merhaba arkadaslar.u3 te bir sorun çok canımı sıkmaya basladı.1gb hafızalı u3 kullanıyorum.artık kapsitesi doldu.canımı sıkan seyse sarkıların inanılmaz derecede takılmaya baslaması.demet akalının son sarkılarını yüklerken hiç bir sorun yok.hatta yüklemeden önce bilgisayarda dinleyip ses kontrol yapıyorum.sarkıda hiç bir problem yok.ama sarkıyı 3u attıgımda vve dinlemeye basladıgımda sarkıda o kadar takılmalar oluyor ki sanki cizik cd den sarkı dinliyormus gibi oluyor.sarkıda takılan yerleri (örnek 1.57 saniyede takılma oluyorsa sakıyı)biraz geri alıp 1.57 sanıyeyi tekrar dinlediğimde takılma olmuyor.sizde de böyle bir sorun var mı.aklıma bi çözüm geldi.sarkıları bilgisayara yükleyip u3 e format atmak işe yarar mı?bu konuda bilgisi olan arkadaslarımız varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.....
tabiki en son fw yüklü zaten 1.12 de böylr bir sorun çıktı zamanla.1.10 da takılma vardı ama bu kadar değil.bir sorun daha var.sarkıları yüklüyorum windows media playeri kapatıyorum yani bilgisayarın mp3 ile alıp vereceği hiç birşey kalmıyor güvenle çıkart dediğimde bilgisayar 'aygıt su anda durdurulamıyor' diye bir yazı cıkartıyor.bilgisayarı kapatmadan mp3 ü çıkartamıyorum**** e format attım,bütün sarkıları yeniden yükledim.1.12 fw yi yeniden yükledim yinede sarkıda takılmalar ve 'aygıt su anda durdurulamıyor'yazısı yine çıkıyor.neden oldugunu bir türlü bulamadım.
Şarkılarda takılma sorunu ve "aygıt şu anda durdurulamıyor" problemi bende de var. 2GB YP-U3FQB. Radyolu model yani. Firmware de 1.12. Herkeste oluyor mu bu problemler acaba?
Orjinalden alıntı: yapici bu bütün u3 lerdemi var ben Trabzondaki Samsung da denemiştim bir sorun görememiştim açıkcası
Ben de merak ediyorum bunu. Hiç takılma olmadan çaldığı şarkılar da var. Bazılarında çok takılıyor. Bilgisayarda dinlerken hepsi normal ama. Bütün U3'lerde var mı ben de öğrenmek istiyorum. Eğer yoksa servise götürmek gerekecek.
takılma hala oluyo ama sadece aynı sarkıda.demet akalın.mucize ve gururum sarkısında.ne yaptıysam bu 2 sarkıda takılmayı engelleyemedim ya.aynı sarkıdan 4 tane bile yükledim hepsi yine takılıyordu.sarkıda sorun yok çünkü bilgisayarda hiçbir şey olmuyor****'ü cıkartırken 'aygıt su anda durdurulamıyor'yazısının neden oldugunu çözdüm.mesela kendiniz türkçe klasör yaptınız.o klasörün için bir tane daha türkçe klasör var****'ün kendi yaratıyor. 2.22.2 falan yazıyo sonu.exe ile bitiyor. onu tıklarsanız bilgisayardan bir şey ektif hale geliyor ve çıkmasını engelliyor.onu tıklamazsanız böyle bişi olmuyor.ben denedim işe yaradı.sizde bi deneyin.mümkünse hepsini silmeye çalısın.eger bir tanesini aktif hale getirirseniz kendi kendine diğer klasörlerde olusuyor.
ohoo alet sorunlu alcaktm vazgeçtim iyiki okuşumu burları ya millet para verip ürün alıyo frw yükleme muhabbeti yapmak zorunda değilki işkence dorusu ipod yada creative en sorunsuz cihazlar şahsen creative n200 kullanıyorum gık demedi daha
ohoo alet sorunlu alcaktm vazgeçtim iyiki okuşumu burları ya millet para verip ürün alıyo frw yükleme muhabbeti yapmak zorunda değilki işkence dorusu ipod yada creative en sorunsuz cihazlar şahsen creative n200 kullanıyorum gık demedi daha
u3 den önce kullandığım zen v ile ilgili yazdıklarım
apple bölümüne girersen bir sürü konu var "nanoların sesi kısık" , "nasıl müzik yükleyebilirim " , "i pod kilitlendi açılmıyor" gibi gibi vesaire...
şimdi ben zen v de sorun yaşıyorum diye veya i pod a müzik atmayı bile beceremeyenler var diye bu markalar nasıl ki kötü olmuyorsa samsung da tek bir olay üzerine karalanamaz.resmen apple ve creative sudan çıkmış ak kaşık samsung tu kaka olmuş yukarıdaki yoruma göre.
konu hakkında da bir şey söylemek istiyorum; u3 kendine fat 16 olarak format atıyor.windows fat 32 olarak gösteriyor.fat 16 yerine kendimiz fat 32 olarak format atsak bozulmazsa eğer belki takılmalar ortadan kalkar.ben de takılma yok ama fat 32 olarak formatlarım.bozulmazsa siz de yaparsınız :)
u3 den önce kullandığım zen v ile ilgili yazdıklarım
apple bölümüne girersen bir sürü konu var "nanoların sesi kısık" , "nasıl müzik yükleyebilirim " , "i pod kilitlendi açılmıyor" gibi gibi vesaire...
şimdi ben zen v de sorun yaşıyorum diye veya i pod a müzik atmayı bile beceremeyenler var diye bu markalar nasıl ki kötü olmuyorsa samsung da tek bir olay üzerine karalanamaz.resmen apple ve creative sudan çıkmış ak kaşık samsung tu kaka olmuş yukarıdaki yoruma göre.
konu hakkında da bir şey söylemek istiyorum; u3 kendine fat 16 olarak format atıyor.windows fat 32 olarak gösteriyor.fat 16 yerine kendimiz fat 32 olarak format atsak bozulmazsa eğer belki takılmalar ortadan kalkar.ben de takılma yok ama fat 32 olarak formatlarım.bozulmazsa siz de yaparsınız :)
arkadasim bunlar hep varsayımlar üzerine kurulu olan şeyler. ipod biraz nazik cihaz, fiyatları oldukça yüksek shufflelar bile daha yeni düştü oda 2 gb vs. geleceği için bide artık kimse 1 gb lık ürün almıyor elinde patlıyor resmen, en az 4 gb en güzel 8 olmalı. bilmiyorum bende n200 var şuan 512lik yetmiyor shuffle alayım dedim 2likler yok daha ortada, samsungta sorunluymuş yok frw falan sıkıntı napcambilmiyom