Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Cevap: Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
desiya

25 Mart 2008; 22:40:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Şu anda HeartlessMOD@V6Maxx'ı hazırlıyorum. Mod seviyesi üst düzey, kullanım pratikliği, görsellik, herşeyi 10 numara yapmaya çalışıyorum. Bu telefon için hazırladığım mp, gene number 1 olacak inşallah. Çalışmalar son sürat

nasıl modlama yapıyosun kardeşim bu telefona
java üzerindenmi yazıyosun yoksa özel motorola modlama cdleri falanmı var
dediğin olayın telefona bir etkisi oluyormu
garanti vs durumu
ayrıca telefonun normalden daha iyi olduğunu söylüyorsun
telefon zaman limitlerinde üretilmezmi
daha fazlası olacaksa zaten yeni firmware falan yükseltmek daha mantıklı olmazmı
birde makine nasıl memnunmusun

heartless

25 Mart 2008; 23:16:56 

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

garanti vs durumu
daha fazlası olacaksa zaten yeni firmware falan yükseltmek daha mantıklı olmazmı

V3X rehberinde herkese nasıl yaptığımı aktarmıştım, orada modlama hakkında ayrıntılı bir fikir edinebilirsin. V3X Mod rehberi topiğinin ilk sayfasındaki HeartlessMOD@V3X Version 3 özelliklerine göz atarsan, Listede yazan herşey V3X'in kutudan çıktığı halde sahip olmadığı fakat benim modlamam ile telefonda oluşan artıların bütünüdür. Aslında mod olayını diğer arkadaşlara sorarsan onlar daha iyi yanıt verebilir çünkü onlar telefonlarını fabrika ayarlarında benden çok daha uzun süre kullandılar ve sonra modlanmış yazılım ile kullandılar, artısını onlar daha iyi bilir.

Örnek olsun, arabalar, işlemciler, anakartlar, vgalar, hoparlörler, telefonlar hepsi maksimum limitinin bir miktar altında değerlerde piyasaya sunulur. Yeni firmware ile yazılımda hızlandırmalar ve varsa hataları gidermek için çıkarılır motorolada. Yeni fw ile ek özelliğin geldiğini hiç görmedim motorolada. Bunun dışında motorola en çok modlanan telefon markasıdır, sonra sony ericcson gelir, samsung ve nokia yazılımları kapalı, modlamaya müsait değil. Mod yaparsan tabiki garanti dışı kalır fakat ben orjinal yazılımın yedeğini çoktan aldım, herhangi bir sorunda yükler öyle veririm garantisine.

Makinadan inanılmaz memnunum, beni bu kadar tatmin edebileceğini hiç düşünmemiştim. Zaten memnun olmasam kimseye de tavsiye edemem asla. Diğer V3X kullanan arkadaşlarda teker teker V6Maxx alıyor, almayı düşünüyor. Yakında onlarında yorumu gelir.

Monster pack'i sonra rehberi hazırlamaya devam edeyim.

E770V,V3X,V6Maxx,Razr2 V8.
desiya

25 Mart 2008; 23:45:59 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

garanti vs durumu

V3X rehberinde herkese nasıl yaptığımı aktarmıştım, orada modlama hakkında ayrıntılı bir fikir edinebilirsin. V3X Mod rehberi topiğinin ilk sayfasındaki HeartlessMOD@V3X Version 3 özelliklerine göz atarsan, Listede yazan herşey V3X'in kutudan çıktığı halde sahip olmadığı fakat benim modlamam ile telefonda oluşan artıların bütünüdür. Aslında mod olayını diğer arkadaşlara sorarsan onlar daha iyi yanıt verebilir çünkü onlar telefonlarını fabrika ayarlarında benden çok daha uzun süre kullandılar ve sonra modlanmış yazılım ile kullandılar, artısını onlar daha iyi bilir.

Örnek olsun, arabalar, işlemciler, anakartlar, vgalar, hoparlörler, telefonlar hepsi maksimum limitinin bir miktar altında değerlerde piyasaya sunulur. Yeni firmware ile yazılımda hızlandırmalar ve varsa hataları gidermek için çıkarılır motorolada. Yeni fw ile ek özelliğin geldiğini hiç görmedim motorolada. Bunun dışında motorola en çok modlanan telefon markasıdır, sonra sony ericcson gelir, samsung ve nokia yazılımları kapalı, modlamaya müsait değil. Mod yaparsan tabiki garanti dışı kalır fakat ben orjinal yazılımın yedeğini çoktan aldım, herhangi bir sorunda yükler öyle veririm garantisine.

Makinadan inanılmaz memnunum, beni bu kadar tatmin edebileceğini hiç düşünmemiştim. Zaten memnun olmasam kimseye de tavsiye edemem asla. Diğer V3X kullanan arkadaşlarda teker teker V6Maxx alıyor, almayı düşünüyor. Yakında onlarında yorumu gelir.

Monster pack'i sonra rehberi hazırlamaya devam edeyim.

motorola sana ücretsiz bir tane ferrari v6 vermeli ozaman

heartless

26 Mart 2008; 0:07:59 

Razr2 V9 versinler. Olsaydı onu alacaktım zaten.

mc.erdem226

26 Mart 2008; 0:15:21 

Sinanım kardeşim senin yaptığın yapmadığın yazdığın yazmadığın zaten hep 1 numara dostlukların yitmemesi hatta ve hatta en basitinden bi telefon insanın önüne neler çıkarıyor burada anlatmak istediğim senin gibi forumdakiler gibi iyi dost canlısı insanlarla bir araya gelip hiç olmazsa hayattan keyif alabileceğimiz birşeyler yapmak benim gibi diğer arkadaşlarımda sırf sen aldın diye hepimiz alma çabası içerisindeyiz herkes seni takip ediyo neden neden çünkü bu kadar güzel olabileceğini ummuyoduk v3x lerimizin herşey senin sayende ve bundan sonrada seni takip edeceğiz herşey için teşekkürler ve bu arada BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM 26 MART :) TOOOOO MEEEEEE :):):)

HeartlessMOD@V3X Version Hmod V4 Edition by Semseddin
HeartlessMOD@V6Maxx&Motorazr Maxx V6 Ferrari Challenge

desiya

26 Mart 2008; 9:48:28 

quote:

Razr2 V9 versinler. Olsaydı onu alacaktım zaten.

avrupada çıktımıki bu telefon
baba ben avusturyada öğrenciyim normalde ama bu aralar burdayım
avusturyada falan v9 görmedim ben
v8 var
yorumları okuduğumda gayet hızlı bir telefon deniiyodu ama işte eksiği hafıza kartı girişi yok
sanırım motorolanın pazarlaması ile ilgili
diğer telefonunda fiyatları türkiyede bakıyorumda 3-4 ayda 30-40% ucuzladı

birde ne duydum motorola telefon bölümünü kapayacakmış doğrumudur ?

heartless

26 Mart 2008; 10:08:21 

Motorola'nın açıklamasına göre mobil departmanı şirketten ayırabilirlermiş. Kesin değil ama inşallah ayırırlar. Kapatma yok.

Madem avrupadasın, ebay aracılığıyla temin edebilirsin. İngilterede vodafone brandingliler satılıyor. Ebayde normalleri mevcut. Ülkeye gelince kayıt ettirme sorunu olurmu bilemem.

Edit : HeartlessMOD@V6Maxx monster pack hazır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 26 Mart 2008; 10:08:28 >

desiya

26 Mart 2008; 10:19:17 

v6yı aldık diyelim

şimdiden birkaç sorum var :
*mesajlar standart modsuz telefonda hafıza kartına geçebiliyormu yoksa sadece telefondamı kalıyor?
*yine standartta dış dokunmatik tuşlara kilit koyulabiliyormu
*dışardaki tuşlardan gelen aramaya red yapılabiliyormu (mod ile olabilir demiştin sanırım sadece) standarttada belki yakın zaman sonra versiyon yüklseltmede olabilir (yoksa tabi)
*bu arada telefonda film izlenebiliyormu ? mp4 yada divx nasıl izlenebilir ? alt yazıda konabiliyormu :)
*şarj süresi nasıl
*bluetooth hızlımı (bendeki pebl fazlası ile yavaştı )
*kapak zamanla sorun çıkarırmı (en az 2-3 sene kullanılmak üzere gibi düşünelim)
*kutu içeriği nelerden oluşuyor (kılıf vs neler var mesela )
*stabil bir telefonmudur kitlenme vs olurmu (bendeki pebl arada aptallaşıyodu kendini kapayıp açıyodu ama bu aralar onu bırakacam diye okadarda hor kullanmama rağmen banamısın demiyo )
*birde bu telefonda alarmlar sürekli tekrar ediyormu
genel olarak motorolarda hergün bir sonraki günü ayarlaman gerekliydi , saat duruyo alarm listesinde ama üzerine gelip tıklayarak etkinleştirmek gerekli biliyorsunuz. peki v6da günlük alarm konabilyormu ?

ses kayıtları sınırlımı sınırsızmı?
video sınırlımı sınırsızmı? sınırsızmı derken max.video çekim süresini soruyorum . hafıza kartı olduğu için herhalde ne kadar hafıza varsa okadar kaydediyodur
telefon max fayda ve hızı kaç gb kartla ve hangi marka kart ile sağlar
ocznin 66x 133x kartları uyum sağlarmı iyi 1gb 2gb (mp3 vs dinlemem mp3 player var zaten ordan dinlerim fotoda abartmam çekmeyi makine var zaten ıvır zıvır işler için 1gb fazla bile gelir herhalde)

heartless

26 Mart 2008; 10:40:49 

Birkaç demişsin ama maşallahı var soruların :)

Bütün sorulara kutudan nasıl çıktıysa öyle cevap veriyorum.

1- Mesajlar telefonda kaydediliyor. Hafıza kartına atamıyorsun, Kutudan çıkan MPT ile Pc'ye aktarım var.
2- Evet.
3- Gelen aramayı kapak kapalıyken reddetme yok, sessize alabilirsin.
4- İzleniyor, Mp4, Wmv desteği var. Altyazı desteği yok. Video ile altyazıyı birleştirirsen olur tabi.
5- 3. Günümdeyim, haliyle çok kurcaladım. 4 saat önce Full 2. şarjını yaptım. Kesin yorumu 4-5 full boşalıp full doldurduktan sonra vereceğim.
6- Hızlı
7- Mekanizması iyi, kapak kapalıyken çok hafif oynama payı vermişler, açıkken oynamıyor. V3X'de de böyleydi. Mekanizma'nın sağlığı açısından böyle. 2-3 sene bilemem, nasıl kullanıldığına bağlı.
8- Kutu içeriği incelemede yazdım, resiminide ekledim. Lütfen biraz dikkat, havaya yazmadım o kadar şeyi değil mi ?
9- Hızlı ve stabil, takılma kapanma görmedim henüz.
10- Günlük alarmı takvim'den kuruyorsun.
11- Ses kaydı 150 dk. Video 10 dakika.
12- 2 GB mini sd. Ocz bilmem, sandisk'den şaşmam. Takılma hiç yapmadı.

TıamaT

Sisteme Gözat

26 Mart 2008; 21:25:18 

Cihazımı bu akşam aldım, ilk izlenimim çok kaliteli malzeme yapısının yanında, klasik motorola çizgilerini taşıyor olması, büyük ama sevimli, v3x den daha zarif duruyor, çok hoşuma gitti, şuan ilk şarjı için şarja taktım, şarj olduktan sonra detaylı bir kurcalama yaparım artık, sevgili @heartless ın mod rehberinide heyecanla bekliyorum...

If you begin to fall
Please have some more
You could stay at my place if you want
I'll sleep on the floor...
heartless

26 Mart 2008; 22:19:59 

Aramıza erdem ve darkside da katıldı, erdemcim doğumgünün kutlu olsun, erdemin telefonu ferrari edition. Süper vallahi. İkinizinkide hayırlı olsun.

HeartlessMOD@V6Maxx hazır herşeyiyle. Tester arıyorum.

_opeth

27 Mart 2008; 0:21:44 

quote:

4- İzleniyor, Mp4, Wmv desteği var. Altyazı desteği yok. Video ile altyazıyı birleştirirsen olur tabi.

elimde bi kaç klibi attım makineye açmadı sileyim mi dedi wmv'lerde nedense

bide mesaj gönderdikten sonra bi keresinde restart attı kendi kendine

bu arad öncesinde ayarların ilk çıktığı hali olan 6 alt menüden oluştuunu sanıyodum telefon özürlüsü olup çıktım :S

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
MITSUBISHI COLT 1.5 INSTYLE AMT 109BG (benzinli) newbie
heartless

27 Mart 2008; 0:36:59 

Kullanım klavuzunu oku, wmv 9 formatında ve uygun çözünürlükte 176.144 videoları oynatıyor.

mc.erdem226

27 Mart 2008; 0:43:41