Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
GENPA ÇALIŞMAYAN TELEFONU VERDİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> GENPA ÇALIŞMAYAN TELEFONU VERDİ Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hunter87

24 Mart 2008; 11:38:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

motorola l7 telefonum arızalandı ve izmir genpa servisine verdim. bugün itibariyle 30 iş günü doldu fakat bana hala daha telefonun testleri var diyorlar. bu güne kadar ne yaptınız diye sormak istiyorum arkadaşlara. müşteri hizmetleri desen ona ulaşmak için de 1 saattir uğraşıyorum sürekli dolu diyor yada hattan düşüyor, ulaşamıyoruz. ayrıca nedense sadece benim başıma gelen bir şey de değil bu, şikayet sitelerinde benim gibi bir sürü mağdur var, ayrıca bakıyorum ki burda da sorunla başlamış. arkadaşım telefonun ekranı tozlandığı için kvk ya verdi, adamlar hiç para almadılar üstelik dış kapağı bile değiştirmişler. ikiside servislik örneği işte. bi daha motorola ve genpa ikilisinden ayrıca başarı nın servisliğini yaptığı telefonlardan uzak durucam
genpa ya tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter87 -- 8 Mayıs 2008; 14:11:39 >

GENPA DAN TELEFON ALMAK= SİNİR DEN HASTA OLMAK, ÜSTE PARA VERMEK, KAFAYI SIYIRMAKTIR. MÜŞTERİ MEMNUNİYETSİZLİĞİNDE TÜRKİYE DE BUNDAN DAHA İYİ BİR FİRMA OLDUĞUNA İNANMIYORUM.
GENPA VE MOTOROLA EL ELE, MÜŞTERİLERİ KANSER ETMEYE. BİRLİKTE DAHA NİCE MÜŞTERİ KAÇIRMALARA.
EN SEVİYESİZ 2 FİRMA = GENPA VE MOTOROLA

oktayakgoz

24 Mart 2008; 12:29:12 

30 iş günü normal olarak 45 güne denk gelir. tam tarih olarak tekrar bi kontrol et istersen

Asus P526 + HBH 600
SonyEricsson M600i
Acer 5315
hunter87

24 Mart 2008; 12:31:49 

quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

30 iş günü normal olarak 45 güne denk gelir. tam tarih olarak tekrar bi kontrol et istersen

onu biliyorum zaten, 30 gün yazmadım 30 iş günü yazdım ;)

GENPA DAN TELEFON ALMAK= SİNİR DEN HASTA OLMAK, ÜSTE PARA VERMEK, KAFAYI SIYIRMAKTIR. MÜŞTERİ MEMNUNİYETSİZLİĞİNDE TÜRKİYE DE BUNDAN DAHA İYİ BİR FİRMA OLDUĞUNA İNANMIYORUM.
GENPA VE MOTOROLA EL ELE, MÜŞTERİLERİ KANSER ETMEYE. BİRLİKTE DAHA NİCE MÜŞTERİ KAÇIRMALARA.

SinanBest

24 Mart 2008; 13:48:29 

yasal olarak yeni cihaz vermeliler.
yasal hakkını kullan

D.H Motorola CLUB

hunter87

24 Mart 2008; 13:52:45 

telefonunuz değişti testte, testleri bitince size haber veririz diyorlar. değişti dedikleri de kasa pil falan hepsi aynı board değişiyor. sonunda zorla da olsa motorola müşteri hizmetleri ile görüştüm, genpa ile ilgili aynı şekilde 7-8 kişinin daha şikayeti olduğunu, bana bugün içinde haber ereceklerini söylediler. bende haber bekliyorum, ilgisiz ilgililere selamlarımı gönderiyorum... ayrıca adlarını her türlü paltformda anacağımı da söylemek isterim.

oktayakgoz

24 Mart 2008; 13:53:06 

quote:

Orjinalden alıntı: hunter87

quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

onu biliyorum zaten, 30 gün yazmadım 30 iş günü yazdım ;)

bu durumu karıştıran bir çok insan var. madem biliyorsun yapacağın tek şey gidip sürenin dolduğunu söylemek ve gereğini yerine getirmelerini sağlamak sen yapamıyorsan tüketici mahkemesine gitmek

Asus P526 + HBH 600
SonyEricsson M600i
Acer 5315
hunter87

24 Mart 2008; 13:59:11 

evet o süreyi çoğu kişi bilmez, haklısınız. yukarıda da yazdığım gibi motorola türkiye deb cevap bekliyorum, ayrıca durumu bildiren bir mail de attım kendilerine. bugün olmasa bile yarına zaten vermiş olurlar telefonu diye düşünüyorum, sıkıştırmadan hiç bir şey olmuyor.

oktayakgoz

24 Mart 2008; 17:31:49 

telefonu bu saatten sonra vereceklerini hiç sanmam. sen bence git paranı yada üst modelini iste versinler mail ile de hiç olacak iş değil o

Asus P526 + HBH 600
SonyEricsson M600i
Acer 5315
hunter87

24 Mart 2008; 19:56:21 

para iadesi çok zor dedi motorola yetkilisi, bugün arıycam dedi, haber bekledim fakat aramadı da. yarın gidicem servise bakalım ne olacak. inşallah iki tarafında sinirleri fazla zorlanmadan hallederiz ;)

desiya

24 Mart 2008; 21:53:56 

quote:

para iadesi çok zor dedi motorola yetkilisi, bugün arıycam dedi, haber bekledim fakat aramadı da. yarın gidicem servise bakalım ne olacak. inşallah iki tarafında sinirleri fazla zorlanmadan hallederiz ;)

2tane telefonda para iadesini aldım
bunu motorola belirlemiyor
bu senin yasal hakkın
eğer 30iş günü dolmasına rağmen sana telefonunu vermediler ise sana şöyle iki hak doğuyor
kaymakamlığa giderek dilekçe yazacaksın
pullar falan 13.50 lira tutmakta bilgine :)
dilekçede ya para talebi yada sıfır cihaz talebi hemde üst model değişim talebi
sen hangisini dersen onu kabul etmek zorundalar
sonuçta yasal haklar belli
2hafta içerisindede eğer yoğunluk yoksa tabi durum belli oluyor
parada 1hafta sonrasına hesabına yatıyor
ilk gün bu ürünü hangi bayiden kaça aldıysan aynı ücret senin hesabına o şirket tarafından yatırılıyor
benim ürünlerin ikiside genpadan alınma idi
ikisininde ücretlerini genpa verdi
hemde zamanda sx1i 500e almışken 1sene sonra telefon 300e düşmesine rağmen hesabıma 500 lira yatırdılar
fatura tutarı ne ise o yani :)
hunter87

24 Mart 2008; 22:16:07 

@desiya, bunları söylediğin çok iyi oldu. paramı verseler benim için daha iyi. kaymakamlıkta tüketici işlerine bakan bi tanıdığım vardı o aklıma geldi sen söyleyince, geçekten jetonun düşmesinde yorumun çok işe yaradı, teşekkürler ama kutu içeriğini de geri isterler benden değil mi? gerçi o konuda da sıkıntı yok ama evde aramak laım nereye koyduğumu :D 320 liraya l7 almıştım, şimdi o paraya l9 da alabilirim yine ama benim için gerçekten gereksiz, kullanmadığım bir sürü özellik için para vermek. mp3 çalara önemli benim için fakat o da ucuz telefonlarda yok. ne yapayım bilmiyorum bu konuda da karawsız kaldım

desiya

25 Mart 2008; 5:30:17 

quote:

@desiya, bunları söylediğin çok iyi oldu. paramı verseler benim için daha iyi. kaymakamlıkta tüketici işlerine bakan bi tanıdığım vardı o aklıma geldi sen söyleyince, geçekten jetonun düşmesinde yorumun çok işe yaradı, teşekkürler ama kutu içeriğini de geri isterler benden değil mi? gerçi o konuda da sıkıntı yok ama evde aramak laım nereye koyduğumu :D 320 liraya l7 almıştım, şimdi o paraya l9 da alabilirim yine ama benim için gerçekten gereksiz, kullanmadığım bir sürü özellik için para vermek. mp3 çalara önemli benim için fakat o da ucuz telefonlarda yok. ne yapayım bilmiyorum bu konuda da karawsız kaldım

valla kutu içeriği az çok önemli herhalde
ama ben sx1i gönderirken kulaklık ve data kablosunu göndermemiştim hiç sorun olmadı :)
bi faturasını gönderirsin olur biter
tabi karardan sonra seni arayacaklar duruma göre senden telefonun kutu içeriğini isteyecekler ama içini çok sallayacaklarını sanmam
bence 320ye gidip e2 al madem mp3 imiş derdin
oktayakgoz

25 Mart 2008; 10:04:20 

belli süre aşımlarında kutu çok önemli değil. ben notebook iadesi yapmıştım ne kutu vardı nede bir çok aksesuar. para almadan bırakma işin ucu

Asus P526 + HBH 600
SonyEricsson M600i
Acer 5315
hunter87

25 Mart 2008; 10:53:13 

çok sağolun, gerçekten çok teşekkür ederim. yardımlarınız için minntetarım. bugün gideceğim kaymakamlığa. inşallah paramı geri alırım.

e2 nedir? ben telefondan anlamam ama önerdiğine göre vardır bir sebebi?

aslında ericsson p910i tarzı bir şey istiyorum. 2, ele de pek güvenim kalmadı telefon konusunda ne yapacağım bilmiyorum. ayrıca bulması bir dert onu. internetten bulurum ama ona da güvenemiyorum ki

ben telefonumu buldum: nokia 3500. şimdilik bu gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter87 -- 25 Mart 2008; 11:15:49 >

hunter87

25 Mart 2008; 12:31:10 

az önce genpa dan aradılar, türk telekomünikasyon kurumundan dolayı bir gecikme olduğunu söylediler. onlar imei numarası için bekletiyolarmış. ben yasal işlemleri başlatıcam dediğimde kontrol ettiler, dün yasal süreciniz dolmuş dediler. türk telekomünikasyon kurumuna acil olduğunu, ayrıca bunu onlara bir şikayet olarak iletiriz dediler. gerek yok bugün yasal süreci başlatıyorum dedim, teşekkür ederim iyi günler dendi ve telefonlar kapatıldı.

desiya

25 Mart 2008; 13:11:38 

motorola rokr e2
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepmote2
hunter87

25 Mart 2008; 13:31:49 

gördüm onu, sen söyledikten sonra araştırdım, ama motorola ve genpa ya artık sıcak bakamıyorum. belki bir sonraki telefona, baktığım kadarıyla en iyi f/p ürünü nokia 3500 olarak görünüyor şimdilik. tabi alıncaya kadar fiyatları ve daha iyi bir ürünle değişmezse. ilgilendiğin için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter87 -- 25 Mart 2008; 13:32:19 >

hunter87

<