# Dahili Bluetooth® (AVRCP1.3 A2DP) - müziğinizi kolayca uyumlu ürünlerde (araç ses cihazı, mini hi-fi, kablosuz kulaklık, vb.) yayınlayın # Hızlı hareket eden görüntülerde bile olağanüstü netlik için yüksek kalitede 30 kare resim/saniye video oynatımı # Mükemmel renk üretimi için 2,4 inç QVGA (320x240) çok parlak ekran. Videoyu yatay veya dikey olarak oynatır. # Hafif ve dayanıklı alüminyum gövdesiyle havalı yeni tasarım # 4 dahili ses teknolojisiyle üstün ses kalitesi: Clear Stereo, Clear Bass, DSEE dijital ses geliştirme + orijinal kaynağa çok yakın netlik ve canlılığa sahip ses üreten EX kulaklıklar. # En fazla 10,200 şarkı veya 62 saatlik video dosyası kapasiteli 16GB # En popüler müzik biçimlerini oynatır: mp3, AAC (DRM olmayan), L-PCM ve WMA (DRM) # MPEG4 ve AVC (H.264/AVC) gibi popüler video biçimleriyle uyumlu # 36 saat müzik veya 10 saat video sağlayan inanılmaz pil ömrüyle daha uzun süre dinleme keyfini yaşayın # Kendinizi ifade edin - 2 farklı renkten birini seçin # Arabirim ve menülerle cep telefonundan sezgisel çalıştırma # Basit sürükleyip bırakma özellikli Windows Media Player® veya Sony'nin kullanımı kolay Media Manager'ı ile koleksiyonunuzdan video ve müzik aktarımı yapın. # Slayt gösterisi moduna sahip JPEG görüntüleyici # Kolay video dosyası silme işlevi
Ağ işlevi Yüksek hızlı veri transferi VAR USB Bağlantısı VAR CDDB otomatik müzik bilgisi transferi YOK PC üzerinden müzik bilgilerini düzenleme YOK PC üzerinde Network WALKMAN® kontrolü VAR WM-BAĞLANTI NOKTASI VAR
Bluetooth® İletişim Sistemi Bluetooth® Özelliği Sürüm 2.0 Çıkış Bluetooth® Özelliği Güç Sınıfı 2 Frekans bandı 2,4 GHz bant Maksimum iletişim aralığı Görüş mesafesi yaklaşık 10m Modülasyon yöntemi FHSS Uyumlu Bluetooth® profilleri A2DP, AVRCP Desteklenen Kodekler SBC (Alt Bant Kodeği) İletim aralığı (A2DP) 20 - 20,000Hz (Örnekleme frekansı 44,1kHz)
Bellek Dahili flash bellek (GB) 16 Memory Stick™ MS DUO YOK Memory Stick™ YOK Sabit Disk Sürücü hafızası (GB) YOK
Çalma ve gösterme QVGA (240 x 320) VAR TFT LCD VAR Yatay / Dikey Panel VAR mp3 VAR WMA (DRM olmayan) VAR AAC-LC*2 (DRM olmayan) VAR Doğrusal PCM VAR JPEG VAR MP4 VAR AVC (H.264/AVC) VAR MPEG-4 VAR Grup işlevi çalıştırma YOK Tekrarlama VAR Karışık VAR Dijital ses ön ayarı VAR Dijital Mega Bass YOK Ana ünite üzerinde nokta grafikli LCD YOK Arkadan Aydınlatmalı LCD VAR AVLS YOK Tut VAR mp3 doğrudan çalma YOK Clear Bass VAR DSEE VAR Clear Stereo VAR FM Radyo YOK
Genel veriler Ağırlık (g) 58 Kesintisiz müzik çalma (saat) 36 Kesintisiz video oynatma (saat) 10 Şarj Süresi (Tam şarj) (saat) 3 Kapasite (ses dosyaları) 10200 Kapasite (video dosyaları) (saat) 63
Birlikte verilen aksesuarlar Standart kulaklıklar VAR Kulaklık uzatma kablosu YOK Kulaklık için kulak parçası (Küçük/Orta/Büyük Boy) VAR Kablosuz Bluetooth® kulaklıklar YOK Windows Media Player® 11 VAR mp3 Dönüştürme Aracı VAR Walkman® için Media Manager VAR Stand VAR USB Kablosu VAR Şarj edilebilir pil VAR Boyun Askısı YOK OpenMG® jukebox ver.2.2 yazılımı YOK Pil şarj moduna sahip USB istasyon YOK AC adaptörü YOK Taşıma torbası YOK CONNECT Oynatıcı yazılımı YOK Görüntü dönüştürücü YOK
300 ytl civarı bir fiyattan satışa çıkacak.generationmp3 te testi var.ses kalitesi nwz-a810 lardan kötüymüş.
hadi ya üzüldüm şimdi bende bunların çıkmasını bekliyodum mp3 player almak için benim s603ü abime verdim kaldık playersiz bu seriyi bekliyoduk o da nwz-s61x serisinden kötüyse boşuna beklemeyim.ama yinede bi çıkmasını bekleyelim bakalım iyice anlayalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rstm -- 26 Mart 2008; 0:11:42 >
sony nin cogunda radyo yok zaten. hem ilk defa da bluetooth olması guzel. yazın abd deyim, 16gb 200 dolar fena değil. bikaç tane almayı düşünüyorum....
sony amerikada bu modeli hem bluetooth suz olarak nwz-a720 adıyla hemde bluetoothlu olarak nwz-a820 adıyla piyasaya sürdü.bunu neden yaptığına anlam veremedim.bluetooth a pek ağırlık verilmediği ortada.16 gb lık modelin bluetooth'suz olanı 300 bluetooth'lusu ise 320 dolara satılıyor.
ya arkadaşlar NWZ-A81-NWZ-S5-NWZ-S6 serisini aldıysanız çok şey kaybetmiyoruz sadece bluetooth koymuşlar bence bunu almak akıl karı değil sony yenilik içinde sonraki modellere kim bilir hangi özellikleri koyarlar ipod gibi güçlü bir rakip karşısında ayakta kalmak için daha iyi özellikler eklemek zorundalar özellikle ipod touch karşısında ezilirler yenilik yapmazlarsa