeterli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: **SE_mania**

ben de yakın zamana kadar psp slim almayı düşünüyordum. fakat biraz araştırınca ipod touch almaya karar verdim. senn tercihlerine göre değişir ama film izlemek belki psp slim kadar kaliteli değildir ama yine de iyi olacağını düşünüyorum. wi-fi konusunda da touch psp.den önde. taşınabilirlik touch.da ön planda. oyun seviyorum diyorsan psp kesinlikle yine de....

Herhalde fazla oyun oynamam genellikle wi-fi ve müzik.Bi de touch da radyo yok demi.Aslında gönlüm touch dan yana ama maalesef o kadar param yok ama herhalde dediğim gibi be para toplayana kadar hem fiyat düşer.
  • PSP

PSP vs İPOD TOUCH
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

PSP

PSP vs İPOD TOUCH

• 2side değil, cevap = IPHONE
  • Ben de pepsiden ipod touch kazanmama rağmen yanına bir de psp alacağım, sadece oyun oynamak için.
    Yoksa çoğu kişinin ortak görüşü diğer işler için ipod touch alınması yönünde.
    O kadar param yok demişsin, o zaman sana fiyat/performans olarak psp almanı tavsiye ediyorum.
    Pepsiden ipod kazanmam süpriz oldu, yoksa ben de sadece spot bir psp + memory stick alacaktım.
    İpod touch'ın yapabildiği neredeyse tüm işlevleri yapabilirsin uygun bir fiyata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 25 Mart 2008; 2:20:35 >
  • Bence İkisinide Al

Yada PEPSİ'ye Göndermeye Devam Et
  • psp tamamen goz boyuyan bır alet ılk cıkıtıgında bende hemen almıstım sonra sattım... hıc bır yere gırmıyo buyuk, oyunların kalıtesı vasat... sureklı yolculuk yapan bırı degılsen psp alma derım sana... cunku yanında sureklı tasıyamıyorsun ılk aldıgında bı heves yanına alıosun sonra sıkılıosun ve tasımak zor gelıo bende ogle olmustu...ama ekran kalıtesı fln guzeldır fılm ızleme fln ıyıdır gayet. yukarda bı arkadas demıs ıphone al dıe bencede ogle yap en ıyısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 25 Mart 2008; 10:29:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

psp tamamen goz boyuyan bır alet ılk cıkıtıgında bende hemen almıstım sonra sattım... hıc bır yere gırmıyo buyuk, oyunların kalıtesı vasat... sureklı yolculuk yapan bırı degılsen psp alma derım sana... cunku yanında sureklı tasıyamıyorsun ılk aldıgında bı heves yanına alıosun sonra sıkılıosun ve tasımak zor gelıo bende ogle olmustu...ama ekran kalıtesı fln guzeldır fılm ızleme fln ıyıdır gayet. yukarda bı arkadas demıs ıphone al dıe bencede ogle yap en ıyısı

Evt biliyorum ben de 2 kere psp fat aldım ve sattım.Film izlemenin keyfi süper.Oyun grafikleri bence de iyi değil.İphone alacak kadar param olsa gider hemen ipod touch alırdım.Genellikle wi-fi ve müzik için kullanıcam.Aslında ipod touch a jailbreak ile yüklene oyunlar yeter bana.Şuan öğrenci bütçeme göre bi fiyat çıkardım.Mayıs ın sonuna kadar 420 ytl biriktirebilirim.Hem o zamana kadar ipod touch da biraz olsun ucuzlar alırım.Zaten yaz tatili nde beleş sörf yapmak ve müzik dinlemek için alıyorum.Bi de dershaneye gidip gelirken otobüste eğlenirim.

• ipod touch la ıphone arasında cok fıyat farkı yok yalnız ... bence psp alma zaten almıs satmssn .
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

ipod touch la ıphone arasında cok fıyat farkı yok yalnız ... bence psp alma zaten almıs satmssn .

Zaten neti çok yavaş diye sattım.8 gb lık İphone 900 ytl,ipod touch 8 gb 400-450 ytl.

Kafamda ipod touch %80 daha önde.Galiba ipod touch alıcam mayıs ta.
  • psp fat - psp slim - touch 16gb - touch 8gb kullandım. suan touch 8gb kullanıyorum. hepsinin en ufak detayına kadar bilirim. değerledirmem şöyle. 10 üzerinden...

Video : 9 ( 1 puanı ekrandaki gölgelenmeler için kırdım )

müzik: 9 (1 puanı muzik parçalarına ulaşımın zorluğu ve sesin düşüklüğü için kırdım )

oyun : 10 ( tek kelimeyle MÜKEMMEL )

taşınabilirlik: fat: 6 slim: 8

internet : 7 ( çok tartışılan cache hatası slimdede oluyor yalan yok.... yine cok tartışılan sayfa boyutlandırma ve fitscreen hatası. ve sony için en ölümcül hata düşük wireless çekim gücü... tabiri caizze kırık saatte sayfa açamıyor.

pil ömrü : 9

malzeme kalitesi : 8 ekran üflesen çiziliyor. o koruma kapları veya filtreler kadarda ekranı kötü gösteren şey yok..

SONUC : eğer taşınabilirliğe ve wireless internete çok önem vermiyorsanız . ben yazlığa götürürm bahçede şezlongta meyvasuyumu içerken oyunumu oynarım diyorsanız psp den başka birşey almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termo6556 -- 25 Mart 2008; 21:35:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: termo6556

psp fat - psp slim - touch 16gb - touch 8gb kullandım. suan touch 8gb kullanıyorum. hepsinin en ufak detayına kadar bilirim. değerledirmem şöyle. 10 üzerinden...

Video : 9 ( 1 puanı ekrandaki gölgelenmeler için kırdım )

müzik: 9 (1 puanı muzik parçalarına ulaşımın zorluğu ve sesin düşüklüğü için kırdım )

oyun : 10 ( tek kelimeyle MÜKEMMEL )

taşınabilirlik: fat: 6 slim: 8

internet : 7 ( çok tartışılan cache hatası slimdede oluyor yalan yok.... yine cok tartışılan sayfa boyutlandırma ve fitscreen hatası. ve sony için en ölümcül hata düşük wireless çekim gücü... tabiri caizze kırık saatte sayfa açamıyor.

pil ömrü : 9

malzeme kalitesi : 8 ekran üflesen çiziliyor. o koruma kapları veya filtreler kadarda ekranı kötü gösteren şey yok..

SONUC : eğer taşınabilirliğe ve wireless internete çok önem vermiyorsanız . ben yazlığa götürürm bahçede şezlongta meyvasuyumu içerken oyunumu oynarım diyorsanız psp den başka birşey almayın.

birazdan touch içinde not veririm....

Tebrikler süper inceleme olmuş.Burdan psp nin benim için olmadığını anladım.Tatil köyünde uzanıp şezlonga wi-fi ile nete bağlanmak süper oluyo.Psp nin de tarayıcı çok yavaş.Onun için galiba kesinleştirdim ipo touch alıcam.Zaten psp ile ipod-touch arasında fazla fark yok.Psp 340 ytl,İpod touch 400 ytl.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.