Şimdi Ara

Flash oyun tutkunları bu site size yeter...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar özellikle strateji bölümünde gerçekten çok hoş oyunlar var.

Benim en sevdiklerimden biri:

http://www.freeworldgroup.com/games6/gameindex/evolution.htm

Yukarıda linkini verdiğim oyunda bir böcek çiftliğiniz var. Böcekleriniz için yiyecek, oyuncaklar vs. alıyorsunuz. Ayrıca böcek alıp satabiliyorsunuz da. Oyunda amaç tablodaki böcekleri çiftleştirerek daha güçlü böcekler elde etme. Yetişrirdiğimiz böcekleri de ya dövüşlere ya da yarışlara sokarak para kazanıyoruz. Güçlü ve hızlı böcekler elde etmek için piramit şeklinde olan böcek listesini takip edip hangi böceklerin çiftleştirilmesi ile yeni böcekler elde ediliyor buna dikkat etmelisiniz.

Beğenen arkadaşlar teşekkür ederlerse oyunun ne kadar tutulduğunu anlamış oluruz;)

• çok güzelmiş saol
  • guzelde cıftlestıremedım bı turlu bı anlatsan
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1q2w3e4r5t

guzelde cıftlestıremedım bı turlu bı anlatsan

Dostum yukarıdaki resimde hangi böcekleri çiftleştirirsen yeni böceklerin meydana çıkacağı yazıyor. Yanyana olan böcekleri çiftleştireceksin(Çiftleştireceğin zaman soldaki böceğin erkek sağdakinin dişi olmasına dikkat et, ayrıca böcek resimlerinin yanındaki yüzdeli sayılar doğru böcekleri çiftleştirsen bile %100 yeni böcek üremeyeceğini gösteriyor. Yani bir kaç kere dene yeni böcek üreyene kadar.

Yukarıdaki resim benim ulaşabildiğim nokta oyunda;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer_b -- 23 Mart 2008; 12:42:15 >

• Bir de oyunu yarıda bırakmaktan korkmayın. Explorer pencerinizi kapatıp açtıktan sonra bile ip adresinizi kaydettiği için sanırım oyun, sonradan kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz;) İyi eğlenceler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaferbabal

Bir de oyunu yarıda bırakmaktan korkmayın. Explorer pencerinizi kapatıp açtıktan sonra bile ip adresinizi kaydettiği için sanırım oyun, sonradan kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz;) İyi eğlenceler...

bılgıler ıcın saol eğer kaydedıyosa cok ıı olur cunku baya bi uğras ıstıo
  • site süper yaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Güzel Bir Flash Oyun.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkesin hoşuna gitmesine sevindim arkadaşlar:) Ben de bayağı vakit geçiriyorum bu sitede:)
  • çifleşmiolar yaa kafayı yicem çifleşmeleri için 20 days filan olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellAxion -- 23 Mart 2008; 14:22:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghost Rider477

çifleşmiolar yaa kafayı yicem çifleşmeleri için 20 days filan olması lazım

Söylemeyi unutmuşum bir dişi 30 günde bir çiftleşebiliyor. Erkek böcekler de böyle bir sıkıntı yok. Oyunun hızını artırabiliyorsunuz. Speed 1X arttırabilirsiniz 4X e kadar. Böylece günler çabuk geçiyor siz de böceklerinizi çok beklemeden çiftleştirebiliyorsunuz...
  • kardes bu bocekler dıelım 1000 age ye gelıolarmı ozellıklerınde bı deısme oluomu yaslandıkca ve yaslanma sınırı varmı bnların
  • Ghost Rider Problemini çözmen için resim ekledim. umarım yararı olur:

Kırmızı kare içine aldığım bölüme gir. Karşına aşağıdaki resim çıkacak:

ardından sağda dişiler solda erkek böceklerin bulunduğu kısımdan çiftleştirmek istediğin(Böcek piramidine göre yukarıda verdiğim) böcekleri kutular koy. Resim aşağıda:

İşte ok'e bastığında aşağıda bebek böcük:D

;)

• quote:

Orjinalden alıntı: 1q2w3e4r5t

kardes bu bocekler dıelım 1000 age ye gelıolarmı ozellıklerınde bı deısme oluomu yaslandıkca ve yaslanma sınırı varmı bnların

Ben 300 Days olunca falan satıyorum böceklerimi. Zaten oyunun amacı böcekleri uzun yıllar beslemekten çok böcek piramidindeki bütün böcekleri keşfetmek;)
  • ya birde kırmızı sey cok fazla bocek olunca dusuo o seyı artıran seydende aldım 900 lukten ama fayda etmıo
  • 1) Çok fazla böceğin olmasın. İşe yaramayanları satmanı öneririm.
    2) O 900 $ olan oyuncaktan 3 tane alınca problem kalmıyor artık.
    3) Para kazanmak için böceklerinin hızını ve gücünü de dikkate alıp muhakkak yarıştırmalı ya da onları dövüştürmelisin;)
  • woww baya ılerledım 3 boceeım var 30k param var gusel oyun tekrardan tşk
  • Böcekleri seveceğim bu oyundan önce hiç aklıma gelmezdi zaten;) Böcek yarışlarında "hadi oğlum, yürü be koçum!" nidalarıyla coşuyorum özellikle:))
  • son türü sırf drugla besliyom 115 dayda 600 daylık gibi oldu heheheheh
  • ben cheat engineyle yapıom para sonsuz oh valla istiyen olursa burda ss yle açıklarım
  • para önemli deeelki
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.