Şimdi Ara

HP NOTEBOOK DRİVER SORUNU!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HP NOTEBOOK VAR.VİSTA YÜKLÜYDÜ.XP PROYA ÇEVİRDİM.HP NİN SİTESİNDEN DRİVERLERİNİ İNDİRDİM FAKAT ETHERNET KARTININ DRİVERİ YOK SİTEDE ŞU AN SADECE KABLOSUZ İNTERNET OLUYO.ETHERNETİ KARTINI NASIL TANITIP DRİVERİNİ BULURUM?
    SAYGILARIMLA...

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

aygıt yöneticisinde ethernet görünüyor di mi?sağ tıklayıp özeliklerden aygıt kopya kimliğini yazar mısın lütfen?

Mesut kardeşim; Aygıt kopya kimliğinden bir aygıtın adını nasıl öğrenebiliyoruz. Bizimle paylaşırsan sevinirim...
    Anlatımlarımdaki resimlerimi yüklediğim, resim barındırma sitesindeki hesabımın, erişim limitini geçmesi nedeniyle, konularımdaki resimler görüntülenememektedir. Resimleri görüntülermek için resmin linkini direkt adres satırına yazmanız gerekiyor. Veyahut ilgili konudaki bölümü fareniz ile seçip microsoft world gibi bir programa yapıştırırsanız resimleri görebilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_life

quote:

aygıt yöneticisinde ethernet görünüyor di mi?sağ tıklayıp özeliklerden aygıt kopya kimliğini yazar mısın lütfen?

Mesut kardeşim; Aygıt kopya kimliğinden bir aygıtın adını nasıl öğrenebiliyoruz. Bizimle paylaşırsan sevinirim...

Şahsen ben aygıt kopya kimliğini google a yapıştırıyorum.Genellikle zor bir aygıt değil ise orada ne olduğu çıkıyor.Yani direk drivera ulaşamıyorsun ama genel bilgilerini görebiliyorsun
    HP G62 Ekran Kartı Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    HP laptop USB görmeme sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: marins

aygıt yöneticisinde ethernet denetlecisi ? olarak gözüküyor.Aygıt kopya kimliğinde ise PCI/VEN_8086&DEV_109A&SUBSYS_30BB103C&REV_00/4&2803E7C1&0&00E2 YAZIYOR

Yazın google ye bakın neler çıkıyor.. Tabii yabancı dilinizin olması gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 23 Mart 2008; 17:34:57 >

Şahsen ben aygıt kopya kimliğini google a yapıştırıyorum.Genellikle zor bir aygıt değil ise orada ne olduğu çıkıyor.Yani direk drivera ulaşamıyorsun ama genel bilgilerini görebiliyorsun

Yanıtladığın için teşekkür ederim...
    Anlatımlarımdaki resimlerimi yüklediğim, resim barındırma sitesindeki hesabımın, erişim limitini geçmesi nedeniyle, konularımdaki resimler görüntülenememektedir. Resimleri görüntülermek için resmin linkini direkt adres satırına yazmanız gerekiyor. Veyahut ilgili konudaki bölümü fareniz ile seçip microsoft world gibi bir programa yapıştırırsanız resimleri görebilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_life

quote:

Yanıtladığın için teşekkür ederim...

rica ederim kardeş.
    ben intel sonucuna ulaştm bir denesin bakalım.
    ama şunu da söylim eğer setubından kurduğunda görmüyor ise sürücü güncelleştir diyerek bu klasörü gösterip de denesin arkadaş

• Şunu da belirteyim.
    Öncelikle linkteki dosyayı açınca
    C:\Documents and Settings\zerr\Desktop\intel-lan_msft_v10.3_whql\PRO100\ws03xp2k bu klasördeki setupı çalıştırın.sizin ethernet 10/100 olması lazım.
    eğer dediğim gibi olmaz ise sürücüyü güncelleştirden bu klasörlerdeki inf dosyalarını göstererek denemeniz lazım

tabi burada zerr benim bilgisayar ismim ve masaüstüne kaydettiim için desktop vs var.
    rardan çıkarınca PRO100\ws03xp2k klasörü olacak o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 23 Mart 2008; 17:48:58 >

sayfada network driver bölümünde INTEL PRO/Wireless drivers var...indirip denermisin...emin değilim ama...
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.