Şimdi Ara

ttnet kampanyası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar benim daha önce açtırdığım ttnet aboneliğim vardı 29.90 ama bu abonelik babamın üstüneydi bunu kapattırıp annemin üstüne yine aynı numaradan açtırsak şuanki kampanyadan faydalanabilir miyiz? çünkü baya cazip de wireless modem felan lazımda zaten babam da bu internetin fiyatına takıyor televizyonda farklı biz neden farklı ödüyoruz diyor.



  • Kampanyadan yararlanabilmek için yeni ADSL abonesi olmak ve ADSL aboneliğini 1 Haziran 2007 tarihinden sonra iptal ettirmemiş olmak gerekiyor. 24 ay boyunca ADSL abonesi olanlar, ücretsiz kablolu ya da kablosuz modem seçenekleri ile indirimlerden faydalanabilecek.


    sanırım açıklayıcı olmuştur...
  • Şimdi 2,5 yıldır üyeymişiz ,ben gidip ne diycem bu indirimden ve modem kampanyasından faydalanmak için?
  • anlatırsın durumunu 2.5 yıldır üyeyim diye bu kampanyaya geçmek istiyorum dersin orda sana yardımcı olacaklardır...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: izlanda

    arkadaşlar benim daha önce açtırdığım ttnet aboneliğim vardı 29.90 ama bu abonelik babamın üstüneydi bunu kapattırıp annemin üstüne yine aynı numaradan açtırsak şuanki kampanyadan faydalanabilir miyiz? çünkü baya cazip de wireless modem felan lazımda zaten babam da bu internetin fiyatına takıyor televizyonda farklı biz neden farklı ödüyoruz diyor.

    eski abonelerin kampanyadan faydalanması zor önce hattını kapatacan sonra bekleyecen bir dahaki kampanyayı yada komple kapatacan telefonu yeniden bağlatacan yani pek kazançlı bir durum olmuyor bu durumda hem t.v de farklı olan neymiş alt tarafı 3-4 aylık 10 ytl'lik bir indirim




  • Bağlantı ücreti falan da ödeyeceksiniz. Bunun yerine 2 yıllık taahhütle %12 indirimi deneyin. O sizin için daha karlı. Aylık 25 verirsiniz sonuçta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.