Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Yamaha RX-V3800 Denon 3808CI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Yamaha RX-V3800 Denon 3808CI Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gim53

24 Mart 2008; 14:36:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Kısa bir süre içinde peşin para ile bir receiver alacağım. Yamaha RX-V3800 ile Denon 3808CI arasında kararsız kaldım. Üstadlardan yardım rica ediyorum.

Saygılar

Intel Core2Duo 6600, ASUS P5W DH DeLuxe,ASUS EN8800GTX,Arctic Cooling Freezer Pro7,Geil 2x1GB 800Mhz,Creative X-Fi Extreme Music, Seagate 400GB, Samsung SH-S128M, Logitech MX3200, Raidmax Smilodon, Enermax Infinity 650W, BenQ FP241VW, Bose Companion 3
kursad_75

Sisteme Gözat

24 Mart 2008; 14:56:55 

Yamaha RX-V3800, Denon AVR-4308'in muadili diyebiliriz; her ikisi de ait oldukları serilerin "flagship" modelleri olması itibari ile...
Bu iki AV Receiver arasında seçim yapmak için en önemli etken, fiyatları olurdu herhalde benim için...
Denon AVR-3808'in diğerlerinden farklı olarak, girilen hd görüntülere upscale yeteneği vardı hatırladığım kadarıyla; tercih için ne kadar önemli olur bilemiyorum...
Bu ikisi arasında benim tercihimi Yamaha'dan yana olurdu herhalde; tabii muadil fiyatlar söz konusu olursa...

*YENİ NESİL SES FORMATLARI ve AV RECEİVER/HD PLAYER SEÇİMİ HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
**SABİT PİKSEL(FİXED PİXEL) TEKNOLOJİSİ VE PANASONİC PLAZMALAR HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
***YAMAHA AV RECEİVER'LAR HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
&Satılık Yamaha RX-V659 AV Receiver+Sony BDP-S300 Blu-ray Player+Wharfedale Diamond 9.6/9CM/8.4/SW150 5.1 hoparlör seti için Tıklayınız..!
hakansolak

Sisteme Gözat

24 Mart 2008; 15:10:24 

ikiside kesinlikle pişman etmez kimseyi dostum .için rahat olsun

velodyne dd 15,onkyo tx-sr 875,toshıba hd dvd-ep 30 ,wharfadale evo 40,draper 119'' glas beaded projector screen ,sony vpl -cs 7 projector ,ps 2,
Daneel

24 Mart 2008; 17:41:13 

Bence açık ara Denon.
TriNeO

24 Mart 2008; 21:00:21 

Denon tabi ki.. Sebebide tamamen Japonya'da üretilmesinden dolayı mükmmel işçilik kalitesi..

Pre-Ampli: Sonata Allegro, Power Ampli: Encore, CDP: Mikado
Stereo Sistem Hoparlör: Dali Euphonia MS5
Sinema Sistemi Ön Hoparlör: Wharfedale Evo2-30, Arka Hoparlör: Wharfedale Diamond 8.4, Merkez Hoparlör: Dali Ikon Vokal2 Center, Sub:Wharfedale Power Cube 8, AVR: Onkyo TX-SR605
hakansolak

Sisteme Gözat

24 Mart 2008; 21:12:17 

bence o kadar da abartılacak bır durum yok denonun işçilik kalitesinde o kadar .ama içerideki işçilik derseniz o nu bilemem

velodyne dd 15,onkyo tx-sr 875,toshıba hd dvd-ep 30 ,wharfadale evo 40,draper 119'' glas beaded projector screen ,sony vpl -cs 7 projector ,ps 2,
spidr

26 Mart 2008; 11:07:47 

slm bence açık ara denon değil arada 253 € fark var buda 498 ytl yapıyor bu kadarlık fark yok iki makina arasında
ginola23

12 Nisan 2008; 12:44:20 

Beyler ,

ben denon 3808 singapurdan yeni getirttim.şu an için sadece boselerle müzik dinleyebildim.fazlasıyla sıradışı,bence harika bir alet.yamaha için yorum yapamayacağım.fakat yurt dışı forumlarından denona verdikleri yüksek puanlardan dolayı ve gerek yurt içinde gerekse yurt dışında konuştuğum satışçılar denonu tavsiye ettiler.

Denon avr 3808-Harman Kardon hk 3480-Harman Kardon hd 970-jbl L 890-jbl L 8400-jbl L 830-jbl LC1
hakansolak

Sisteme Gözat

12 Nisan 2008; 12:53:03 

denonla onkyo nun ses rengi çok yakındır ..hatta aynıdır diye düşünüyorum ginola.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Yamaha RX-V3800 Denon 3808CI Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
OCZ Flex XLC PC2 9200
OCZden dünyanın ilk su soğutmaya hazır bellek modülleri
AMD Puma Lansmanı : Acer
AMDnin yeni dizüstü platformu lansmanında Acer Standındayız

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç