Burdaki gibi hızlı başlattaki linkleri nasıl sadece resim olarak yapabiliyoruz?
Nasıl yaptın logo olarak?
Baya güzel olmuş.
Kalkıpta gidesim geliyor buralardan,Herşeyi yıkıp döküp arkama bakmadan...Tükenmez yollarda yürüyesim;Hesap vermeden kimseye, Görmeden yolun sonunu;Gidesim geliyor...Boş verip sevgiyi , nefreti Kendimi atıp boşluklara Kaybolup kaçasım...''Umrumda olmasın gök Güneş, su, toprak...''İstiyor gönlüm.Unutasım geliyor herşeyi...Aklım , bırak kendi haline dünyayıKopar bağını ve bilinmezlere yol al diyor.Bilmiyorum ne yapacağımı Hayat boş geliyor..
Yerel Disk\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Local Settings\Application Data\Opera\Opera\thumbnails
bende bu klasör yok opera klasörünede baktım heryere baktım yok.:/
Merhaba, Şayet Hızlı Erişim kullanıyorsanız bu klasör olmak durumunda...Gerçi biliyorsunuzdur ama bildiğiniz gibi Local Settings klasörü gizlidir..."Gizli dosyalrı göster " seçeneğiniz aktiftir sanırım değil mi?
İsterseniz hızlı erişim ekranında F5 yaparak ön izlemeleri yeniledikten sonra tekrar bir deneyin Örneğin bende bu kalsör aşağıdaki konumda.
C:\Documents and Settings\kull.adı\Local Settings\Application Data\Opera\Opera\thumbnails
dostum donanımhaber ve diğer istediklerin yaptım ve bloga yükledim. istediğin iki sitenin adı yasak sanırım yıldızlı olarak gelmiş onları tekrar yazarsan yaparım...
neyi kendim kullanmıyorum? operayımı? kullanıyorum kesinlikle fakat firefoxuda NADİR olarak kullanıyorum (proxy ile ****dan bişi indircegimde, imacros ile bişi lazım oldugunda vs.) imzayı dersen onu kullanmıyorum fakat sana diyomuyum imzayı kullanmazsan üye yapmam? bi zorunluluk yokki edit: şimdi anladım konuya imzaları kullananlar gelsin yazmıştım onun nedeni photobucket hesabının bandwith inin aşılıp yerini 100x100 ü geçen bi resmin almasıydı yani imzaları kullananlar üye olmasın girmesin gibi bişi demek istemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egomanyak. -- 26 Eylül 2009; 16:34:26 >
Uzun zamandır opera kullanıcısıyım fakat opera 10 u yükledikten sonra bazen siteleri falan açmıyor sayfayı yenile dediğim zaman yenilemiyor ve eksik açıyor bu sorunları nasıl çözümleyebilirim veya operanın eski sürümüne nasıl geri dönebilirim+mesaj atmak istediğimde Uyarı ! Tarayıcınızın gizlilik düzeyi en üst seviyede olabilir. Lütfen ayarlarınızı kontrol ediniz diye bir uyarı alıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_samuray -- 4 Ekim 2009; 12:00:39 >
|Avira Güvenlik Kulübü| |Avira AntiVir Premium 9 + Malwarebyte's Anti-Malware| |Avira'nın Cebit 2009'a özel 3 aylık key kampanyası için tıklayın! --> Premium & Security Suite| Lord of the Rings, The Battle for Middle-earth Serisi Oyuncusu. Oyun hakkında sorularınız ve sorunlarınızı PM yolu ile belirtebilirsiniz.