Hayat denen sonsuzluğun, karşısında bir çocuğuz Düşe kalka büyürken, kalkamayız bir çoğumuz... Bu hayat böyle mi olur, düşen hep yerde mi kalır ?Gün olur belin doğrulur, kim ne olacak belli mi olur oy Ama bitmez yolculuklar, belki biraz canın yanar Düştüğün yerde doğrulur, başlar yine ilk adımlar...
Hayat denen sonsuzluğun, karşısında bir çocuğuz Düşe kalka büyürken, kalkamayız bir çoğumuz... Bu hayat böyle mi olur, düşen hep yerde mi kalır ?Gün olur belin doğrulur, kim ne olacak belli mi olur oy Ama bitmez yolculuklar, belki biraz canın yanar Düştüğün yerde doğrulur, başlar yine ilk adımlar...
Airties rt-205 kullanıyorum ve nedense yukarıdaki resimde görülen port yönlendirme linkine tıklayınca sayfa çok uzun süre (2dk civarı)sonrasında açılıyor ve portları yazıp kaydete bastıktan sonra da bir hayli bekliyorum ve hata mesajı çıkıyor(bu sırada da bağlantı kesiliyor). 1-2 gün öncesine kadar sorun yoktu, 20 saniyede yapılabiliyordu.
Masaüstü bilgisayarımın dışında bir de dizüstüden kablosuz bağlantıyla yapmaya çalıştım, olmadı. Airties sitesinden firmware indirip güncelledim, olmadı. Airties Adsl hizmet programını silip tekrar kurdum,olmadı. Firefox dışında IE ile denedim, olmadı.
Emule ve utorrentin indirme hızları da epey yavaşladı.
Acaba telekom youtube'den sonra benim portlara mı el attı.
Yardımlarınızı bekliyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MicroCube -- 9 Mayıs 2008; 20:45:34 >