Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola

heartless -> Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (22 Mart 2008; 23:57:42)

Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless

[image]http://img227.imageshack.us/img227/6374/03rt5.jpg[/image]

[simage]http://img255.imageshack.us/img255/9357/2203081656fi0.jpg[/simage]
[simage]http://img379.imageshack.us/img379/1079/2203081659qj8.jpg[/simage]
[simage]http://img238.imageshack.us/img238/7545/2203081658fx3.jpg[/simage]

Merhabalar,

Motorola'nın fashion 3g sınıfındaki telefonu V6 Maxx'ı inceleyeceğim. İlk incelemem olduğu için eksiklikler olabilir, eksik/yanlış gördüğünüz, eklemek istediğiniz noktaları belirtebilirsiniz.

Uzun zamandır 2. hattım için forumda 2. el temiz ve uygun fiyatlı motorola L7, L9 ya da Z3 modellerinden bakıyordum taki desiya arkadaşımız beni V6Maxx fiyatından haberdar edene kadar. Baktım 300 lira ki high-end olarak çıkmış cihaz için çok çok uygun bir fiyat, dayanamadım aldım :) Ereyondan siparişim geldi ve gelen cihaz made in germany, açıkçası ayrıca sevindim. Başlamadan önce incelemede verdiğim resim-video kaydı örneği ve yazdığım tüm bilgiler cihazın kutudan çıktığı haliyledir. Beni bilenler bilir, telefonu modlayacağım. İleride hazırlayacağım V6 Maxx Mod Rehberi topiğinde telefonu geliştirmek adına mevcut maxx modlarını derleyip, inşallah zamanla V3X'i geliştirdiğim gibi V6Maxx'ı da geliştireceğim. Tabiki Türkiye'de adres sadece donanimhaber ve değerli arkadaşlarımız.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kapsamlı özellikleri için tıkla

Kutu içeriği ; Kullanım klavuzu, garanti belgesi, şarj cihazı, kulaklık, batarya, 256 mb hafıza kartı, ne derler bilmiyorum ama süs için iple telefona bağlanabilen bir motorola logosu, mini-usb kablosu ve kolay senkronizasyon için Motorola Phone Tools 4.

[simage]http://img379.imageshack.us/img379/2536/2203081654ur5.jpg[/simage]

Malzeme kalitesi / Tasarım / Boyut

Telefonda kullanılan malzeme gerçekten kaliteli kesinlikle boya atma, soyulma derdi yok, abartmıyorum kalitesini dokunduğunuz anda hissediyorsunuz. Çoğu motorola modelini kısa sürelide olsa inceleme ve kullanma fırsatım oldu. Maxx 3.motorolam. Firma malzeme kalitesine,dayanıklılağa önem veriyor fakat bu modelinde ekstra önem verdiğini söylebilirim. Telefonun çekiciliği aslında ayrıntılarda gizli. Dış kapak ve iç ekran kenarının metal-cam karışımı yapısı, dış ekranda müzik çaldığı zaman devreye giren dokunmatik müzik tuşları, bluetooth transferi aktifken dış ekranda beliren mavi neon bt simgesi, gelen mesaj ve aramalar sırasında aktifleşen dış kapak kenarındaki ve alttaki motorola logosu'nun neon mavi ışığı, tuş takımı dizilimi ve kullanılan parlak malzemesi, batarya kapağındaki gümüş motorola logosu, telefonun ince oluşu bunlar güzel ayrıntılar. Ayrıntılar güzelce harmanlanıp telefona maskülen agresif bir hava vermiş. [sm=icon_smile.gif]

Boyutu 104 x 53 x 15 mm. Ağırlık 105 gram. Ele gelen ince bir yapısı var. Orjinal Razr tasarımınada incelik konusunda sadık. Kapağı açtığınız zaman kaçınılmaz olarak boyu uzuyor fakat benim gibi kapaklı telefon sevenlerin sorun yapmayacağı seviyede. Boyut karşılaştırması için phonearena'dan diğer telefonlarla eşit orantıda küçültülmüş resim ekliyorum ;

[image]http://img362.imageshack.us/img362/7942/boyuthg5.gif[/image]

Şebeke / Bağlantı Özellikleri / Hafıza

*Şebeke*

Gsm 900 / 1800 / 1900 Mhz, EDGE Class 10 (236.8 kbps), 3G 2100 (HSPDA 3.6 Mb) destekliyor. Her Motorolada olduğu gibi sinyal gücü yüksek, bu konuda motorola'nın yarı yolda bıraktığını görmedim. Çağrı sesi temiz ve yüksek. Şebeke desteği oldukça iyi. En çok ilgimi çeken özelliği HSPDA 3.6 mb. Telefon diğer standart 3G telefonlara göre (V3X, K810 vs.) 10 katı data transfer hızına uyumlu. Ev arkadaşlarım vodafone'un taşeron firmasında baz istasyonu projelerini çiziyorlar ve mevcut tüm şebekeleri 3g uyumlu hale getirdiklerini söylüyorlar. İhale yapıldığı anda görüntülü konuşma sistemleri hazır hale gelecek ve bu noktada HSPDA 3.6 mb'nin üstünlüğü ve varlığı kendisini hissettirecektir. Yurtdışı incelemelerinde yapılan testlerinde telefonun teoride 3.6mb download hızı pratikte sergilediği belirtilmiş. 3G kullanıma girene kadar Edge ile idare edeceğim.

*Bağlantı özellikleri*

USB V2.0 ile hızlı veri transferi var, 100 mb'lık dosyayı hafıza kartına 50 sn.'de kopyaladı. Bir güzelliğide driver gerekmiyor. İstediğiniz bilgisayara mini-usb kablo ile takın, Windows harici disk olarak tanısın cihazı. Ayrıca usb kablosuyla pc'den şarjda olabiliyor. Cihazda Bluetooth v2 var, A2DP destekli. Dosyaları hızlıca alıp gönderiyor, bu konuda abisi v3x gibi yavan değil. Kulaklık ve şarj aleti mevcut tek slotu kullanıyor. Slot'un açıkta kalmasını engelleyen, plastik kapağı var. Yerleşik Opera 8 for synergy web tarayıcısı java script, flash ve full html destekli, sayfada zoom in/out var. Sayfaları tam ekran yaparsan ekrana orantılı sıkıştırıyor, zoomlu sörf yaparken sağ-sol-aşağı-yukarı scroll yapabiliyor. Web tarayıcısı hakikaten iyi ve hızlı çalışıyor. POP3, IMAP4 email client standart sisteme entegre.

*Hafıza*

57 Mb entegre hafıza ve 2gb'a kadar mini-sd kart desteği var. Mini-sd kart hot-swappable fakat çıkarmak için batarya kapağını açmak gerekiyor. Telefon defteri 1000 kayıt alıyor ve her kişiye 4 adet numara, email, adres vs.. bilgileri eklenebiliyor. Son aranan listesi sayısı 60 sanırım. 27'a kadar geldim, baktım gidiyor daha uğraşmadım.

Ekran

Telefonda 2 ekran var. İç ekran 262000 renk, 240.320 pixel, 2.2 inç boyutlarında. Kenarları metal-cam karışımla kaplanmış. Telefonda Sharp TFT ekran var. Aynısı V3XX, K3'de de var.Kalitesi gerçekten yüksek, renkler canlı ve keskin. Dış ekran 120.160 pixel, 65000 renk. Görüntüsü okunaklı ve kaliteli. Dış ekrandan müzik kontrolü, arayanın resim/isim göstermesi, zil profili değiştirmesi gibi kontroller yapılıyor.

Menü / Hız

Sistem olarak standart synergy'nin bir üst versiyonunu kullanıyor. P2K arayüzünün eksiklikleri giderilmiş, geliştirilmiş ( V3X-E770-K1 ) ile karşılaştırıyorum. Maxx'da, V3XX ve K3 modellerinde kullanılan P2K05 arayüzü var. Beraberinde gelen temalar güzel. Menü, önceden motorola kullanmışlar için zaten kolay. Yeni alacaklar 2-3 günde sistemi tamamen kavrar ve hiç zorluk çekmezler. Ek olarak V6 Maxx'a Media Finder özelliği eklenmiş. Kısaca, resim / müzik / video ve diğer multimedia dosyalarını isim/tarih, albüm ve benzeri belirli kategorilere ayırarak kolay/hızlı erişim sağlıyor. Galeri görevi var. Ayrıca oyun severler için entegre Nvidia Geforce 4800 çözümü düşünülmüş. 3D oyunlardan birkaç tane test ettim, gayet hızlı ve grafikler güzel. Hızı anlamak için standart uyguladığım bir yöntemde 200 mb'lik mp4 video dosyayı oynatmak. Çal tuşuna basmamla oynatmaya başlaması salise sürdü, inanamadım 3 kere daha denedim. Anladımki V6 Maxx için hız standartmış. Bunu Arm9 243 Mhz işlemcisine ve kullandığı donanimi zorlamayan Synergy P2K05'e borçlu.

Uygulamalar

Alarm, takvim, dünya saati, sınırsız ses kaydedicisi uygulamaları var. Hepside işini yapıyor. Mevcut uygulamalar eski modellerdekilerle aynı gibi gözüksede, hataları giderilmiş, kullanım kolaylığı sağlanmış. İçinde platinum sudoku oyunu var. Kutudan çıkan Motorola Phone Tools yazılımıyla kolayca telefon rehberi, sms yedeklemesi ve senkronizasyon yapılıyor.

Müzik

Rokr serisi gibi müzik çözümü olarak sunulmasada müzik kabiliyeti yüksek. Dışarıya verdiği ses ortalama düzeyde ve kaliteli. Ses, 7 Kademeden oluşuyor, en yüksek kademede bağırtı, cızırtı yok. Dışa verdiği seste bir walkman serisi telefon kadar bas veremiyor fakat kristal netlik var. Uzaysal ses ve maksimum bas gibi kademeli eko ayarları mevcut. Kulaklığa verdiği ses kaliteli, baslar,tizler doyurucu. Album art desteği var. MP3/AAC/AAC+ formatlarını ve başka formatları destekliyor, zengin medya desteği mevcut.

Kamera

Telefonda 2 kamera mevcut. Ana kamera 2 mp (1600*1200), ikinci kamera Vga, görüntülü konuşma için yüksek çözünürlüklü. Portre çekmeye de yarıyor. Telefonda Led-Flaş var. Karanlıkta iş görüyor ama xenon gibi olamaz sonuçta led. Güçlü beyaz ışık veriyor ve resimi çekene kadar devamlı yanıyor. Ana kamera güzel anları çekmek için ideal. Kamerada macro ya da autofocus yok, çiçek, böcek çekemiyoruz malesef.[sm=lol.gif] 8X Digital zoom, renk seçimi, beyaz dengesi, ışık koşullarını ayarlama, otomatik zamanlı çekim seçenekleri mevcut. Kamera'nın zoom seviyesi gayet iyi fakat zoomlu olarak çektiği resim her zoom kademesine göre boyutu küçülüyor. Bilgisayarda değilde, telefonun ekranından bakarsanız, sorun olmaz. Aşağıya sıfır ışıkta flaşıyla çektiğim bir foto ekliyorum. Yarın gündüz dışarıda yapacağım çekimleride ekleyeceğim. Hatun resmini meksikalı bir arkadaş V6Maxx ile çekmiş. Onu da ekleyim, güzel hatunmuş. [sm=lol.gif]

[simage]http://img524.imageshack.us/img524/8392/3108071151df6.jpg[/simage]
[simage]http://img158.imageshack.us/img158/2760/2103082037lo4.jpg[/simage]
[simage]http://img386.imageshack.us/img386/6039/2203081442xk6.jpg[/simage]
[simage]http://img245.imageshack.us/img245/5787/2203081446ud0.jpg[/simage]

Video

176*144 3gp formatında@25 Fps kayıt yapıyor. 10 dakika video kaydı var. Video çalma desteği 3gp ve mpeg4, Uygun ayarlarda maximum encode edilen dosyaları yüksek kalitede tam ekran oynatıyor, ileri geri sardırma mevcut.Video örneği

Batarya

Li-Ion 940 mAh değerinde batarya ile maksimum 380 saat stanby, 5 saat konuşma süresi sunuyor. Bu konuda bir yorumum yok, İlk şarjı 1.5 saat sürdü. Kullanıcı yorumlarından anladığım standart kullanıcıya 3-4 gidiyormuş. 3-5 şarjdan sonra kendisini iyice toparlayınca ne kadar gittiğini eklerim. Yukarıda da belirttiğim gibi batarya usb portundan şarj olabiliyor.

Eksikleri

1- Dokunmatik müzik tuşlarına alışmak zaman alabilir. Tepkime çok iyi diyemem.
2- Ön kapak cam yüzey ter lekesi topluyor.
3- 320 Kbps mp3 çalmıyor.

Sonuç :
Küçük eksikliklerine rağmen, V6 Maxx özellikleri, malzeme kalitesi, tasarımı, ortalama kamerası, yüksek müzik yeteneği ve en önemlisi 300 YTL fiyatıyla kapaklı telefon düşünen düşünmeyen herkes için çok iyi bir telefon ve de fırsat.

Saygılar...

.:: NEJ@T ::. -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 0:15:39)

güzel inceleme olmuş kısa ve öz [:D] ayrıca v3x ne güzel foto çekiyomuş benim v3i den dilim yandı birazda o yüzden motorola yı üfleyerek yiyorum [8D]

kingcobra33 -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 1:58:35)

İnceleme için teşekkürler.Kapaklı telefon kullanan vede almak isteyenler için fiyatıylada uygun bir telefon.Yalnız 300 ytl ye nereden aldınız.BURADA 330 YTL

_opeth -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 1:59:32)

kazıklandın bende 512 mb microsd li olarak 299 liraya aldım media markt'ta kampanyadaydı

heartless -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 2:05:36)

Ağzını topla, terbiyesiz.

desiya -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 2:13:00)

hatun iyimiş [sm=naughty.gif] [sm=lol.gif]
şakası bir yanada şemseddin kardeşi dinleyip en başta w510 yerine bu telefonu alsaydım diyorum şimdi
yaw ben nereden bileyim
telefonun adı . maxx
dedim herhalde v3x gibi birşey kalın kütük gibi
kendi diğer telefonumda pebl u6 ama v3xlerde iyice abartı be kardeşim
dedim herhalde buda böyle hiç sallamadım
allahtan w510u ucuza kapadım ondan içim yanmıyo
şimdi diğer telefonumu satıp birazda kendim ekleyerek bu telefondan alacağım
umarım ben alana kadar fiyat diğer sitelerde olduğu gibi 500lere çıkmaz
çünkü şu anda ereyon ve hepsiburadada 310lira telefonlar diğer sitelerde 500küsür
sakın ereyon yada hepsiburadadan almayın bana kalsın en azından bir iki telefon [sm=icon_smile_cool.gif]

over and under -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 2:16:06)

quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Ellerine sağlık inceleme gerçekten çok güzel olmuş

Telefon fiyat/performans olarak çok iyi yerde

Yukarıdaki .....ları da salla bunlar her yerde var [8D]

heartless -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 2:32:30)

@Over. O kadar uğraş paylaş, gece yarısında fake'in biri gelsin laf atsın. Ben alışık değilim böyle şeylere. Sağolasın, dediğin gibi telefon f/p cuk oturuyor.

@Desiya, ne diyeyim sana diyeceğimi çok kez dedim forumda. Gene bildiğini yaptın. Fırsatı söylediğin için tekrar teşekkür. V3X takoz, kütük vb asla değil. 2005-06 modeli ama hala özellikleriyle ve Hmod ile dimdik ayakta, kullanmayan bilmez.

Burçin abi sen sormadan söyleyim, bu telefon vodafone'a telsim tr demiyor. [sm=lol.gif]

_opeth -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 2:46:38)

quote:

özür dilerim

bu arada bendeki laptopta bluetoot 2.0 olmamasına rağmen aktarım sanki daha hızlı oluyor gibi

bi de pilinizi bitirmemek için soldaki yalnız tuşa basılı tutup dışardaki tuşları kitlemeyi unutayın sonra aa şarjım bitti durumu oluşmasın

desiya -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 2:53:44)

quote:

@Over. O kadar uğraş paylaş, gece yarısında fake'in biri gelsin laf atsın. Ben alışık değilim böyle şeylere. Sağolasın, dediğin gibi telefon f/p cuk oturuyor.

@Desiya, ne diyeyim sana diyeceğimi çok kez dedim forumda. Gene bildiğini yaptın. Fırsatı söylediğin için tekrar teşekkür. V3X takoz, kütük vb asla değil. 2005-06 modeli ama hala özellikleriyle ve Hmod ile dimdik ayakta, kullanmayan bilmez.

Burçin abi sen sormadan söyleyim, bu telefon vodafone'a telsim tr demiyor. [sm=lol.gif]

yok kardeş ben özellikler olarak demedim asla
sadece boyutlar olarak dedim
kuzende vardı v3x ondan gayet iyi biliyorum
ama neyse er geç alırım bende bu telefondan
aslında avusturyadaki fiyatlarıda tam hatırlıyorumda bu telefon orda bile sim kart klit olmadan aldığında 300euro gibi birşeydi sanırım
burdaki fiyat 160eruo gibi
gayet iyi

_opeth -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 2:56:57)

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-motorola-razr-maxx-v6-cep-telefonu-fiyati,008416.html

bu fiyatlandırma çok düşündürücü ama bide bi kutudan 256lık kart başka biyerde 512lik kart gelmesi daha bi ilginç 256lık olan da kingston mu acep?

heartless -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 13:06:55)

Bana 256 sandisk çıktı. 256/512 önemli değil benim için 1 gb kullanıyorum zaten 500 mb'ı nı bile doldurduğunu hatırlamıyorum.

El Fuego -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 14:28:25)

quote:

Bu inceleme beni yeterince tatmin etti, kardeşim sağol. İlk fırsatta edinip modlamak gerek ki, iyice tadı çıksın[:D]
Şebeke isimlerinin düzelmesi de çok çok iyi olmuş[:)]

mcebi001 -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 14:58:34)

güzel inceleme heartless ..................bir sorum olacak

wmv,veya mp4 videoları hangi boyutta kaç fps oynatıyor..(örn:320*240.24fps)

heartless -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 15:28:58)

mcebi,

Stock haliyle 3gp, mp4 videoları 176.144 boyutta, 512 kbps / 30 Fps, Ses 128 Kbps encode edilmiş olarak kaliteli şekilde oynatıyor. Real desteği de var. Modlanmadan wmv dosyalarını açamıyor, modlayınca açıyor.

Edit : Modsuz halde wmv açıyormuş, modlayıca wmv desteği genişliyormuş.

uguRnB -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 15:40:03)

heartless, inceleme için teşekkürler.Detaylı ve güzel bir inceleme olmuş.V6 Maxx ın hayırlı olsun.[:'(]

El Fuego -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 16:17:43)

Kapak kapalıyken müzik tuşlarına herhangi bir temasta ışıklar yanıyor mu, müzikçalar devreye giriyor mu? Pil tasarrufu açısından merak ettim.

heartless -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 16:30:33)

Telefonda kapak kapalıyken manuel ya da otomatik tuş kilidi özelliği var. Smart key'e basılı tutunca tuş kilidi devreye giriyor, ben 15 sn. ayarladım, ellemeyince otomatik kilitleniyor. Smart key'e 2 kere basınca müzik menüsü kategori olarak çıkıyor, dokunmatik tuşlar aktifleşiyor, istediğin parçayı volume up / down tuşlarıyla seçip play'e basıyorsun, çalıyor.

bahatki -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 16:56:46)

[:o]heartless verdiğin bilgiler için teşekkürler.[:o]
benim bir sorum olacak, bu v6 maxx almayı düşünüyorum da iç ekranı çokmu küçük ben şimdi n70 kullanıyorum ve ekran baya bi büyük ve motorola sitesin de ekran ölçüleri 24 / 36 mm yazıyor n70 36 / 44 mm civarında sence nasıl çok mu küçük ekran. bir de bu telefon özel kılıf bulmamız mümkün olurmu ya da kullanmasak çok çizilirmi ve çeşitli programlar yükleyebiliyormuyuz. bir de daha önce motorola c 350 kullanmıştım ve alarmı ayarladığımızda sadece bir kez çalıyor ve devreden çıkıyordu yeni motorolalarda bu özellik değiştirilmişmi yani nokialardaki gibi erteleme felan yapabiliyormuyuz.
teşekkürler..... [8|]

heartless -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 17:29:33)

Merhaba ekran ölçüsü ; 33 x 45 mm = 2.2 inç. N70 Ekranı daha büyük ama renkler V6Maxx'da ki gibi keskin ve canlı değil. Kılıf bilmiyorum nereden ama gittigidiyorda olabilir. Telefonu hor kullanırsan tabiki çizilmeye müsait. Ben dikkatli baktığım için sorun yok. Java programlar yükleyebilirsin ama symbian platformunda ki gibi çeşitlilik ve özelliklikle programlar yok tabiki. Programdan programa ne istediğine bağlı, biraz daha açarsan belki daha net cevaplayabilirim.

bahatki -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 17:33:52)

yani sormak istediğim mesela kitap okuyabiliyormuyuz ingilizce sözlük yükleyebilirmiyiz bu telefonla ve alarm sorunu varmı yukarıda bahsettiğim gibi

heartless -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 17:49:12)

quote:

Orjinalden alıntı: bahatki

yani sormak istediğim mesela kitap okuyabiliyormuyuz ingilizce sözlük yükleyebilirmiyiz bu telefonla ve alarm sorunu varmı yukarıda bahsettiğim gibi

Sözlük ve e-reading için kaliteli programlar mevcut.

mc.erdem226 -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 18:13:11)

Arkadaşlar ne yalan söyliyim ben bu maxx ı çok merak etmeye başladım alsammı bende ne yapsam v3x topiğinden beni tanıyan tanır v3x manyağıyım şimdi kardeşim semseddinin önerisi üzerine takip ettim almayı bile düşünüyorum şu an uf yaaa :):):) o zaman şimdi karar verdim 2 telefon birden de kullanabilrim neden olmasın yada arkadaşlar eğer v3x i isteyen varsa cüzzi bi fiyat çeksin bana özelden satayım dostum semseddinden kopmak istemem maxx ı iyi bi modlarız olur biter takip ettim çok güzel telefon yarın telefoncuda bi bakayım şekline şemaline göz görmek ister şimdiden alanalara Allah bin hayır versin hayırlı olsun KALIN SAĞLICAKLA [:)][:D][;)][:@][:'(][sm=s15.gif][sm=s16.gif][sm=s18.gif]

El Fuego -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 18:15:04)

Fena sardı bu Maxx[:D] Almak lazım

mc.erdem226 -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 18:16:25)

Bi de bakın, küstahlığın anlamı yok herkes adam gibi yazsın yoksa yavrum burada miletin canını sıkmayın kimsenin buna hakkı yok haaa niyet farklı ise başka siteler topicler var ... eyvallah

heartless -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 18:17:41)

Heheh, erdemim sağolasın. Daha iyisi senin olsun. V3X'ciler olarak topluca V6Maxx'a transfer oluyoruz galiba, tyanali'de almayı düşünüyor zaten fakat ben V3X'i mi asla satmam, V3X efsanesi de ayrıca devam edecek merak etmeyin. [sm=icon_smile_cool.gif]

tyanali51 -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 18:21:01)

semseddin ,,, tek kelimeyle harika diyecek birşey bulamıyorum... kafaya koydum alacağım artık onuda modlarız v3x de olduğu gibi:))))

mc.erdem226 -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 18:24:04)

Dostlar az önce arkadaşımın yanındaydım telefoncudur kendisi baktım inceledim ve hayran kaldım inanın ilerii günlerde alacağım maxx v6 yı ilk bakışta metal cam insana heyecan veriyo, ele oturuyo motorola kullananlar yabancılık çekmez tasarımı muhteşem ve kaliteli malzemeler kullanılmış özellikleri açısından dostum heartless zaten açıklamış ben diyorumki yeni bi telefon alacak arkadaşlar bunu şiddetle düşünsün bu telefona sahip olan arkadaşlar izlenimlerini görüşlerini belirtirlerse daha iyi olur hayırlı günler KALIN SAĞLICAKLA [:)][:D][;)][:@][:'(][sm=s15.gif][sm=s16.gif][sm=s18.gif]

mc.erdem226 -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 18:29:01)

kardeşim sinanım bu v3x bizim ilk göz ağrılarımızdan onu bırakmayız zaten yavaş yavaş transfer işlemleri başladı gibi sende gördün bizimkiler akıyo yavaş yavaş buraya ARKADAŞLAR BU EFSANEYİ SÜRDÜRMEK İÇİN KARDGÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZ İÇİN KARDEŞİMİZE TAM DESTEK VE V3X telefona sahip olanlar bu topicin kurucusu heartless in geliştirme ve güncellemeleri için v3x ve maxx v6 topiclerinden faydalanınız KALIN SAĞLICAKLA[:)][:D][;)][:@][:'(][sm=s15.gif][sm=s16.gif][sm=s18.gif]

Biofreak -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 19:59:36)

arkadaşlar ne soracam bu telefonda aktif kapak denen olayı iptal edebilme gibi bir özelliği varmı? çok çektim o aktif kapak olayındanda.

desiya -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 20:09:29)

quote:

Orjinalden alıntı: Biofreak

arkadaşlar ne soracam bu telefonda aktif kapak denen olayı iptal edebilme gibi bir özelliği varmı? çok çektim o aktif kapak olayındanda.

motorolarda dediğin olay mevcut
yani kapağı ister aktif yapar biri seni ardığında açar konuşursun
yada aktifliği kaldırırsın kapak açar yes yada noya basarsın
belki bunda ön kapaktan red edilebilme özellili vardır

bahatki -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 20:29:37)

arkadaşlar motorolalarda alarmın tekrar etmemesi özelliği bu telefonda da var mı kullananlar cevap verirmisiniz.....

SinanBest -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 20:37:16)

GÜZEL İNCELEME VE TELEFON.ANCAK YİNEDE V3X'İN ELİNE SU DÖKEMEZ[:)]

El Fuego -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 20:55:40)

v3x'in yeri ayrı[:)] Maxx'ın sadece görüntüsü değil de 3.5G olması çok büyük bir artı. Şimdi insanlar uyanamıyor ama görüntülü konuşma başladığı zaman stream hızında çoğu telefonu öttürebilir. Ben ilk fırsatta bir tane alacağım. İlla ki görüntülü konuşma tüm engellemelere rağmen ülkemizde de en kısa sürede başlayacaktır. Sırf yatırım için bile alınabilir.

heartless -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 21:12:03)

quote:

Orjinalden alıntı: Biofreak

Kapak kapalıyken alarm çaldığında herhangi bir tuşa basarsan susuyor, belli bi süre sonra yeniden ötmeye başlıyor, snooze var. Birden fazla ve günlük, haftalık gibi alarm seçenekleri mevcut. Sıkıntı yok eski modellerdeki gibi.

@Sinan,

V3X tabi ayrı bi makina, gönlümüzde ve cebimizde hala yeri var ama Maxx, V3X'i kendi suyu'nun buharında kaynatır. Çok seri çalışıyor.

..Knight.. -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 21:13:39)

@ Heartless

İnceleme için teşekkürler. Telefonun hayırlı olsun.

TıamaT -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 21:57:29)

Çok hoş bir inceleme olmuş, eline sağlık @heartless, ancak birkaç sorum olacak, sorulardan birini cevaplamışsın, vodafone tr yazıyormuş, o tamam,[:)] peki hücre bilgisi(alan/bölge bilgisi) mesaj şeklindemi geliyor, yani v3x te olduğu gibi, bölge adı her değiştiğinde bir uyarı sesi eşliğindemi değişiyor, yoksa normal olarak sessiz sedasız telefon ekranında görebiliyormuyuz bulunduğumuz bölgede hangi baz istasyonundan veri alışverişi yaptığımızı, diğer önemli bir konu mesaj iletim raporları, bunları yine her mesaj öncesi ayarlamakmı gerekiyor yoksa standart bir şekilde ayarlayıp bırakıyormuyuz, hafıza olayına gelince 2 gb microsd ile kullanabiliriz heralde, sorun çıkmaz sanıyorum, son önemli sorum aktif bir t9 sözlüğü varmı, yoksa yine iTap mi kullanılmış, çünkü mesaj yazarken t9 daha faydalı oluyor bence, üzgünüm, çok soru sordum ama bunları çok merak ediyorum, v3x ten çok memnundum yukarıdaki soru/sorunlarım haricinde ve bu cihazıda almak istiyorum, cevaplarsan çok sevinirim, teşekkürler...

EKLEME: Bişi daha geldi aklıma, kapak kapalıyken tuş takımı ile ekran arasında bir mesafe varmı, yani tuştakımı ekran üzerinde iz bırakıyormu, v3x te vardı böyle bir durum...

heartless -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 22:36:41)

Knight, Darkside teşekkürler. Arkadaşlara faydalı olabilsiyde ne mutlu.

Darkside, sorularına sırasıyla ;

1- V3X ve Maxx'da bilgi servislerini ayarlamak aynı. Mesajlar / Seçenekler / Ayarı / Bilgi servisi ayarı / Servis : Açık , Daha sonra aktif zil sesleri detayına gir, bilgi mesajı melodisini : Sessiz yapıyorsun, ses çıkarmadan ekranda bilgi mesajı gözüküyor.
2- İletim mesajları her zaman kapalı, kullanıcı'nın ayarladığı gibi durmuyor. Motorola felsefesi.
3- Hafıza 2GB sorunsuz çalıştırır. Ben 1 gb kullanıyorum ama 2 gb zaten yazıyor kutusunda.
4- T9 yok, Gene iTap. Eksikliğini hiç hissetmedim zaten hep normal yoldan yazarım hızlıca. Tuş takımı V3X'den çok daha rahat diyebilirim.
5- Merak ettiğin, sormak istediğin 300 soru bile olsa sorabilirsin.

Saygılar.

Edit:

6- Tuş takımı ekranda iz yapmıyor, aralarında çok hafif bir boşluk var.

TıamaT -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 22:48:04)

Çok çok teşekkürler ayrıntılı cevapların için, katlanıcam artık mesajları t9 olmadan yazmaya napalım, peki son birşey istesem hem incelemenede çok katkısı olur bence, v3x ile ikisini şöyle altalta, yanyana filan koyup resimlerini koyabilirmisin, hani boyut karşılaştırması bakımından, eğer zor olur diyorsan hiç sorun değil, canın sağolsun derim, kolay gelsin, tekrar hayırlı olsun...

heartless -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (23 Mart 2008; 22:51:36)

Tamam yapar birazdan yollarım arkadaşım. [sm=ok.gif]

SinanBest -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (24 Mart 2008; 0:12:55)

Valla ne kadar buharında yakar bilemem ama heartless bence gelmiş geçmiş en karizmatik tel v3x[:)]

[image]http://ecx.images-amazon.com/images/I/41TvOu5CAbL._AA280_.jpg[/image][image]http://www.3g.co.uk/PR/Feb2006/RAZRV3x1.jpg[/image]

LazuTS -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (24 Mart 2008; 0:33:07)

İnceleme için teşekkür ediyorum.

Soruma gelecek olursak, acaba motorazr maxx v6 ferrari cep telefonunu sıfır garantili nereden bulabilirim ve fiyatı ne civardadır. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.

heartless -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (24 Mart 2008; 0:38:18)

Resimlerle V6 Maxx - V3X karşılaştırması

[simage]http://img521.imageshack.us/img521/3733/0122wj7.jpg[/simage]
[simage]http://img518.imageshack.us/img518/8125/0123kt1.jpg[/simage]
[simage]http://img393.imageshack.us/img393/8875/0124lr7.jpg[/simage]
[simage]http://img212.imageshack.us/img212/7912/0125ir8.jpg[/simage]

quote:

Orjinalden alıntı: LazuTS

Soruma gelecek olursak, acaba motorazr maxx v6 ferrari cep telefonunu sıfır garantili nereden bulabilirim ve fiyatı ne civardadır. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.

Bilmiyorum nerede bulabileceğini ama maxx'ın fiyatı 500 civarı iken ferrari edition 850 liraydı. Aralarındaki farklar, ferrari'nin logosu var ve ışıklar mavi değil, ferrari kırmızısı, birde zil sesi, duvarkağıdı var ferrariye özel. Başka bir numarası yok.

Edit : Ferrari Limited edition'ın ışıkları da mavi renkmiş. [sm=icon_smile_cool.gif]

bahatki -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (24 Mart 2008; 0:45:57)

teşekkürler heartless bütün verdiğin bilgiler için bu v6 maxx yada bu razr serilerinin kapakları otomatik açılıyormu, yani tuşa basıncamı açılıyor yoksa manual mi.?son olarak telefona çağrı geldiğinde kapağı açmadan çağrıyı reddedebiliyormuyuz.

heartless -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (24 Mart 2008; 0:56:34)

İlk soruyu tam anlamadım ama kapak otomatik değil, parmağınla açıyorsun ve kapatıyorsun. [sm=lol.gif] Çağrı geldiği kapak kapalı reddetme yok. Ama modlayınca oluyor, zaten modlayacağım.

bahatki -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (24 Mart 2008; 1:03:32)

heartless biz modlamaktan felan anlamıyoruz [:D] bu modlamak bi program yüklemek gibi bir şeymi ?telefonu alınca senden yardım isteriz artık. olmazmı [sm=s18.gif]

mc.erdem226 -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (24 Mart 2008; 1:30:40)

Evet modlamak program yüklemek gibi bişey fakat bu telefona ruh veriyo can katıyo her derde deva :):):) bak ne dicem zaten heartless dostumuz en iyi açıklamayı yapacaktır bence maxx v6 şüphesizşahane bi telefon eğerki bu topiği takip ederseiz daha neler neler olacağını ilk aldığınız günden bu yana nasıl değiştiğini anlayacaksınız yeterki hep destek tam destek dostlar ve bu modlama işi zaman işi telefonunuzu en iyi şekilde kullanmak isterseniz beklemek şart sabır şart hadi KALIN SAĞLICAKLA BU İŞİN ERBABI OLAN KARDEŞİM SİNAN(HEARTLESS)a sonsuz teşekkürlerimi sunmayı bi borç bilirim hayırlı geceler [:)][:D][;)][:@][:'(][:(][sm=s15.gif][sm=s16.gif][sm=s18.gif]

TıamaT -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (24 Mart 2008; 20:02:01)

@heartless tekrar eline emeğine sağlık diyorum, v3x - v6 maxx fotoğraflı karşılaştırması için, gerçekten çok yerinde olmuş, v6 maxx uzun olmasının verdiği avantajla daha bir zayıf duruyor v3x e nazaran, her ikiside çok mükemmel cihaz, v3x imi senin verdiğin bilgiler ışığında modladıktan sonra, benden önce v3x alan ama beğenmeyip satan ve n73 alan bir arkadaşım, -ben bu telefonumu sattım ya- diyerek uzun uzun incelemişti benim v3x imi, inanamamıştı resmen cihazın geçirdiği evrime, çok teşekkürler...

EKLEME : Bende biraz önce ereyon'dan bir adet v6 maxx siparişi verdim, mümkün olan en kısa sürede elime geçmesini bekliyorum artık sabırsızlıkla...[:)]

bahatki -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (24 Mart 2008; 22:04:18)

heartless bi bakarmısın lutfen bu sorunlar v6 da var mı ? bunu bir arkadaş iletti sana sormak istedim...

----Yaklaşık iki aydır razer V3 kullanıyorum. ve gerçekten sinir olmaya başladım.

Zil sesleri kontorolü konusunda gerçekten ciddi bir sorunu var. çok az seçenek sunmuşlar. Mesela Zil sesleri açıkken low battery uyarısını kapatmak mümkün degil. ancak sessize veya titreşime almak gerekiyo ozamanda çalan telefon sesleri kapanıyor. gene aynı şekilde sessize almadan telefonun sol yanındaki iki tuşun çıkardıgı itici sesi durdurmak mümkün degil. telefonu cebinizde çıkarıp bakarken sol yandaki tuşa yanlışlıkla dokundugnuzda zil sesinin sevyesini tipni belirten uyarı sesi çıkarıyor. ve tabi bi anda ortam sessize herkes dönüp size bakıyor. bu sesleri engellemek telefonu ancak sessize veya titreşime almakla mümkün oluyor. gerçekten tasarım olarak güzel ama bu özellikleri yüzünden telefonu satmak üzereyim. bu iki sesi telefon zilleri açıkken kapatmayı bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

ayrıca kapanıp açılırken gene aynı şekilde baştaki animasyon ses çıkarıyor. bir toplantı esnasında kapalı olan telefonu açmak kapamak mümkün degil. [:-]

bu da başka bir kullanıcı yorumu : v3 hakkında...

süper telefonda mp3 programı java olarak yok...yani ben bulamadım.
bi iTunes'i var dedik ohh süper, ama o da 50 şarkı aLıyo anca
1 GB'lık hafıza kartım var...içinde istediğim müzikleri bulamıyorum.. iTunes sınırsız olsaydı keşke..bu telefon daha süper satardı.

sayın heartless bu sorunlar v6 maxx da devam ediyor mu???

heartless -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (24 Mart 2008; 23:23:13)

@Darkside,

Hayırlı olsun arkadaşım, umarım en kısa zamanda sorunsuz şekilde ulaşır.

@Bahatki,

1- Pil bitti uyarısını kapatamıyorsun, Pil boşalınca 10 dakikada bir uyarıyor. Sistem seslerinden en düşük kademeye getirdiğin zaman sorun olmaktan çıkıyor. Sessiz / Titreşim hangi profili seçersen seç, o ses çıkıyor, zararı yok faydası var.
2- Kapaktaki tuşlara basınca ses çıkarmıyor. Profili sessizce değiştiriyor, sorun yok.
3- Açılır, kapanırken bip sesi çıkıyor. Modlayarak kapatabiliyorsun, ben sessizleştirdim.
4- Bu telefon V3, değil. İstediğin kadar şarkıyı ekle, oldukça ayrıntılı bir media player ve galerisi var. Sıkıntı yok.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Düşünenler ve sahip olanlar ;

Telefonu bir güzel modladım. Harika oldu. Video ve Foto kalitesi, dışa verdiği ses ve baya bir uzun liste modum var. Telefon fabrika çıkış olarakda gayet güçlü fakat mod olayı hakikaten motorolayı başka yapıyor.

mc.erdem226 -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (25 Mart 2008; 0:29:47)

Ya Sinanım alem adamsın telefonu alalaı kaç gün olduki hemen mod yapmışsında yedeklemişsinde mod yapmışında yüklemişinde evrim geçirmişte vay vay vay sana helal olsun diyorum ve vaşarılarının devamını diliyorum ARKADAŞLAR BU İNSANI KAÇIRMAYIN VARSA SORUNU PROBLEMİ TAK SORU TAK CEVAP TAAAK MOD OLAY BU KADAR BASİT KALIN SAĞLICAKLA[:)][:D][;)][:@][:(][:'(][:o][sm=s15.gif][sm=s16.gif][sm=s18.gif]

El Fuego -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (25 Mart 2008; 1:06:38)

sinan, şu resmi kullanıma açsana,

herkes moto yu tanısın[;)]

_opeth -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (25 Mart 2008; 11:31:14)

quote:

media markt'ta 299'a bulabilirsin ayrıca ereyon ve hepsiburada da 300 civarı etiketle satışta ama başka yerlerde 500lü rakamlarda nedense

_opeth -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (25 Mart 2008; 11:36:44)

quote:

İlk soruyu tam anlamadım ama kapak otomatik değil, parmağınla açıyorsun ve kapatıyorsun. [sm=lol.gif] Çağrı geldiği kapak kapalı reddetme yok. Ama modlayınca oluyor, zaten modlayacağım.

özellikle aradığım bişey benim hatunda samsung d830 var yandaki düğmelere basınca reddedebilme mümkün

_opeth -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (25 Mart 2008; 11:42:20)

quote:

Telefonda kapak kapalıyken manuel ya da otomatik tuş kilidi özelliği var. Smart key'e basılı tutunca tuş kilidi devreye giriyor, ben 15 sn. ayarladım, ellemeyince otomatik kilitleniyor. Smart key'e 2 kere basınca müzik menüsü kategori olarak çıkıyor, dokunmatik tuşlar aktifleşiyor, istediğin parçayı volume up / down tuşlarıyla seçip play'e basıyorsun, çalıyor.

15 sn olarak nereden ayarladın ben göremedim şu an için motorola özürlüsü olduumdandır

heartless -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (25 Mart 2008; 16:09:49)

Ayarlar / Güvenlik / Harici tuş kilidi.
---------------------------------------------------
Kapaktaki sağ tuş'a reddetmeyi atadım, gelen aramaları kapak kapalıyken reddiyorum. Fotoğrafı da kapak sol üstteki tuşla çekiyorum şu anda. Tabi bunlar modlamadan olacak şeyler dğil.

LazuTS -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (25 Mart 2008; 20:23:08)

quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

quote:

media markt'ta 299'a bulabilirsin ayrıca ereyon ve hepsiburada da 300 civarı etiketle satışta ama başka yerlerde 500lü rakamlarda nedense

Hocam teşekkür ediyorum ama benim aradığım v6 ferrari, gerçi arkadaşların da dediği gibi v6 dan pek farkı yok , fiyat farkı ise çok.

TıamaT -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (25 Mart 2008; 20:59:57)

@heartless teşekkürler, ıphone teması çok yakışıyordu v3x e, bunun içinde bir adet bulmam lazım, modlamadan olmaz tabi...[:)]

Bu akşam mesaj geldi, cihaz kargoya verilmiş yarın akşam iş çıkışı alırım bir aksilik olmazsa, ereyon'a da bu kez ürünü bu kadar çabuk kargoya teslim ettiği için ayrıca teşekkürler..[:'(]

uguRnB -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (25 Mart 2008; 21:15:36)

quote:

Düşünenler ve sahip olanlar ;

Telefonu bir güzel modladım. Harika oldu. Video ve Foto kalitesi, dışa verdiği ses ve baya bir uzun liste modum var. Telefon fabrika çıkış olarakda gayet güçlü fakat mod olayı hakikaten motorolayı başka yapıyor.

[8D]

Speedy heartless..[8D]

heartless -> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (25 Mart 2008; 22:20:48)

Şu anda HeartlessMOD@V6Maxx'ı hazırlıyorum. Mod seviyesi üst düzey, kullanım pratikliği, görsellik, herşeyi 10 numara yapmaya çalışıyorum. Bu telefon için hazırladığım mp, gene number 1 olacak inşallah. Çalışmalar son sürat [sm=lol.gif]

Sayfa: [1] 2 3 4   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.187988